VALIKKO
11.11.2018 20:22

Valokarnevaalit Linnanmäellä


Valokarnevaalit Linnanmäellä, vihdoin mäkin sain kokea ne! Ne ovat olleet kohteena jo monen monta vuotta, mutta aina on ollut jokin este. Nyt kuitenkin ehdin jopa I Love Me -messuille, ja messupäivän iltana päätettiin vielä pyörähtää Linnanmäellä.

 


Valokarnevaalit olivatkin juuri sellaiset mitä ajattelin; täynnä ihmisiä, paljon valoja ja ihana tunnelma. Lintsillä mä muutenkin tykkään eniten siitä, kuinka siellä on paras huvipuistotunnelma, vähän sellainen vanhahtava karnevaali- ja sirkusmainen. Mun mielestä valo-teema näkyi todella hyvin ja valoja oli oikeastaan kaikkialla. Mä tykkään ihan älyttömästi kaikista valoista, kuten ehkä meidän parvekkeella ja kotona näkyy, joten tuo oli kyllä ihan mun paikka!

 


Me käytiin tuolla reissulla syömässä Linnanmäellä, ja sitten käveltiin aluetta ympäri valoja ja tunnelmaa ihastellen. Koitettiin myös ottaa kuvia aika paljon, mutta ihmispaljouden vuoksi se oli tosi haastavaa. Ihmisiä tosiaan oli mun makuun ehkä liikaa, mutta muistaakseni tuo oli viimeinen Valokarnevaali-päivä, joten isompi ihmismassa olisi pitänyt olla arvattavissa.

 


Saatiin kuitenkin otettua muutama kiva kuva ja kun alue oli kierretty, päätettiin mennä vielä Vuoristorataan. Meillä oli yhdet laiteliput, ja tietyisti Vuoristorata oli ehdoton valinta. Mun mielestä oli ihanaa, kuinka sekin oli koristeltu kauniilla valoilla! Vuoristoradan huipulta myös näki kivasti koko Lintsin valoineen kaikkineen, ja se on kyllä ollut tämän syksyn yksi lempparihetkistä.

 

Mä just tänä viikonloppuna editoin lisää kuvia Pietarista, ja erityisesti keskityin Pietarissa illalla otettuihin kuviin. Pietari nimittäin on ihan älyttömän upeasti valaistu pimeällä, ja olinkin siellä ihan haltioissani. Muistan tuolloin miettineeni ja todenneeni jopa ääneen, että olisipa Suomessakin tuollaista. Osattaisiinpa mekin keskittyä tunnelmaan pimeällä, varsinkin kun meillä on pimeää niin iso osa vuodesta. Pimeäkin on ihanaa aikaa, jos vain osaa nähdä sen keskellä valoa.

Mutta tosiaan, mä tykkäsin kovasti. Toivottavasti ehdin käymään tuolla taas ensi vuonna!

 

 

Valokarnevaalit Linnanmäellä – Oletko sä käynyt Valokarnevaaleilla?

 


×××
Muistathan tykätä blogista myös Facebookissa? ♡

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

Kommentit

 • Kata

  En oo koskaan käynyt valokarnevaaleilla, mutta oon monesti halunnut käydä! Oikein ihania kuvia ja kuvailit Lintsiä just siten miten itsekin, sen tunnelma on paras, koska sellainen vanhahtava karnevaali ja sirkus tulee mullekin mieleen. 🙂 Ja vuoristorata ois ollut munkin valinta 😉

   0
  • Elli Leppiniemi

   Oi vitsi kannattaa kyllä käydä joskus! ♡ Joo, vaikken Lintsin laitteista (vuoristorataa lukuunottamatta) välitäkään yhtä paljoa kuin muiden huvipuistojen, niin Lintsin tunnelma on silti paras 🙂

    0
 • Diiskuneiti

  Tonne olisi kyllä joskus kiva päästä. Oon näitä kuvia monessa blogissa nähnyt ja aivan upealta näyttää! 🙂

   0
  • Elli Leppiniemi

   Käy ihmeessä! ♡ Upea se onkin 🙂

    0
 • Sanna / Pancake Palace

  No saithan sä nyt ihan sikaupeita kuvia <3 mä oon kerran ollut Valokarnevaaleilla, ja joku kerta kyllä pitää mennä uudestaankin!

   0
  • Elli Leppiniemi

   Kiitos paljon ♡ Mäkin toivon että pääsen paikalle taas ensi vuonna 🙂

    0
 • Fiia

  Onpa kauniita kuvia ja varmasti aivan ihan tunnelma ollut siellä! En oo itse koskaan päässyt Valokarnevaaleille, mut jos joskus sattuis Etelä-Suomessa olevaan näihin aikoihin, niin ois varmasti käymisen arvoinen kokemus 🙂

   0
  • Elli Leppiniemi

   Kiitos Fiia ♡ On todellakin käymisen arvoinen kokemus! Ehkäpä järjestät Suomen reissun sattumalta Valokarnevaalien ajankohdalle ;D

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.