VALIKKO
24.5.2017 17:12

Viime lauantain asu


neuletakki Cubus × t-paita H&M × tekonahkahame Cubus × laukku Michael Kors × kello Daniel Wellington × kengät Primark
Just nyt mä istun meidän parvekkeella kirjoittamassa tätä puhtaaksi. Ulkona on taas ihan mieletön ilma, joten en vaan voinut jäädä sisälle. Tän päivän agendaan kuuluisi vielä ainakin yhden esseen väsääminen, ja luulen että toteutan senkin parvekkeelta käsin. Tässä on vaan niin ihana istuskella!

Mutta siis, tämän näköisenä mä tosiaan olin menossa viime lauantaina, kun oltiin mun serkun synttäreillä ja osallistuin blogi-iltaan. Silloin oli tämän vuoden toinen hellepäivä, ja päivällä oli todellakin liian kuuma neuleen pitämiseen, mutta illalla se oli ihan hyvä lisä.

Mulla ei kovinkaan usein ole päällä nahkahametta, kun jotenkin koen sen ehkä vähän vaikeaksi yhdistää enkä aina tunne oloani kotoisaksi siinä. Tällä kertaa kuitenkin viihdyin tosi hyvin ja tykkäsin tästä yhdistelmästä tosi paljon! Tuntuu, että neutraali harmaa väri, ja t-paidan ja neuleen pehmeät materiaalit loivat kivan kontrastin nahan kanssa ja pehmensivät sen olemusta hyvin.

Mitäs tykkäätte? 🙂

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.