VALIKKO
16.1.2016 20:17

Kosmetiikkasuosikki

Ajattelin tulla esittelemään teille mun tän hetkisen ylivoimaisesti lemppareimman kosmetiikkatuotteen! Kyseessä on siis paljon esillä olleen Anastasia Beverly Hills-merkin tuote nimeltään Contour Cream Kit ja mulla on tuo kaikista vaalein (ja uusin?) sävy Fair. Tuote on jo jonkin aikaa ollut markkinoilla, mutta nämä pari uutta sävyä lanseerattiin sitten jälkikäteen ja päätin tämän vaaleimman sitten hankkia. Ne aikaisemmat värit oli mun mieleen ehkä hieman liian lämpimiä, ainakin varjostusvärien kohdalla, mutta nyt sitten osui kyllä nappiin sävyvalinnat! Mulla on samaiselta merkiltä käytössä myös se puuterimainen Contour Kit, mutta tämä on vielä sitäkin parempi! Mulla on aika pintakuiva iho ja välillä tuntuu, että puuterimaiset tuotteet eivät kunnolla ”sulaudu” ihoon, joten mä tykkään enemmän käyttää näitä voidemaisia tuotteita.

P1110201.ORF

Kattokaa nyt tota alarivin vasemmanpuoleista varjostusväriä, ihan täydellinen!! Mulla käytössä on eniten ollut nuo vasemmanpuoleiset (ylhäällä ja alhaalla) ja keskellä olevaa higlighteria olen testaillut ihan mielenkiinnosta. Sopii parhaiten ehkäpä esimerkiksi juhlameikkiin. Ei näitä muitakaan tule tosin normaalissa arkimeikissä käytettyä (terveisin kulmakynä+ripsiväri-kombolla arkisin kulkeva), mutta jos jotain ”erikoisempaa” menoa on niin tykkään kyllä näillä kasvoja koristaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä paletissa värit on suht jämäkkää koostumusta, mutta levittyy (ja häivyttyy!) kasvoille siitä huolimatta tosi hyvin. Pigmenttiä on t-o-d-e-l-l-a hyvin, joten uskoisin tämän olevan tosi riittoisa paletti, kun ei tarvitse laittaa paljoa väriä kerralla kasvoille!

Tämän paletin käytöstä tulossa videota ihan lähipäivinä, joten stay tuned jos paletti tai kasvojen korostaminen ja varjostaminen kiinnostaa!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.