VALIKKO
12.5.2016 10:11

I’m back

Heippa! Huh, en oikein tiedä mistä alottaa näin pitkän tauon jälkeen.. Mutta lyhyesti sanottuna, olen takaisin kirjoittamisen ääressä ja syy miksi mua ei täällä blogin puolelle ole näkynyt tai kuulunut on se, että mulla ei vaan yksinkertaisesti ole tässä keväällä ollut _yhtään_  ylimääräistä aikaa, saatika energiaa..

Mä olen luonteeltani vähän sellainen, että haalin itselleni paljon tehtävää, vastuuta ja haasteita. Itselleni se tapahtuu luonnostaan ja tykkään pitää itseni kiireisenä, mutta usein sitten tossa vierellä tuo toinen osapuoli muistuttaa, että ”Emmi, koskas oot viimeksi pystynyt illalla vain olla ja katsoa vaikka sohvalla telkkaria?” Siinä vaiheessa usein havahdun ja välillä jopa säikähdän esimerkiksi ajatusta, että mulla ei ole ollut yhen yhtä vapaata viikonloppua (saatika vapaapäivää) kuuteen viikkoon. No, nyt on valmennushommat tältä kaudelta purkissa ja samoiten koulu ison projektikevään ohelta, joten oon saanut tässä jo muutaman päivän töiden ohella vaan OLLA ja ottaa sitä omaa aikaa vähän takasin.

Tästä aiheesta voisin kirjotella vaikka kuinka paljon, mutta säästetään ne omaan postaukseensa. Summasummarum, I’m back! 🙂

Processed with VSCO with f2 preset

 

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.