VALIKKO
29.1.2016 21:15

HOME

Heipparallaa! Ajattelin jakaa teille vähän kuvia meidän kodista, jossa ollaan nyt asusteltu reilun vuoden verran. Kyseessä on asunto, johon rakastuttiin ensisilmäyksellä ensimmäisessä näytössä ja tiedettiin heti, että tonne meidän on pakko päästä! Asuntomme on hieman loft-tyylinen, kahdessa kerroksessa parven kera. Huonekorkeus on ihan mieletön ja sijainti ei voisi olla parempi. Kuitenkin, asunto ei ole mitenkään helpoimmasta päästä, niin sisustuksen kuin myöskään käytännöllisyyden kannalta. Muunmuassa säilytystilaa ei ole juuri ollenkaan, eikä asuntoon ole oikeastaan mahdollista esimerkiksi ostaa jotakin suurta lipastoa tätä helpottamaan. Vinokatto ehkä jopa hieman syö neliöitä, mutta on se vaan niin kiva!

No anyway, rakastan tätä asuntoa sen vioista huolimatta ja vaikka ollaankin hieman sivusilmällä silmäilty vapautuvia asuntoja niin tiedän jo nyt, että täältä joskus lähteminen tulee olemaan tosi vaikeaa! Eikä mua täältä ihan hevillä pois saadakaan, haha! Jotenkin tämä asunto on niin mun tyylinen, mutta suurempi syy on varmaan se, että asunnolla on niin paljon tunnearvoa. Onhan tämä meidän ensimmäinen yhteinen asunto ja täällä on jo syntynyt uskomattoman paljon muistoja, mutta toisaalta, aina muistoja syntyy lisää. Mulla on vaan tapana sitoa kaikkeen mahdollisuuten tunnearvoa (kröhöm esim. vaatteisiin..) ja välillä on todella vaikea luopua ihan tyhmistäkin asioista. Milläköhän siitä pääsisi eroon 😀

Oho, taisin jo vähän karata aiheesta. Mennäänpä niihin kuviin! Sisustaminen on mulle aina vähän ikuinen projekti, pääsisipä vähän sisustusostoksille!

kotia kotia1 kotia2 kotia3 kotia4 kotia5 kotia6 kotirudi

Minkälaisesta sisustustyylistä te tykkäätte?

Mulla iskee parhaiten melko pelkistetty tyyli, pienellä twistillä. Pidän paljon valkoisesta, jonka kanssa on yhdistetty jotakin muuta neutraalia väriä. Täällä meillä asunnon ominaisuudet ”vievät vapautta” sisustaa (esimerkiksi mielestäni tummat kierreportaat vaativat kaverikseen asunnossa jotakin muutakin tummaa), mutta tuovat ne myös persoonallisuutta!

Kommentit

 • Piia

  On kyllä ihanan näköistä, ei ”liian valkoista” 🙂

   0
 • Nimetön Erika

  Ollaan päätetty poikaystävän kanssa asua toistaiseksi erillään; meillä on niin erilainen sisustusmaku, että voisi tulla vielä riitoja. 😀

  Itse pidän neutraalista tyylistä, mutta joukossa saa ja pitää olla persoonallisuutta. Sisustuslehtimäinen tyyli ei ole yhtään mun juttuni. Mulle pääasia on, että itse pitää kodistaan ja viihtyy siellä – muiden mielipiteistä viis.

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.