VALIKKO
27.3.2018 12:28

Uusi kirpputori Tampereella + arvonta!

Kaupallinen yhteistyö: Kirpparilla.fi

Mä olen täällä blogin puolella jo monesti sanonut, kuinka vaihdon aikana todellisuus omien vaatteiden määrästä iski rajusti vasten kasvoja. En ottanut vaihtoon mukaan todellakaan kaikkia vaatteitani, ja palatessani mietin, että miksi tarvitsen niitä Suomessa olleita vaatteita jos en ollut tarvinnut niitä koko vaihdon aikana. Siksi vaihdon jälkeen kävin vaatekaappia reilulla kädellä läpi, ja nyt vihdoin pääsin viemään vaatteitani kirpputorille!

 

Kirppariksi, johon halusin viedä vaatteitani myyntiin, valikoitui uusi Kirpparilla.fi. Tampereen Kalevan lisäksi Kirpparilla.fi-kirppikset löytyy niin Jyväskylästä kuin Kuopiostakin. Itseäni tässä kiinnosti eniten se uutuus sekä myös palvelu, jolla näet myynnit netistä. Tuollainen palvelu on ollut jo muutamilla muillakin kirppiksillä, mutta itse en ole päässyt testaamaan sellaista aiemmin.

 

Kävin jo vähän aiemmin tutustumassa tähän kirppikseen ennen omien tavaroiden viemistä. Itse tykästyin tilavuuteen, siisteyteen ja monipuolisiin palveluihin. Kirpparilla.fi-kirppiksellä nimittäin on paljon erilaisia palveluita helpottamaan omien tuotteiden myyntiä! Oma suosikki näistä on siivouspalvelu, sillä meiltä on tuonne hiukan matkaa niin en voi käydä siellä päivittäin järjestelemässä pöytääni. Tykkäsin myös kimppapöytä-ideasta, joka on varmasti kätevä niille, joilla myytävää ei ole koko pöydän verran.

 

Kirppiksen myyntipöydät tosiaan ovat isot ja pöytiin kuuluu rekki. Arvoesineitä on mahdollista laittaa vitriiniin lisämaksua vastaan tai voit lisätä vaatteisiin varashälyttimet, ja voit myydä myös huonekaluja ja tauluja. Myyntiviikon voi aloittaa mistä päivästä tahansa ja kirppiksen sijainti on myös hyvällä paikalla; tarpeeksi lähellä keskustaa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Ja muuten aukioloajat on myös ihan huiput, kun Kirpparilla.fi on auki myös sunnuntaisin!

 

Mulla alkoi siis tosiaan eilen kahden viikon myyntijakso tuolla kyseisellä kirppiksellä. Myynnissä on muutamat kengät, paljon neuleita ja erilaisia paitoja, muutamat housut, parit shortsit, neljä laukkua ja muutamat käyttämättömät korut. Vaatteiden merkkejä on aika laidasta laitaan, paljon on H&M:ää ja Forever21:stä, mutta esimerkiksi BikBokia, Gantia, Tommy Hilfigeriä ja Peak Performancea löytyy myös joukosta. Mä itse tykkään myydä kirppiksellä tavaraa oikeasti halvalla, joten kallein myytävä tuote taisi olla vitosen.

 

Mun pöytä on siis numero 104 ja siellä on myynnissä tavaraa oikeasti halvalla! Pöytä on mun käytössä 7.4. asti, joten käykää ihmeessä tyhjentämässä se ♡

Kirpparilla.fi
Takojankatu 8, 33540 Tampere
040 773 9111
Ma-pe 10-18, la 10-17 ja su 12-16

 

Kirpparilla.fi halusi myös tarjota teille lukijoille ihanan arvonnan! Arvottavana on veloitukseton myyntiviikko, ja voittajia arvotaan kaksi. (Myyntiviikon voi käyttää vain Tampereen kirppiksellä!)

Osallistumisohjeet ovat helpot:
× Kerro kommentilla, mikä on ollut sun paras kirppislöytö tai miksi tarvitsisit myyntipöydän
× Lisää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään (sähköpostiosoitteesi ei näy muille kuin minulle!)
× Osallistumisaikaa on 8.4.2018 asti

 

Onnea arvontaan ♡

 


×××
Kirpparilla.fi löytyy myös Instagramista!

 

Kommentit

 • Emma

  Mullakin alkaa vaatekaapissa olla katastrofi, ja se olisi pikaisen siivouksen tarpeessa!:D Olen löytänyt keväällä hurjasti uusia vaatteita, joten vanhoista olisi päästävä eroon:)

   0
  • Henna

   Tein perusteellisen kevätsiivouksen vaatehuoneeseen, ja sieltä ylimäärästä vaatetta löytyi jopa 3 ison ikeakassillisen verran. Niistä pitäisi päästä siis nyt eroon! Kirpparilla olisi itselle täydellinen sijainniltaan kun itsekin kalevassa asun.

    0
 • Reetta

  Mä myin omia tavaroitani tovi sitten Jyväskylän kirpparilla.fi -kirpparilla ja oli tosi kiva aina nähdä netin kautta mitä tavaroita on mennyt ja paljon on kertynyt rahaa. Tosi kätevää!
  Kirppispöydälle olisi tosiaan muuton yhteydessä varmasti uudelleen tarvetta, koska turhaa tavaraa aina ilmaantuu taianomaisesti jostakin! Ehdottomasti siis mukana myös arvonnassa 🙂

   0
 • nebbari

  Kiva teksti, täytyykin käydä vilkaisemassa tuo paikka! Tykkään käydä kirpputoreilla, harvemmin etsin mitään tiettyä mutta 95% kerroista jotain kuitenkin ostan 😀 aparas löytöni on ollut ehdottomasti punaiset korkeavyötäröiset shortsit! En olisi kuvitellut käyttäväni sellaisia, mutta kun ne ostin niin on kyllä olleet kovassa käytössä siitä lähtien 🙂 Myyntipöytää tarvitsisin kovasti, sillä muuton jäljiltä on ollut jo pitkään kellarissa kasoittain tavaraa, jotka olisi tarkoitus myydä, mutta ei ole löytynyt sopivaa paikkaa eikä ajankohtaa, mutta tällainen voitto toisi lisäintoa ja asian pois päiväjärjestyksestä

   0
 • Ttt

  Kaappejen kevätsiivous on edessä ja sieltä löytyy taatusti vähintään yksi kirppispöydällinen ylimääräistä tavaraa ja vaatetta, kolme lastani keksisivät varmasti mukavaa käyttöä kirppistienesteille ensi kesän Espanjan matkalla.

   0
 • EJ

  Kirppispöytä olis hyvä juttu tähän hetkeen, kun muuton jäljiltä on jäänyt laatikoihin yhtä jos toista omaan kotiin tarpeetonta. Saisi kunnon kevätsiivouksen tehtyä! ^_^ Jyväskylässä asuessani tuli monesti käytyä Kirpparilla, ja tosi kiva että nyt Tampereellakin on omansa!

   0
 • Jenni

  Vanhaa suomalaista lasia on tullut löydettyä kirppishinnoilla muutamaankin otteeseen – vaikea rankata niistä parasta löytöä! Kaappeihin tarvitsisin tilaa uusille löydöille ja aarteille, joten jotain pitäisi vuorostaan laittaa myös kiertoon muille löydettäväksi. 🙂

   0
 • Nimetön

  Vaatehuone taas kevätsiivousta vailla, eli pöytä tulisi tarpeeseen ja uusien kirppisten testaaminen niin myynnin kuin ostosten puolesta kiinnostaa aina!

   0
 • Riinag

  Pari kertaa olen tuolla käynyt ja hyviä löytöjä tehnyt joten nyt olisi paljon myytävää että voi tehdä lisää löytöjä ♻️

   0
 • Pikkunen

  Kirppispöytä olisi niin tarpeen, kun lapset on kasvaneet ja pieneksi / tarpeettomiksi jääneitä vaatteita ja tavaroita on kertynyt paljon, pyörivät nurkissa kun ei tahdo olla niille mitään säilytyspaikkaakaan.

  Ollaan vasta hiljattain muutettu uudelle paikkakunnalle, eikä vielä ole uuden paikkakunnan kirppikset tulleet niin tutuiksi, että tietäisi, minne kirpparille kannattaisi tavaransa laittaa myyntiin…

  Mukana siis arvonnassa! 🙂

   0
 • Nimetön

  Mä olen lähdössä syksyksi vaihtoon, ja ideana olis juurikin vähentää tavaran ja vaatteiden määrää ennen sitä. Tutkiskelinkin juuri tätä kirpparia, joten olisi mahtavaa saada pöytä tätä kautta 🙂

   0
 • Riina

  Paras löytö oli joskus vuosia sitten farkut 1e. Huomasin farkkujen lapuista merkin ja mallin, jonka jälkeen olen ostanut aina samanlaiset uudet, sillä ne ovat aivan täydelliset.
  Kirppispöytä tulisi todella tarpeeseen, sillä olen karsinut sekä omia, että tyttäreni vaatteita ja muuta kodintavaraa – meidän sauna on alkaa olemaan täynnä laatikoita ja pusseja..

   0
 • TS

  Paras kirppislöytö oli noin kaksi talvea sitten löydetty ilmeisesti 80-luvun toppatakki, josta saa harva se päivä ihania kommentteja aivan satunnaisilta ihmisiltä kaupungilla!
  Mulla kävi myös juuri niin että vaihdon aikana huomasin että en osannut kaivata Suomeen jääneitä vaatteita. Otin yli puolet vaatteistani sivuun jotta voisin myydä ne pois mutta en ole saanut kuukausien aikana vielä aktivoitua itseäni viemään niitä kirpparille, hah!

   0
 • iida

  Paras kirppislöytö on ollyt ehdottomasti meidän ihana lasinen keittiönpöytä johon ihastuin heti kun sen näin 🙂

  Kirppispöytä inspirois kivasti tekemään vihdoin sen kauan ootetun vaatekaapin siivouksen! Ihan liian monet vaatteet lojuu vaan käyttämättöminä..

   0
 • Mihin mä nää oikein laitan!

  Vaatehuone tursuaa käyttökelpoista vaatetta ja pitäisi kämppä saada lähiaikoina esittely kuntoon. Kirppis olis hyvä kierrätys idea omille vaatteille.

   0
 • Nimetön

  Vaatehuoneeseen on kertynyt viimeaikoina aivan liikaa vaatteita ja se olisi pahasti kevätsiivouksen tarpeessa ! Olisi muutenkin ilo laittaa myyntiin omia käyttämättömiä vaatteita ja asusteita, jotta joku toinen saisi löytää niistä aarteita itselleen 🙂

   0
 • Janita

  Varastossa on jo pitkään odotellut muutama kassillinen kirpparille vietäviä vaatteita, mutta kun ei vaan ole saanut aikaiseksi varata pöytää 😀

   0
 • Funny-Fanny

  Kirppisfani täällä, myytävää tavaraa paikat täynnä, voisi välillä myydä, niin voi taas tehdä uusia ihania löytöjä.

   0
 • Miia

  Paras kirppislöytö on viime viikolta, kun löysin täydellisessä kunnossa olevat birkenstockit älyttömän halvalla! Mullakin olis taas paljon kirppikselle heitettävää tavaraa, mutta en oo saanu aikaseks varattua pöytää 😀

   0
 • Mire

  Parhain löytöni on ollut nykyinen suosikki käsilaukku

   0
 • Iita

  Mun paras kirppis löytö on varmaan ollut kaikki muumi jutut, mitä oon löytäny halvalla. Ja tarttisin kirppis pöydän vanhoille ja itselleni tarpeettomille tavaroille.

   0
 • Persikka

  Mun hienoin kirppislöytö on varmasti Yrjö Jylhän antiikkinen runokirja, josta löytyy lempirunoni. ☺
  Ei ehkä ollut suuren suuri yllätys, kun avasin sen muutama vuosi sitten joulukääröstä…

   0
 • Marika

  Kirppiskasan alku jo kasattuna. Olisi kiva testata uusi tuttavuus!

   0
 • Karoliina

  Paras kirppislöytö on Niken juoksuhousut neljällä eurolla. Aina välillä tulee tehtyä hyviä löytöjä ja välillä ei löydy mitään.

   0
 • Nimetön

  Lastenvaatteita uuteen kotiin ja itselle tarpeettomaksi jäänyttä sisustuskamaa

   0
 • Tiisku

  Väärän kokoiset mekot kesäksi voisi viedä muille löydettäviksi 😉 Hyviä löytöjä kirppiksellä ovat olleet monet edulliset vaatteet, tarvikkeet ja lelut lapsille.

   0
 • Iita

  Tarvetta kirppispöydälle olisi kovasti. Vuosien saatossa niin tavaraa kuin vaatettakin on siunaantunut nurkkiin. Ja lapsi kasvaa kohisten – pientä vaatettakin on kovasti ylimääräisenä. Kun olisi valmiina kirppispöytä, niin olisi pakko aktivoitua 🙂 ja saisi samalla kaapeihin kevätsiivouksen!

   0
 • Ida

  Muutaman vuoden aikana kertynyt 10 kiloa ja koko muuttunut xs-s vaatteista m-vaatteisiin. Kaikki muutaman kerran käytetyt pienet vaatteet on kaapissa henkarissa. Tavoitteena olisi saada ne joskus eteenpäin 🙂 Paras löytö on ollut benettonin iso aitonahkainen laukku 10e!

   0
 • Kaapit täynnä

  Muutossa karsiutuvista tavaroista olisi kiva päästä eroon!

   0
 • Sanna

  Keräisin rahaa tulevaan Espanjan matkaan. Olisi kiva saada myydä omia tarpeettomia vaatteita muille joille ne voivat olla super löytö ja päästä ostamaan siitä hyvästä itselle Espanjasta näitä super löytöjä☺️

   0
 • Nimetön Arja

  Paljon olen tehnyt hyviä löytöjä, mutta yksi parhaista musta nahkainen pikkulaukku 3€. Kirppistavaraa kertyy kaapeihin ja varastoihin. Nyt tullut aika luopua kaikesta, mitä ei tarvitse, mutta ei ole aiemmin raaskinnut hävittää.

   0
 • Viivi

  Kauheasti kerääntynyt taas kaikkea itselle ylimääräistä, etenkin vaatetta ja sisustus/koristetavaraa. Täytyisi ennen muuttoa päästä eroon! 🙂

   0
 • Pirre

  Paras kirppislöytöni on tarjoiluvaunu.
  Tosi tarpeeseen olisi nyt kirppispöytä minun ja tyttären yli pursuavien kaappien tyhjentämiseksi. Hyvältä paikalta näyttää juurikin tuo Kirpparilla.fi!

   0
 • Mari

  Vaatekaapin kevätsiivous on edessä ja paljon käyttökelpoista tavaraa kierrätystä vailla. Kirpparilla.fi on vielä toistaiseksi tuntematon paikka 🙂

   0
 • Kk

  Muuttoa suunnittelen ja tulisi enemmän kuin tarpeeseen tavaroiden ja vaatteiden vähentäminen

   0
 • Minna

  Pari kertaa nyt tullut käytyä Tampereen kirpparilla.fi ja on kyllä mukavan tilava! Sopivan kävelymatkan päässäkin niin kelpais viedä tavaraa jota on kertynyt kasseihin kevätsiivoukseen innostuttuani!

   0
 • Veera

  Muutto tulossa joten kirppispöytä olis tähän kohtaa aivan mainio!

   0
 • Nippe

  Kaksi puista norsua löysin kotiin ikkunalaudalle 🙂 ne on kyllä ehdottomasti kauneimmat ja paras löytö. Eikös norsut tuokin onnea kotiin? Olen kierrättänyt koko vaatekappini kirpparin läpi ja tarvitsisi päästä vanhoista eroon jotta voi ostaa uusia

   0
 • Tiiitu

  Paras löytö on varmasti hetki sitten löytynyt tuomaripaita. Työskentelen lasten kanssa ja jääkiekon ollessa kova hitti on paita päivittäisessä käytössä pelien lomassa. Ja vain 1€!
  Muuton yhteydessä sisustus meni aivan uusiksi ja varsinkin näin keväällä koko vaatekaapin voisi putsata perusteellisesti joten kirppispöytä olisi tarpeessa jotta vanha tavara saisi uuden kodin ja pääsisin sisustamaan uusilla jutuilla 🙂 toivottavasti onni suosii!

   0
 • Nelliina

  Jotkut lastenvaatteet olleet hyviä löytöjä, ei mitään tiettyä tuu mieleen. Pieneks jääneitä lastenvaatteita menisin kirpparille myymään, joten mukana 🙂

   0
 • Maaruska

  Paras ostos oli painava lankapussi, 3e

   0
 • Ans

  Paras löytö on ollut parin euron vintagelaukku, joka on ollut sen verran ajaton, että on kulkenut matkassa teinistä näihin päiviin saakka kun ikää on jo melkein 30. Voitto voisi osua minulle koska pöytää olen harkinnut laittavani jollekkin kirppikselle tässä viime viikkojen ajan. Ehkä myös tämä laukku voisi löytää uuden omistajan jälleen 🙂

   0
 • Kirppismuija

  Voi, löytöjä on tullut paljon! Vuosikaudet kierrellyt kirppareita joista suurin osa hankinnoista tuleekin tehtyä.
  Täällä olisi kirppis kassi valmiina myyntiin menossa, joten jos onni suosisi niin tavaratkin olis jo valmiiksi katottu 🙂

   0
 • Kata

  Voi harmi että arvonta on vaan Tampereen, täälläkin on kirpparilla.fi ja joskus pöydän otan sieltä 😉 Itse asiassa on taas alkanut kertyä kirppikselle menevää tavaraa ja pitäisi se pöytä ottaa, kiitos muistutuksesta! 😀

  Ja hei kommailin edelliseen poustiin siitä bloggerin lukulistalle lisäyksestä, nyt se toimii kiitos paljon! 8)

   0
 • Erika

  Muutto oli hyvä tilaisuus käydä tavarat läpi ja nyt olisikin kassikaupalla ylimääräistä tavaraa josta pitäisi päästä eroon.

   0
 • JuliaJ

  Paras kirppislöytö on pieni lipasto, joka sattuu olemaan samaa sarjaa ku tv-taso joka minulla on ollut jo jonkun aikaa. Itselläni on paljon myyntikelpoisia vaatteita, mutta rahanpuute näin työttömänä on hankaloittanut pöydän varausta kirppiksillä :S
  Btw tämä uusi kirppis on mieleeni, ihanan avara. Pystyy liikkumaan hyvin vaikka ihmisillä on esim vaunut mukana 🙂

   0
 • Marjo

  Toi on ihana kirppis!!! Kävin viime lauantaina tutustuun. Siisti ja asiallinen, hyvää tawaraa. Olis kiva kokeilla omat tawarat tuonne myyntiin.

   0
 • Sarkku

  Mun paraskirppislöytö on täydelliset 3€ maksaneet boyfriend-farkut! Tykkään muutenkin ostaa farkut kirpputoreilta, kun ovat jo muotoutuneet käytössä. 🙂

  Kirpparipöydän varaaminen häämöttää, on pakko laittaa vaatteita ja sisustustavaraa kiertoon muuton alta. Kuinka paljon onkaan saanut haalittua turhaa tavaraa pieneen yksiöön, apua..! 😀

   0
 • Ametistisydän

  Hyviä löytöjä on ollut useitakin, lähinnä kaikki hyvät ulkovaatteet lapsille on ilo yksinhuoltajan lompakolle. Nyt olisi muuton jälkeen (ja lasten kasvun myötä) taas paljon mitä voisi myydäkin. Tosin laitan paljon suoraan kierrätykseen koska en jaksa sitä myymisrumbaa 🙂

   0
 • Ella

  Meillä on muutto edessä ja tavaraa täytyy karsia urakalla. Pöytä olisi enemmän kuin tarpeen sillä hyväkuntoiset tavarat etsivät uusia omistajia!

   0
 • Petra

  Ainakin vuoden päivät jo miettinyt että tarttis viedä kirppikselle kaikenlaista.. nurkissa pyörii edelleen.. parhaita kirppislöytöjä on hyvät lastenvaatteet.

   0
 • Anna

  Kirppispöytä tulis tarpeeseen kun koko alkuvuoden siivonnut pikkuhiljaa kaappeja ja nurkkia. Nyt alkaa olla tavaraa jo monen viikon myyntien eestä

   0
 • Anu

  2 pienen lapsen äitinä tuntuu että joka paikka tursuaa tavaraa ja vaatetta. Jotenkin näin keväisin tuntuu aina että pitäis siivota ja tehdä tilaa. Pöytävoitto voisi olla motivaation antaja tuolle siivoukselle 🙂

   0
 • Jii

  Paras löytö oli Artekin tuoli!

   0
 • Maija

  Kirppareilta löytyy aina kaikkea kivaa ja suuri osa perheemme vaatteista ostetaankin sieltä. Mieleenpainuvimmat löydöt on olleet juuri pari viikkoa sitten ostettu täydellisesti toimiva Furby edullisesti sekä Kauniit ja rohkeat-aiheinen kirja, jota myytiin 90-luvulla 69 markalla. Ostin nyt hintaan 1,50€. Olisin kyllä ostanut vaikka 100€:llä, sen verran fani kun olen 😀

   0
 • Reetsi

  Tampereen Kirpparilla.fi- kirppikseltä löysin viisi hyväkuntoista koristetyynyliinaa, joiden kankaat sopivat ihanasti keskenään yhteen. Ne piristävät sohvaani, jolla nyt istuskelen uusi lempparipaita päälläni, samalta reissulta sekin! Join silloin myös kupin kahvia ja söin pullean korvapuustin. Kaikki tämä 9.50 euroa, eli kirppikseltä voi löytää oikeasti aarteita pieneen hintaan. Pöytävoitto olisi kuin pieni lottovoitto; turhasta tavarasta eroon ekologisesti piristämään jonkun toisen elämää!

   0
 • Heljä

  Puman käyttämätön huppari 4eurolla ja oli vielä hintalaput kiinni! Huippu löytö 🙂

   0
 • sarsuli

  mun paras kirppislöytö on ollut se, kun löysin kirpparit yleensäkin! vasta muutaman vuoden oon ymmärtäny kirpparishoppailun hienouden! ennen ajattelin, etten kenenkään vanhoja nuhjusia vaatteita osta, mutta nykysin se on musta hienoa, että vaatteet ja tavarat voi saada uuden kodin ja elämän uudella omistajalla! tässäkin tapauksessa siis kierrättäminen on superjees!

   0
 • juha-matti rautiainen

  hotelli lautapeli oli löytö, kun viä sattu oleen kaikki tallella ja ehjänä.

   0
 • Minttis

  Parhaita kirpparilöytöjä on olleet vaatteet, mutta kaikki ihanat löydöt ei olekaan sopineet itselleni ja mielelläni ne takaisin kiertoon laittaisin.

   0
 • Ida

  Huonekalut ovat olleet parhaita kirppari-löytöjä!

   0
 • Mirka

  Juuri löysin peakin huippukuntoiset collarit kympillä

   0
 • Eeva

  Kirppikselle vietävää tavaraa on kertynyt kaapit täyteen, mutta en ole saanut aikaiseksia varattua pöytää. Tällä kirppiksellä en ole vielä käynyt, täytyykin käydä katsastamassa!

   0
 • MS

  Tampereen Kirpparilla.fi -kirppis on meidän lähin kirppis, joten olisipa kiva päästä tyhjentämään vaatekaappia kätevän matkan päähän. Kerrankin ehtisi käydä pöytää siivoamassakin.

   0
 • Poutiainen Ritva-Liisa

  Kaikenlaista on vuosien varrella tullut ostettua, kaikkihan on löytöjä, ei niitä muuten olis niin paljon kaappeihin kertynyt. Vanha kotimainen lasitavara on keräilyn arvoista ja sitähän löytää kirppikselle.

   0
 • Riikka

  Kerran löysin kivan turkoosin kesämekon 🙂

   0
 • Jenina

  Kaapit pursuaa niin mun kun miehen ja lapsienkin vaatetta, niistä kun pitäisi päästä eroon

   0
 • Ilona

  Ehkäpä paras kirpparilöytö on 50-luvulta peräisin oleva Aku Ankka -lelu. Eihän sillä varsinaisesti mitään tee, mutta se on vaan niin hieno. Löytöjä on kyllä tullut tehtyä vähän liikaa, osan voisi ehkäpä jo laittaa eteenpäin, siksi kirpparipöytä ois enemmän kuin jees!

   0
 • Minna Rajala

  Paras kirppislöytö on varmaankin tummansininen mekko, joka käy asusteilla tuunaten todella erilaisiin tilaisuuksiin ja tilanteisiin.

   0
 • Heidaaaaa

  Itse ostan paaaljon kirpparilta vaatteita/kodin tavaraa! Joskus myös hieman hetken mielijohteesta, joten kirpparipöytä tulisi tarpeeseen saada pistettyä kiertoon mitä ei enää itsellä tarvitse.
  Itse myös tällä kirpparilla käynyt, ihana kun on valoisa ja tilava paikka!

   0
 • Nina

  Häät tulossa ensi kesänä ja yövieraita ulkomailta asti. Kirpparin avulla saisi kotia hieman siistimpään kuntoon ja samalla rahaa pikkubudjetin ekologisiin häihin! ❤️

   0
 • Saara

  En kyllä osaa valita mitään yhtä suosikki-löytöä, niitä on niin paljon! Arabian Saara-astiastoa oon löytäny edullisesti, lapsille uusia/uudenveroisia vaatteita pikkurahalla, ihanat oranssit Brion vaunut esikoisen raskausaikana ja nyt ne ovat olleet kuopuksellakin käytössä, monia monia hyviä kirjoja jne. Tällä hetkellä ehkä eniten ilahduttaa Nasu-unilelu/rätti jonka ostin kirpparilta kuopusta odottaessa ja joka nyt on vajaa 3v:n rakkain juttu 🙂

   0
 • Jutta

  Paras löytö ollut pieni olkalaukku joskus lapsena/teininä, mitä pidin monta vuotta käytössä

   0
 • Riikka

  Parhaat löydöt on olleet lasten vaatteita ja nettikirppikseltä löytämäni retro syöttötuoli Kirppispöytä olisi tarpeen nyt muuttaessa, koska ylimääräistä on PALJON!

   0
 • Iina

  Käyn todella ahkerasti kirpputoreilla, mutta niitä ei tule varattua kyllä yhtään niin useasti itselle hutiostoksia kun välttämättä välillä syntyy, niin olisi kirppispöytä mainio keino päästä eroon niistä!

   0
 • Mahiiiw

  Paras kirppislöytö on varmaan ollut järjestelmäkamera, hyvä halvalla

   0
 • Johanna

  Paras kirppislöytöni on ollut kahden euron ihana sinisävyinen kotelomekko. Kirppispöytä kelpaisi näin kevätsiivouksen aikaan paremmin kuin hyvin 🙂

   0
 • Maana

  Oon myynyt vaatehuoneesta pursuavaa tavaraa nettikirppiksillä, ja todennut sen työlääksi ja turhauttavaksi. Tavaraa on vielä paljon, ja uusi kirppis kiinnostaisi 🙂

   0
 • Katja

  Kävin itsekin pari viikkoa sitten tutustumassa kyseiseen kirpputoriin. Päätin silloin, että vien sinne tavaroita myyntiin nyt keväällä kunhan ensin saan käytyä vaatekaapin läpi! 🙂

   0
 • Emmi

  Löysin pari kesää sitten Ilmari Tapiovaaran useemman sadan euron arvoisen tuolin 10 eurolla. Ei ihan huono kirppislöytö siis! 😀

   0
 • Saara

  Tulevan muuton alta olis ihana saada tavaraa myytyä pois.

   0
 • Anna

  Mun paras löytö on vihreä nahkatakki, joka maksoi euron. Harmi vaan, ettei se enää mahdu päälle, mutta tuli käytettyä varmasti sen euron edestä!

  Hassua, että aina kun itsellä on kirpparipöytä, tulee itsekin ostaneeksi. Valtaosin ostan silti tarpeellista. Silloin, kun käy oman pöytänsä takia kirpparilla, on hyvä mahdollisuus kiertää ostoslistan kanssa muidenkin pöytiä katsomassa. Kasvavia lapsia kun on talossa, aina riittää myytävää ja ostettavaa.

   0
 • Anna

  Tarvitsisin kirpputorille pöydän, kun yksinkertaisesti tätä tavaraa on niin paljon! Ukko on jo monesti sanonut että kirjoittaa johonkin facebookin ryhmään kuinka meiltä saa ilmaisia tavaroita & vaatteita, hän sitten niitä voi nakella yläkerran ikkunasta ihmisille 😀

   0
 • Santra

  Paras löytö Marimekon olkalaukku 5e 🙂 Kampetta olis kyllä myyntiin paljonkin 🙂

   0
 • tintti

  Paras kirppis löytö on nykyinen mieheni,Tavattiin kirpparilla,itse olin töissä silloin siellä..Pöydän jos voittasin antaisin pojalleni,saisi myynnillä ruoka rahaa

   0
 • Maez

  Jättimäinen vaatekaappini kaipaa tyhjennystä! Eli paljon ois kirpparille vietävänä itselle tarpeetonta vaatetta. Jospa arpaonni suosisi

   0
 • Peke

  Vanhanaikainen partahöylä, jossa vaihdettava douple edge terä. Tuli käyttöön.

   0
 • Nimetön

  On ihan liikaa tavaraa ja eri kokoisia vaatteita. Pitäis saada niitä vähän pois et sais asunnon siistiksi. Kaikki kun ei mahdu kaappeihin kun on väärää kokoa olevia vaatteita paljon. Olen kirppareilta löytänyt paljon kaikkea kivaa, koriste-esineitä, vaatteita ym.

   0
 • Moona

  Hmm paras löytö… Oon siis todella aktiivinen kirpparikiertelijä lähestulkoon kaikki vaatteet ja kalustettu on kirpparilta. Tällä hetkellä taitaa se paras vaatelöytö olla pitkä kangastakki, mutta huonekaluista taitaa olla 4kpl hyvä kuntoisia pinnatuoleja.
  Ja miks just mun pitäis saada kirppispöytä, no ensinnäkin täytyy tyhjentää vaatekaappia, jotta pystyy taas käymään hyvällä omalla tunnollinen nolla täydentämässä sitä ja toiseksi kotona on kaksi ikeankassillista vaatteita millä en tee yhtään mitään ja haluaisin ehdottomasti kierrättää ja viedä ne kirpparille muiden iloksi (ja ehkä hieman mun iloksi :D)
  Toivottavasti tällä tärppäis tämä tulis todellakin tarpeeseen ja nyt vasta huomasin että piti kirjoittaa joko paraslöytö tai miksi mutta nooh tässä nyt tuli molemmat 😀

   0
  • Moona

   Ja puhelimella kirjoitan ja tässä on ennakoiva syöttö joten tuolla pitäisi lukea hyvällä omallatunnolla eikä tunnollinen nolla

    0
 • Emmiina

  Opiskelijana rakastan kierrellä kirppareita! Nyt olisi taas tarvetta viedä omia vaatteita myyntiin ja kirpparilla.fi olisi hyvä vaihtoehto 🙂

   0
 • Minna

  Paras kirppislöytö on ollut Molon haalari lapselle, jota en ikinä raaskisi uutena ostaa 🙂 Ja erityisesti keväisin huomaan, kuinka kaapit on täyttyneet vaatteilla mutta vain murto-osaa niistä tulee oikeasti käytettyä. Joten helposti saisin pöydällisen täyteen kirppikselle!

   0
 • Lotta

  Oonkin kaivannut tampereelle uutta kirppistä! Ja koska uuden kirppiksen kokeileminen on aina riskialtista tulojen kannalta, lievittäisi ilmainen pöytä kirppisvalinnan stressiä sen 100%.
  Olen itsekin tällä hetkellä vaihdossa kahden matkalaukun kanssa ja voin erittäin hyvin samaistua sinuun, sillä kotiin jäi kaks kertaa enemmän vanhoja vaatteita ja muuta roinaa joita nyt ei edes muista sillä huomaa etteihän niitä tarvitse. Tämän takia aion pitää kirpputorin palattuani. Sain äitinikin innostumaan siivousajatuksesta joten myytävääkin on tulossa tuplasti.
  Oma paras kirppislöytöni on täydelisesti istuvat chinot vain 0,50€!

   0
 • Tiinakaisa

  Täytyypä käydä katsomassa tämä uusi paikka! Omille vaatteille olisi hyvä löytää joku kiva kirppispaikka, jossa kauppa kävisi.

   0
 • Mk

  Useimmiten löydän vaatetta tai sisustustavaraa, kaikkein parhaimpana pidän löytämääni sarvikalloa (sisustukseen) joka on isomman eläimen kallo jossa sarvet kiinni.. On oikea, ja kerää katseita vaatekoko on suurentunut parilla, joten ennen laihdutusoperaatiota on aika uudistaa vaatekaapin sisältö=myydä pienet pois .. Ostetaan sitten tilalle sillä hetkellä sopivan kokoisia vaatteita❤️

   0
 • Stella

  Olen käyttänyt tätä kirpparia paljon Jyväskylässä siellä aiemmin asuneena. Siellä kirpparilla.fi on ainakin ollut hyvin suosittu ja toimiva kirppari! Oikeastaan voisi sanoa, että paras. Omat vaatteeni ovat menneet tosi hyvin kaupaksi. Harkitsen juurikin kirpparipöydän ottamista, sillä vaatekaappiin kevätsiivousta tehdessä kertyi taas paljon vaatetta, jota ei ole tullut aikoihin pidettyä. En ole ehtinyt vielä vierailla Tampereen kirpparilla, mutta toivon että se saavuttaisi samanlaista suosiota kuin Jyväskylässä, niin tulisi itsekkin varmasti käytettyä sitä jatkossa sekä myymiseen että löytöjen tekemiseen!

   0
 • Maria

  Pari vuotta muutosta ja edelleen vaatehuoneessa valmiina kasseissa vaatteet, jotka tulisi myydä. En vain jotenkin ole saanut aikaiseksi mutta ilmainen myyntiviikko motivoisi kummasti… 🙂

   0
 • Olga

  Tavaran määrä koko ajan kasvaa -tilaa ei olisi kivaa päästä eroon ylimääräisestä

   0
 • Tanja

  Näin keväisin tulee tarve tehdä pientä intervaatiota vaatekaapissa ja laittaa itselle tarpeeton tavara kiertoon. Myyn aina vain hyvää tavaraa , joista joku saattaa viedä saada siitä iloa itselle pienellä rahalla.

   0
 • Mari

  Oih, meiltä löytysi hyväkuntoista vaatetta ja astiaa uuden käyttäjän tarpeisiin. 3 lasta kasvaa nopeasti ja myös omat vaatekaapit kaipaavat tuuletusta. Enkä muista milloin viimeksi olisin kirpputoria hyödyntänyt. Todelliseen tarpeeseen tulisi.

   0
 • Outu

  Pari ikea kassia täynnä hyvää kierrätettävää vaatetta odottaa tuossa makuuhuoneen nurkassa..eli pöytä olisi enemmän kuin tarpeellinen.

   0
 • Venla

  Paras kirpparilöytö ikinä on ollut Matti Nykäsen vinyylilevy Yllätysten yö! Nyt on aika saada tilaa uusille löydöille.

   0
 • Vivi

  Ostaessani uuden vaatteen laitan aina jonkun vaatekappaleen myyntiin (eli kirppiskassiin vaatekaapin perukoille ) Facebook-kirppikset eivät jaksa enää motivoida kaiken sen vaivan näön takia, joten olen päättänyt viedä seuraavan kerran kaikki vaatteet suoraan pöytämyyntiin. Kirpparilla-kirppistä olisi huikeaa päästä kokeilemaan!

  Paras löytöni viime aikoina kirpparilta on ehdottomasti ”uudet” mom jeansit joita olin kissojen ja koirien kanssa etsinyt koko kevään kivijalkaliikkeistä

   0
 • Marika

  Makian takki.

   0
 • Eija

  Monenlaisia löytöjä on tullut tehtyä vuosien saatossa. Sanoisin, että ahkerimpaan käyttöön on tullut Dominion -lautapeli (10€), joka oli aivan käyttämätön. Se ei ollut entuudestaan tuttu, mutta sittemmin siihen on täydellä hinnalla haettu kaupasta lisäosiakin, jotka ovat melko arvokkaita n. 40-50€.

   0
 • Maria

  Muutto edessä ja kaapit täynnä kierrätykseen joutavaa tavaraa, kirpparipöydälle olisikin huutava tarve :)!

   0
 • Terhi

  Olen ostanut lähes kaikki nyt kolmivuotiaan tyttäreni vaatteet käytettyinä kirppiksiltä. Nyt olisi taas tarve tyhjentää vaatekaapit, tällä kertaa isompien lasten pieneksi jääneet urheilumerkkivaatteet ja kevätulkoiluun sopivat vaatteet tulisi myyntiin. Lapset kasvavat niin hurjaa vauhtia…

   0
 • Kaisu

  Vaatekaappi ja oikeastaan kyllä koko koti tällä hetkellä ihan hirveä räjähdys ja vaatisi parin päivän suursiivon ja samalla kunnon konmarituksen. Josko jotain saisi kuitenkin itellekin niin kirppistelyä tarvii tehä!

   0
 • Minna

  Hyviä kirppislöytöjä on ollut moniakin vuosien varrella
  Tavarataivastani olisi näin kevään kunniaksi hyvä siivota ja järjestellä

   0
 • Kolmen äippä

  Meillä on kolmella lapsella paljon kuluja harrastuksista. Teinit haluaisivat tyhjätä kaappejaan ja ottaa osaa talkoisiin. ❤

   0
 • AJ

  Kaappi-inventaario tehty juuri viikonloppuna ja niin paljon ylimääräistä vaatetta löytyi, joten olisi kiva laittaa ne eteenpäin enemmän tarvitseville!

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.