VALIKKO
11.6.2017 18:27

Viime viikonlopun juhlatunnelmia


Palataan ihan pikaisesti viime viikonlopun juhlatunnelmiin. Meillä oli tosiaan tänä vuonna kahdet juhlat, ja välimatkojen takia meidän onneksi toiset oli lauantaina ja toiset sunnuntaina, niin ehdittiin loistavasti molempiin. Kummatkin juhlista olivat erittäin onnistuneet ja oli ihanaa kun sää suosi juhlijoita niin hyvin. Vähän tuli haikea fiilis, kun omien lakkiaisten jälkeen mulla on ollut vähintään yhdet lakkiaiset juhlittavana joka vuosi, mutta nyt tahti alkaa hidastua.
Nyt monen vuoden jälkeen kaivoin myös kaapista mun lemppareista lemppareimman mekon, oman lakkiaismekkoni ♡ Värin näyttävyyden vuoksi ei tätä voi ihan joka juhlaan pukea, mutta voi että mulla oli niin ikävä tätä mekkoa jos niin voi vaatekappaleesta edes sanoa hahah. Tää karkki on tosiaan Tommy Hilfigeriltä aikoinaan ostettu. En tiedä johtuuko tuosta mekosta, mutta mainittakoon vielä että alin kuva on mun ehdoton lempparikuva itsestäni pitkään aikaan, veljelle propsit kuvaamisesta.
Onko muilla ehdottomia lempparimekkoja?

Kommentit

 • Taru

  Ei vitsi että oot kaunis! <3
  mun lempparimekko taitaa olla puuterin värinen pitsimekko Vilalta, joka mulla oli viime kesänä serkun häissä. 🙂 Se odottaa kanssa juhlia kaapissa, kun ei oikein sovellu arkeen 🙂

   0
 • Todella kauniit kuvat ♥ Tuo mekko on täydellinen sulla 🙂 Usein kuvissa huomaa sen, että jos asu on itselleen erittäin mieluisa niin kuvatkin onnistuvat paremmin 😀

  ♥: Ane

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.