VALIKKO
23.1.2016 11:06

MEHUVINKKI

Tammikuussa puhutaan paljon hyvinvoinnista ja terveydestä ja ajattelin aiheeseen liittyen siirtää mun vanhasta blogista siellä tammikuun alussa julkaistun postauksen. Mä rakastan tuorepuristettuja mehuja ja tässä muille innokkaille ihan törkeen hyvä mehuvinkki!

Hankittiin tosiaan muistaakseni viime keväänä mehulinko, joka on ollut melko ahkerassa käytössä. Joskus vähemmän joskus enemmän. Täytyy kyllä sanoa, että toi on kyllä niin mainio väline! Aamu lähtee heti paremmin käyntin kun saa luonnollisen vitamiinipommin heti herättyään. Meillä on yksi Phillipsin versioista käytössä ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä juuri tähän koneeseen.

Mun monella ystävällä on myös mehulinko keittiöissään ja ollaankin jonkun verran vaihdeltu ”reseptejä” keskenään, jottei kävisi yksitoikkoiseksi (terveisin mansikkaomenainkivääri-mehua puoli vuotta vedellyt). Kyselin kaverilta jotain uutta vinkkiä ja tällaista sieltä tuli vastaukseksi:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eli appelsiini, sitruuna, kurkku, porkkana, parsakaali, babypinaatti ja inkivääri. Poikaystävä nosti kulmakarvojaan kun kerroin mitä mehuun laitan, mutta ai että! Oli niin hyvää! Jos tällä ei aamulähde käyntiin niin ei sitten millään 🙂

P1070202  P1070203

Onko teillä mehulinkoja ja mitkä on teiän lempparimehut? Vinkkejä otetaan mielellään vastaan!

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/14649545/?claim=agqen6w29zx”> Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.