VALIKKO
2.11.2017 21:17

Vertailussa Better than sex -ripsivärit

Kosmetiikkapostaukset ovat olleet mun blogin epäsuosituimpia postauksia verrattuna muihin aiheisiin, mutta toivottavasti edes joitakin teistä kiinnostaa! 🙂 Mulla on nimittäin varastossa aika hyvin materiaalia näitä varten, kun oon täällä innostunut kosmetiikasta aika paljon haha.
Nyt kuitenkin vuorossa olisi ripsarivertailua ikonisista Too Facedin Better Than Sex -ripsiväreistä! Tätä ripsaria on tituleerattu jopa maailman parhaaksi ja tästä on tosiaan tavallinen ja vedenkestävä versio, joista vedenkestävä taitaa olla se suositumpi. Mun kaveri toi mulle kesällä tuon tavallisen ja nyt täällä ollessani ostin testiin myös tuon vedenkestävän ja tässä vähän ajatuksia näistä.

 Tavallinen 
Tämä oli siis mun ensikosketus Better Than Sex -ripsiväreihin ja ensimmäisenä mä ihastuin pakkaukseen. Se oli niin söpössä pahvisessa paketissa ja muutenkin vaaleanpunainen ulkoasu iskee muhun täysillä. Mulla oli aika hurjat odotukset tästä ja ekan testauksen jälkeen olin aika neutraaleilla fiiliksillä. Ei se mun tajuntaa räjäyttänyt muttei pettänytkään.
Huomasin kuitenkin, että tää varisee aika paljon mikä oli aika inhottavaa. Ja siis kun yleensä laitan ripsaria melkeinpä ensimmäisenä meikatessa, se on jo meikkaamisen loppuun mennessä tiputtanut luomille mustia pisteitä, mitä mun aiemmat ripsarit eivät ole tehneet. Myös pitkin päivää tämä varisee melko paljon.
Muuten tää on perushyvä ripsari. Pituutta tällä saat kivasti ja tuuheutta myös, pituutta jopa hiukan enemmäin kuin mihin olen tottunut.

 Vedenkestävä 
Tämän ulkonäkö on niin hauska! Hylsyn pinnalla on kohokuvioisia ikään kuin vesipisaroita ja myös sävy on mun mielestä kiva. Tavallisen testaamisen jälkeen odotin tältä aikalailla samaa lopputulosta, ja siihen päästiinkin. Tämä vedenkestävä silti tuo ehkä enemmän tuuheutta ja tavallinen taas pituutta.
Vedenkestäväkin varisee vähän ikävästi, mutta ei niin paljoa kuin tavallinen eikä näin ollen sotke meikkiä yhtä paljon. Tämä kestää vettä hyvin, ja ilman vedenkestävälle meikille tarkoitettua puhdistusainetta tämä on vaikea saada silmistä pois. Öljypohjaisella putsarilla lähtee kuitenkin hyvin, ilman sen suurempia taisteluita.


Tässä vielä vertailukuvat niin, että näette eron ei-meikattuun silmään sekä niin, että ripsaria on molemmissa silmissä.
Molemmat näistä tekevät tosi kivaa jälkeä, ne kuivuvat nopeasti ja tykkään varsinkin niiden tuomasta tuuheudesta. Pituutta tulee ehkä ihan hiukan enemmän tavallisella ripsarilla. Molempien ongelmana on variseminen, ja myös se, että tuotetta tulee helposti liikaa ripsiharjaan. Tällöin ripsiin saattaa jäädä paljon paakkuja ja ne taas varisevat vielä enemmän, vaikka muuten näitä kumpaakin on helppo levittää. Mielestäni varsinkin tuo vedenkestävä on hypetyksensä arvoinen, mutta ei ehkä kuitenkaan vielä se maailman paras ripsiväri. En ole itsekään vielä päättänyt, palaanko seuraavaksi takaisin mun vakkareihin Lancomen ripsareihin haha!
Lopulliseksi arvioksi sanoisin, että jatkossa valitsisin itse mieluummin vedenkestävän, koska se varisee silmiltä vähemmän ja on siksi mukavampi käyttää. Arvosanoiksi annan tavalliselle  4/5  ja vedenkestävälle  4,5/5 .
Oletko sä kokeillut näitä ripsivärejä?

×××
Muista seurata mua myös Instagramissa @ellileppiniemi 🙂

Kommentit

 • Sofia

  Kaveri osti kesällä tuon tavallisen version ja sitä oon kerran kokeillut 😀 Jostain syystä mun oikea silmä alkoi vuotamaan sillä kerralla. Toisaalta se ei välttämättä ollut ripsarin syy, koska mun oikea silmä saattaa alkaa vuotamaan ihan milloin tahansa ilman sen kummempaa syytä 😀 Mutta joo, hyvin kirjoitettu postaus!

   0
 • Katja

  Mua ainakin kiinnostaa kosmetiikkapostaukset! 🙂 Tääkin postaus oli tosi kiva! 🙂
  Oon kans kuullut oikeastaan vain pelkkää hypetystä tästä Better Than Sex ripsarista. On kyllä ikävää, että se varisee. Haaveilin jo sen ostamisesta, mutta taidan jatkaa vielä sitä täydellisen ripsarin etsintää! 🙂

   0
 • Niina

  Nuo molemmat ripsarit ainakin näyttävät todella kivoilta ripsillä 🙂 Mutta mua kyllä ärsyttää jos ripsari varisee pitkin päivää tai no tuossa tapauksessa heti 😀 Mua ainakin kiinnostaa kosmetiikka postaukset!

   0
 • Kata

  Muakin kiinnostaa ehdottomasti kosmetiikkapostaukset! Ennen mulla ne oli yksiä suosituimpia, mutta nykyään taas ei:D Mistähän se johtuu:') Testailinkohan ennen mielenkiintoisempai tuotteita:D

  Anyway todella hyvälle näyttää ja kuulostaa, itsellä on volyymiripset niin ei oikein nuita ripsivärejä tule käytettyä;) Ennen volyymeja mulla oli vakkariripsari josta en luopunut ja sen vuoksi en testannut ikinä mitään ripsareja, koska se vakkari oli vaan täydellinen ja siihen palaan ehdottomasti kun volyymeista luovun:D

   0
 • Milla

  Mielenkiintonen postaus! & hei, mua ainakin kiinnostaa nää kosmetiikkapostaukset!! Hassua, että nää on ollut sun blogin epäsuosituimpia, koska mun mielestä näiden toteutus on huippu hyvä 🙂

   0
 • Viivi

  Noi pakkaukset on niin söpöt! Varsinkin tuossa vedenkestävässä! Mä en ole päässyt kokeilemaan kumpaakaan vaikka oon jo pitkään halunnut kokeilla 🙂

   0
 • Katja

  Näitä voisi joskus vaikka testata! 🙂 Paljonko näillä on hintaa?

   0
 • Sini

  Tosi hyvä arvostelu taas kerran! Mä pidän tosi paljon kosmetiikkapostauksista varsinkin sun toteuttamina. Näitä ripsareita en oo kokeillu mutta noiden purkkien kuosin takia voisin vaikka hankkiakin, söpömpiä ripsareita saa hakea *.*

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.