VALIKKO
26.9.2018 17:43

Vaaleanpunainen matto olohuoneen katseenkääntäjänä

Kaupallinen yhteistyö: Fanni K


Olen pariin kertaan maininnutkin täällä, kuinka sisustuskärpänen on päässyt puremaan ja pahasti. Parvekkeen muodonmuutoksen jälkeen kaipasin samaa efektiä myös muualle kotiin. Makuuhuone freesaantui helposti ja nopeasti vain koristetyynyjen vaihdolla sekä lehtivehkalla, mutta olohuone onkin ollut suurempi projekti.

 

Mitä muutosta kaipasin olohuoneeseen?

Meidän olohuone näytti ennen toki todella kotoisalta ja chunkylta, mutta mun mielestä samalla ehkä vähän liian ”laiskalta” ja laimealta. Mä pidin todella paljon rennosta meiningistä, mutta olkkari oli olemukseltaan ehkä jo liian pehmeä. Tykkään kovasti myös neutraaleista väreistä ja erityisesti harmaasta sisustuksesta, mutta kaipasin mukaan ripauksen väriä.

 

Ihana Fanni K ja inspiraatiota Habitaresta

Fanni K on näkynyt mun somessa useasti, joten kyseessä taitaa olla teille aika tuttu brändi. Ihastuin Fanniin noin puoli vuotta sitten kun tutustuin brändiin ensimmäistä kertaa lanseeraustilaisuudessa, eikä ihastus ole vieläkään hälvennyt mihinkään. Fanni K on siis suloinen lifestyle- ja sisustusbrändi, jonka mallisto koostuu tarkoin valituista pienistä arjen luksustuotteista. Tuotteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja kaikki tuotteet sointuvat hyvin yhteen, vaikka jokainen tuote kertookin omaa yksilöllistä tarinaansa.

Habitaressa käytiin kurkkaamassa miltä Fanni K:n uusi syysmallisto näyttää, ja mä rakastuin siellä heti ensisilmäyksellä aivan ihaniin vaaleanpunaisiin mattoihin! Aloinkin heti miettimään, kuinka ihanasti vaaleanpunainen matto sopisikaan meidän harmaaseen parkettilattiaan sekä tummanharmaaseen sohvaan. Muistan pohtineeni, että tässäkö nyt on se kaivattu isompi muutos olohuoneeseen, joka freesaa kertaheitolla koko huoneen olemuksen. Muistan myös miettineeni, miksi en aiemmin tajunnut etsiä vaaleanpunaista mattoa! 😀

 

Kuinka vaaleanpunainen matto toimii meidän olohuoneessa?

Niinpä meille siis kotiutui kaksi täydellistä mattoa ♡ Isompi sijoitettiin olohuoneeseen ja pienempi löysi paikan keittiöstä uuden ruokapöytäratkaisun alta. Nämä Luoto-matot ovat hempeän roosan värisiä nahkayksityiskohdilla, mikä on mun mielestä ehkä mielenkiintoisin yksityiskohta matoissa ikinä. Matot ovat muuten materiaaliltaan villaa, joka kestää hyvin aikaa ja kulutusta oikein hoidettuna. Eri kokoja löytyy kaksi sekä värivaihtoehtoja neljä; roosa, vaaleansininen, harmaa ja musta. Rakastan tuota kontrastia maton hempeän sävyn ja kovien nahkareunojen välillä, ja se tuo kaivattua särmää meidän olohuoneeseen.

Uusien mattojen lisäksi tosiaan vaihdettiin meidän ruokapöytä, joka on toiminut ja toimii edelleen tilanjakajana keittiön ja olohuoneen välillä. Tästä voisin kertoa teille toisella kertaa erikseen, mutta haluan vain todeta, kuinka vain pöydän vaihtamisen ja uusien mattojen ansiosta meillä näyttää nyt älyttömän tilavalta! Muutosten jälkeen mä totesinkin että mistä nämä neliöt tulivat?! 😀 Mun mielestä roosat matot piristävät ilmettä täydellisesti ja avaruuden lisäksi meillä näyttää nyt valoisammalta sekä siistimmältä, vaikkei oltaisi siivottukaan. Yleisilme on nimittäin paljon skarpimpi ja mikä parasta, mun mielestä todella paljon inspiroivampi.

 

Kotiin ja tähän olohuoneeseen on nyt ihana mennä ♡ Oon ollut viime päivät tästä ihan fiiliksissä ja miettinyt, näyttääkö meidän koti oikeasti näin suloiselta! Kuvista varmaan huomaatte, että myös Mishalta on tullut hyväksyvä päätös näitä mattoja kohtaan hahah 😀

 

Mitä mieltä – Sopiiko vaaleanpunainen matto olohuoneeseen?

 


×××
Löydät Fanni K:n myös Instagramista @fannik_homestories!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

Kommentit

  • Elli Leppiniemi

   Hih kiitos ♡

    0
 • Liisa

  Ihana tuo kanttaus tuossa matossa, puhumattakaan koirasta <3

   0
  • Elli Leppiniemi

   No eikö! ♡

    0
 • Diiskuneiti

  Siis aivan ihana matto ja todellakin sopii olohuoneeseen! 🙂

   0
  • Elli Leppiniemi

   Kiitos! ♡ Niin munkin mielestä ;D

    0
  • Elli Leppiniemi

   Hihi voi kiitos! ♡

    0
 • Viivi Nurminen

  Voi vitsit sä hommasin ton itelles! Mä vieläkin himoitten tätä samaa mattoa, mutta harmaana!

   0
  • Elli Leppiniemi

   Joo näin tuli tehtyä, en voinut jättää sitä pois mielestä 😀 Se harmaakin on aivan ihana ♡

    0
 • Nimetön Roosa

  Ihanan näköistä! Mistä tuollaisia ruusuja löytää. 😮

   0
  • Elli Leppiniemi

   Kiitos paljon ♡ Noi ruusut on Finnmarista 🙂 Ihan mun lempparisisustuskauppa, ja noi ruusut on best!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.