VALIKKO
12.2.2016 20:20

ELÄMÄNI AAKKOSET

Aamut –  Mä olen ehdottomasti aamuihmisiä, vaikka en mikään älytön aamuvirkku olekaan. En siis herää viikonloppuisinkin kello 7, mutta mielelläni viimeistään yhdeksältä. Jos tulee nukuttua yli sen, niin todella helposti mulla tulee sellainen fiilis, että koko päivä menee hukkaan! Tästä seuraa usein kiukkuisuus.. Sori pitkäännukkumistarakastava-poikastäväni 😀

BikBoK – Ihan mieletön työpaikka, olen niiin onnellinen että olen kyseiseen paikkaan päätynyt töihin! Työpaikan kruunaa myös huippu työporukka!

C niinkuin Coffee. En ole mikään kahvin suurkuluttaja, mutta aamuisin tuntuu että päivä ei lähde ihan käyntiin ilman kupillista kahvia. Onko parempaa kuin aamulla syödä rauhassa aamupala, siemailla kuppi kahvia ja katsoa jakso  omaa lempisarjaa?

Dädi – No, iskä on aina vaan iskä! Meiän iskä onkin sen verran huippu, että siltä saa vastauksen ihan-mihin-vaan, oikeesti! Se tietää KAIKEN! Meidän isää on myös turha yrittää päihittää esimerkiksi Trivial Pursuitissa. Miten joku voi tietää vastauksen kysymykseen olympialaisista, jotka järjestettiin vuonna 1972?!

Elämässä eteneminen – Mulle on tosi tärkeää, että koen kokoajan meneväni elämässä eteenpäin ja asetankin omat tavoitteeni usein aika korkealle.. Välillä tulee tästä syystä haalittua hommia vähän enemmän kuin mihin olisi oikeasti aikaa, jos haluaisi viettää edes silloin tällöin vapaa-aikaa..

Fysiologia ja anatomia – Jo ennen urheiluhierojan opintoja mua kiinnosti paljon ihmisen anatomia ja toiminta ja tunne vahvistui entisestään opintojen myötä. Johtunee varmaan myös omasta urheilutaustasta, että aihe kiinnostaa.

Google – Mun suusta kuulee varmaan aivan liian usein, että ”tsekataan googlesta!”

Huulipunat – Voisi sanoa, että parin viime vuoden aikana olen ehkä kehittänyt pienimuotoisen obsessionin huulipunia kohtaan..

Instagram – Mä oon instagrammaillut aktiivisesti 4 vuotta, siis neljä!? Mä tykkään siitä sovelluksesta ihan super paljon ja etsin sieltä useimmiten inspiraatiota ja tykkään itsekin laittaa sinne ”harkittuja” kuvia ja panostaa niihin.

Juhlat – Oli ne sitten häät, ristiäiset, teemabileet, Vappu tai vaikka yllätyssynttärit, ei sillä väliä. Rakastan erilaisia juhlia!11107183_10206760147267453_7361820462954615297_n(Kuva Annika)

11034283_10153052931328991_2282050812112708073_n

Koti – Mulle koti on rauhoittumisen paikka ja en taida tiedä parempaa kuin löhötä sohvalla kuuman teekupin kanssa lempparisarjaa katsellen! Oman kodin lisäksi myös kotikoti (porukoiden koti) on ehkä maailman paras paikka!

Liikunta – Kun on pikkulapsesta asti harrastanut liikuntaa/urheilua niin se pysyy osana arkea myös jatkossakin välttämättä (ainakin toivon niin), on se niin koukuttavaa!

Mökkeily – Parasta kesässä? Ehdottomasti mökkeily, puusaunassa saunominen ja järvessä pulikoiminen. Taisin aikasemmin sanoa, että meidän koti on paras paikka.. Voiko sen vielä vaihtaa meidän mökkiin? 😀

Nauti elämästä – Mä tätä yritän aina toitottaa niin itelleni kuin muillekin. Kaikkea ei välttämättä tarvitse ottaa niin vakavasti ja elämästä täytyy nauttia eikä saa liikaa jäädä vellomaan kaikkeen negatiiviseen!

Oma aika – Oma aika on asia, joka mua on aikaisemmissa ”suhteissa” ehkä pelottanut, nimittäin se, että menettää sen oman ajan. Rasmuksen kanssa meillä on kuitenkin ollut molemmilla ihan selvät sävelet siitä, että molemmilla on oltava myös se oma aika ja aikaa tehdä omia juttuja! Tässä juuri yksi päivä mietittiin, että seurustelu ei meidän kohdalla ole kyllä rajoittanut sitä omaa aikaa millään tavalla. Muutenkin on tärkeää, että viihtyy ihan itsensä kanssa!

Poikaystävä ja perhe

11193270_10207105137731999_6646611553993335793_n

Quizzes – Rrrrakastan erilaisia tietovisoja ja -kilpailuja! Olen myös erittäin kilpailuhenkinen (kiitos äidin) ja tykkään kilpailla erilaisissa asioissa niin ehkä tää linkittyy sitä kautta.

Rudi – Meidän pieni koiravauva! Okei, Rudi on jo 1,5-vuotias, mutta on se silti vielä ihan vauva. Rudi on rodultaan Lagotto Romagnolo ja pieni energiapakkaus 😀11193238_10206760143507359_8662696431091582745_n

Syksy – Syksy on kesän jälkeen mun lempivuodenaika. Ellei jopa kaikista paras! Se aika vuodesta, kun puiden lehdet saa väriä ja ulkona vähän viilenee ja voi pukeutua kunnon kerroksiin. Parasta!

Työnteko – Jo ensimmäisessä kesätyöpaikassani (15-vuotiaana) huomasin, että tykkään työnteosta tosi paljon ja mulle onkin vuosien aikana muodostunut melko korkea työmoraali. Mun päähän ei mahdu se, että mennään töihin sluibailemaan ja ei oikein jaksais tehdä siellä mitään. Eiks se oo ihan megatylsää ”olla tekemättä” 8 tuntia juurikaan mitään? Aika sujuu kummasti nopeammin kun on tehokas.

Urheilu – Urheilu ja liikunta on olleet suuri osa mun elämää jo pikkutytöstä lähtien. Tuolla jo aikaisemmin kerroinkin jo liikunnan tärkeydestä mun arjessa, mutta laitoin tähän U-kohtaan vielä ton urheilun erikseen. Kun on kasvanut koko ikänsä ihmisten kanssa, jotka ravaavat joka ikisessä jääkiekko-, koripallo- ja jalkapallopelissä niin on siitä välttämättä tullut osa omaakin elämää. Poikaystävän päähän ei mahdu ajatus esimerkiksi usean tunnin viettämisestä telkkarin äärellä hiihtokilpailuja katsellen, mulle se taas on melkein itsestäänselvyys.. 😀

Vesi – Ei ole parempaa juomaa!

W ikipedia –  Tämä menee vähän samaan kategoriaan kuin tuo google.. Luen wikipediasta useimmiten juttuja ihmisistä. Esimerkiksi Making a murderer-sarjan katsottuani, oli mun pakko käydä lukemassa aiheesta vielä wikipediasta.

Xbox – Tähän oli vaikea keksiä mitään, mutta heitin nyt tuon Xbox, koska kuulun niihin tyttöihin, jotka ovat kasvaneet isoveljen seurassa ja tämän myötä erilaiset pelikonsolit ovat tulleet tutuiksi. Välillä pelaillaan niitä edelleen!

Ystävät – Mulla on maailman parhaita ystäviä! Osan kanssa ollaan oltu ystäviä jo pikkulapsista asti, osaan olen tutustunut harrastuksen kautta ja tiet ovat törmänneet myöhemmin ja sen jälkeen oltu kuin paita ja peppu, osa on tarttunut matkaan lukiosta ja osa sen jälkeen. Kaikki  tosi rakkaita!552031_4557739346704_1312029055_n402094_4557683625311_278979911_n

ZzzZzz – Rakastan nukkumista! Erityisesti päiväunet on mun mieleen..

Å – Ruotsalaisesta Å:sta tulee mieleen Ruotsi, eli valitsen tähän kohtaan sen! Lukion jälkeen pakkasin siis kamani ja suuntasin tuohon naapurimaahan Au pairiksi ja Suomeen palattuani olenkin kaivannut takaisin melkein päivittäin. Haaveissa olisikin päästä vielä sinne muuttamaan, vaikka edes pieneksi ajaksi.

Äiti – No, tähän ei varmaan tarvitse lisätä oikein muuta 🙂

Öiset hölmöilyt – Mä olin pienenä kova tyttö kävelemään, tai no, juoksemaan unissani! Tän lisäksi olin kaiken lisäksi kovin surullinen ja itkeä vollotin samanaikaisesti. Nykyään unissakävelyä tapahtuu enää hyvin hyvin harvoin, mutta toisinaan vieläkin saan aamulla kuulla, että poikaystävä on joutunut komentamaan mut takaisin sänkyyn. Näistä voisi joskus kirjotella vähän lisääkin, on nimittäin ihan hauskoja tarinoita..

Kommentit

  • Piiku

    Ihana blogi sulla täällä 🙂 Hyvää menoa ja elämästä pitääkin nauttia! Jes 🙂

     0
  • Nimetön Erika

    Mulla on samanlainen isä! Kysyn omalta isältäni kaikki maantietoon liittyvät kysymykset; häneltä tulee vastaus kuin apteekin hyllyltä! 😀 Isääni vastaan on ihan turha pelata Paskahousua ja muita korttipelejä, ellei halua hävitä. 😀

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.