VALIKKO
23.5.2017 20:51

@VeroModa PirkkalaEmman sisko, Emma, Viivi, minä, Miljan ystävä, Saga, Salli, Ane ja alarivissä Inka ja Milja.
Osallistuin lauantaina ensimmäistä kertaa blogi-iltaan! Illan meille oli järjestänyt Inka ja Pirkkalan Veromoda, joka sijaitsee Kauppakeskus Veskassa. Mun osallistuminen oli vielä aika pitkälle epävarmaa, mutta oon niin iloinen että pääsin kuin pääsinkin paikalle.
Tämän aikana liike oli suljettu muilta asiakkailta ja aloitettiin ilta alkumaljoilla pienten naposteltavien kera. Meille esiteltiin Veromodan uusia vaatteita ja asusteita sekä niistä koottuja kivoja yhdistelmiä. Mukana oli esimerkiksi paljon kukkakuosia ja vaaleanpunaista, korsettivyö pitkän paidan kanssa, juhlaan sopivat culottes-housut kultaisen paidan kanssa sekä ihana kesäinen maksimekko.

Saatiin tosiaan kierrellä kaupassa vapaasti ja sovitella vaatteita, itse päädyin sovittamaan alun esittelystä inspiroituneena noita kuvissa näkyviä settejä. En olisi uskonut, mutta mä vähän ihastuin noihin culottes-housuihin! Mukaan mulle lähti kuitenkin vain mun päällä näkyvä kukkapaita, koska vaaleanpunaisen midihameen ja ton paidan yhdistelmä on vaan niin herkullinen. Vaaleanpunainen midihame multa jo löytyykin kotoa, enkä malta oottaa niiden yhdistämistä.

Suuret kiitokset Pirkkalan Veromodalle ja erityisesti Inkalle illan järjestämisestä ja mahdollistamisesta ♡

Kommentit

  • Milla

    Oih kuulostaa ihanalta illalta! 🙂 Noi asut sun päällä on tosi nättejä <3

     0
  • inka nitta

    Ihan tajuttoman hyvin sopii sulle kyllä noi culottes-pantsit! Ihanaa, kun pääsit paikalle! <3

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.