VALIKKO
5.5.2018 10:06

Vihreät peitevoiteet vertailussa: Peitevoiteet punaiselle iholle

Vihdoin pitkästä aikaa kosmetiikkajuttuja tänne blogin puolelle! Tällä kertaa vuorossa on vihreät peitevoiteet ja niiden vertailu. Olen aiemmin täällä esitellyt teille vihreät meikkituotteet joita käytän. Mulla, kuten monella muullakin suomalaisella, on punainen iho ja vihreä pigmentti on tosiaan paras sen peittämisessä vastavärin vuoksi. Tässä noin vuoden sisällä olen ehtinyt testaamaan monia erilaisia vihreitä peitevoiteta, ja tässä teille kooste näistä.

 

MUA Pro-Base paletti, Nyx Coverage Concealer, MUA Pro Base, L.A. Girl Pro Concealer, Barry M Colour Correcting Wand, Joe Blasco Red Neutralizer.


Tässä näette nämä kaikki kuusi vierekkäin. Sävyt siis vaihtelevat suurestikin samoin kuin koostumukset.

 

Mua Pro-Base paletti

Tämän paletin ostin, kun halusin testata colour correctingia. Paletti oli superhalpa ja tuotteitakin oli tosi vähän, tuo vihreä loppuikin älyttömän nopeasti. Tämä oli myös tosi ohutta ja läpikuultavaa, eikä mun mielestä peittänyt tarpeeksi. Tämä sopii varmasti lievän ja vähäisen punaisuuden peittoon, mutta itse en ostaisi uudelleen. Miinusta myös tosiaan tuosta paketin koosta, plus itselläni jäi tuosta paletista moni muu sävy täysin käyttämättä.

☆ 1,5 / 5

 

Nyx Coverage Concealer

Tätä taisin testata ensimmäisenä näistä kaikista postauksen tuotteista. Paketti on suhteellisen pieni, mutta tuotetta on oikeasti paljon! Mun mielestä tämä myös levittyi ihan ookoosti siihen nähden, että koostumus on tosi jämäkkää ja sävy on myös ihan jees. Jos tätä laittoi paljon kerralla eikä heti lähtenyt häivyttämään, se jämähti tavallaan paikoilleen. Tämän kohdalla myös reuna-alueet oli häivytettävä tarkasti, sillä vihreä paistoi herkästi meikkivoiteen läpi, jota laitan aina vihreän peitevoiteen päälle. Peittävyys oli hyvä.

☆ 3,5 / 5

 

Mua Pro Base

Mä luulin ensin, että tämä oli samaa tavaraa kuin tuo ensimmäinen MUA:n paletti. Paketissa se näyttää aivan samalta, mutta swatch-kuvasta näette tämän olevan tosi paljon keltaisempi. Muuten koostumus oli tosi sama, sellainen aika ohut ja kuulas eikä kovin peittävä. Keltaisemman sävyn koen myös huonommaksi tässä kohtaa, mutta silti pakko sanoa että valitsisin tämän ennemmin kuin tuon paletin. Koostumus on nimittäin hiukan miellyttävämpi levittyvyyden suhteen ja tietysti paljon isompi pakkaus on valtava etu.

☆ 2 / 5

 

L.a. Girl Pro Concealer

Tämä onkin mulle näistä uusin tuttavuus! Tässä on superkätevä paketti, nimittäin tuossa korkin alla on sellainen sivellinosa, jonka läpi tuote tulee paketista. Sillä saa peitevoiteen levitettyä tosi kivasti ja annostelukin on kohtuu helppoa. Tämän sävy onkin sitten selkeästi tummempi kuin muut, kuten huomaatte ylempää. Tämä myös jämähtää nopeasti paikoilleen, joten se täytyy häivyttää heti kasvoille laittamisen jälkeen. Mä itse myös laitan tätä tosi varoen, koska pelkään muuten tumman sävyn paistavan meikkivoiteen läpi.

☆ 3 / 5

 

Joe Blasco Red Neutralizer

*saatu

Tähän väliin tällainen pieni bonus, nimittäin kyseessä ei ole vihreä peitevoide. Tätä mä hehkutin jo aiemmin tässä postauksessa eli tämä on ollut suosikki jo pitkään, mutta se on kyllä kehunsa ansainnut. Kyseessä on punaisen neutraloija, ja suosittelen tätä niin paljon, jos sulla on oikeasti punainen iho. Tämä peittää alleen oikeasti kaiken, levittyy tosi helposti niin sormilla kuin siveltimelläkin ja on riittoisinta tavaraa koskaan. Mulla yksi tällainen kestää jopa vuoden!

☆ 5 / 5

 

Barry M Colour Correcting Wand

Tätä mä olen käyttänyt viime aikoina eniten! Ostin tällaisen itseasiassa yhden tällaisen varastoonkin Englannista, joten sekin ehkä kertonee kuinka tyytyväinen olen ollut tähän. Tämä levittyy tosi hyvin, peittää punaisuutta tosi tehokkaasti ja vihreän sävy ei ole liian tumma eikä myöskään liian vaalea. Koostumus on aika juoksevaa, mutta ei silti liian ohutta. Tästä mä tykkään! Parasta tässä on se, että hintaa on muistaakseni vain muutama punta.

☆ 4,5 / 5

 

Ovatko vihreät peitevoiteet sulle jo tuttuja?

 


×××
Seuraathan mua myös Instagramissa @ellileppiniemi!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

Kommentit

 • Isivuosi

  Tämä postaus vaan lisää kauhua tulevasta. Meikäläinen on ihsn helisemässä, kun tyttö tulee siihen ikään, että meikit on ajankohtaisia.
  Sulla oli kyllä niin kattava raportti, että tästähän voi poimia vinkkejä tulevaan 🙂

   0
  • Elli Leppiniemi

   Hahah miten hauska kommentti!:D<3 Meikit sun muut ovat varmasti iso huolenaihe vanhemmille tulevaisuudessa. Toivottavasti tästä on apua vielä joskus! 🙂

    0
 • Reetta

  Vihreitä peitevoiteita tuntuu löytyvän ihan sairaasti erilaisia ja erimerkkisiä. Käytän tosi harvoin, mutta multa kyllä löytyy Technic -merkiltä peitekyniä. Todella kauniit kuvat sun postauksessa! 🙂

   0
  • Elli Leppiniemi

   Niin on, ja näin suomalaisena punertavan ihon omaavana se on ihan mahtava juttu! 😀 Tuota Technic-merkkiä en olekaan itse testannut koskaan, mutta täytyykin tutustua 🙂 Kiitos Reetta<3

    0
 • NelliL

  Toki tiedän mitä nämä ovat mutta kun en meikkaile juurikaan niin ei tule käytettyä näitä 🙂

   0
  • Elli Leppiniemi

   Meikittömyys on myös ihan parasta! Itse ainakin nautin siitä suuresti, vaikka tykkäänkin paljon viettää aamuisin sen pienen oman hetken meikkien parissa 🙂

    0
 • tuulanneli

  Olen katsellut näitä peiteaineita. Nyt pitäisi rohkeasti vain ostaa ja kokeilla!

   0
  • Elli Leppiniemi

   Ehdottomasti! Itse voin ainakin suositella kovasti 🙂

    0
 • Niina

  Jee kosmetiikkapostausta! 🙂 Tosi mielenkiintoinen arvostelu. Mielelläni lukisin jatkossakin tämän tyyppisiä postauksia. Itse en käytä tuollaisia peitevoiteita, kun ei sillee ole tarvetta. Mutta kuitenkin kiva lukea!

   0
  • Elli Leppiniemi

   Ihanaa että tykkäsit ♡ Mä tykkäsin itsekin tehdä tätä, joten eiköhän vastaavia ole tulossa jatkossakin! 🙂

    0
  • Elli Leppiniemi

   Haha kiva että tykkäsit ja ihanaa jos tästä oli hyötyä ♡

    0
 • Sofia

  Mielenkiintoinen postaus! 🙂 En oo kokeillut vielä ikinä yhtäkään vihreää peitevoidetta, vaikka mullakin sitä punaisuutta ihosta löytyy aika paljonkin. Tuota Nyxin omaa oon tosin monta kertaa pyöritellyt käsissä ja miettinyt, että pitäisikö ostaa testiin vai ei 😀

   0
  • Elli Leppiniemi

   Testaa ehdottomasti! Mä takaan että vihreät peitevoiteet pelastaa sun elämän jos sullakin on punainen iho 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.