VALIKKO
27.1.2016 22:40

MY DAY

Mun on pitänyt jo pitkään tehdä My Day-postausta, jossa siis idena kertoa vähän tarkemmin yhden päivän tekemiset ja menemiset. Tänään se aamulla tuli mieleen ja ensimmäistä kertaa koko päivän ajan muistin napsia kuvia ja vähän kirjailla ylös mitä tulikaan tehtyä. Sinänsä hyvä saavutus, kun aikaisemmilla yrityksillä kuvailua on muistanut tehdä puolille päivin asti.. Pidemmittä puheitta, mennään mun keskiviikko-päivän pariin!

06:25 Herään panikoiden ylös sängystä ja olen 100% varma, että olen nukkunut pommiin. Puhelin käteen ja kelloa tarkastamaan, mutta varapuhelin ei päästä pihahdustakaan. Akku loppu. Poikaystävä nostaa hieman päätään tyynystä ja kysyy mitä oikein teen ja vastaan nukkuneeni pommiin, koska herätyskello ei ole soinut. Käy ilmi, että panikoin turhaan ja herätykseen on aikaa vielä tasan tunti, hups! Takaisin unelle..

07:20 No nyt se herätyskello soi, silmät lupsuen siirrän herätystä kymmenellä minuutilla (like it makes a difference..) eteenpäin.

07:30 Uusi yritys! Puhelinkin on hieman latautunut ja luen nukkumaanmenoni jälkeen tulleita viestejä. Kaveri laittanut viestiä, että koulu alkaakin vasta yhdeksältä. No, onpahan ainakin enemmän kuin 20 minuuttia aikaa aamurutiineihin! Siirryn sohvalle makoilemaan ja selaan somet läpi.

08:00 Meikkisudit käteen ja muut aamutoimet käyntiin! Ihanaa kun oli kerrankin aikaa laittautua ihan ajan kanssa.

08:30 Puurolautanen edessä ja pikainen aamupala naamariin

08:50 Treffataan kaverin kanssa meidän talon edessä ja lähdetään talsimaan kohti koulua!

09:00 Koulu alkaa keveysti opinnäytetyö-infolla. Jäiks, joko sitä pitää jo nyt alkaa miettiä! Onko muilla opinnäytetyöurakkaa edessä/takana? Kannustuksia otetaan vastaan, haha! No ei, mulle jäi vähän sellainen fiilis, että ei se nyt niin järkyttävä asia ole kuin mitä usein annetaan ymmärtää. Toki vaatii paljon duunia, mutta uskon oikean aiheen löytyessä sen olevan aika jees projekti!

10:20 Kahvitauko, jes!

10:35 Samalla aiheella jatketaan..

11:40 Lunch time! Meidän koulussa on mun mielestä useimmiten todella hyvät ruoat, tänään kana-kookoskeittoa. Koulu on tämän päivän osalta ohi ja jäädään kavereiden kanssa lojumaan koulun kahvilaan ja höpötetään helposti 1,5h kaikkea maan ja taivaan välillä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

13:00 Siirrytään höpöttämään keskustaan kahvilaan.. Puhuttiin me ihan asiaakin tällä kertaa, kun koulu- ja työjutut olivat paljon pinnalla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA14:30 Suunta jatkuu kohti Liikuntakeskus Lumoa!

15:00 Palaveri koskien koko kevään jatkuvaa projektia, jonka toimeksiantajana Liikuntakeskus Lumo.

16:40 Done! Haen puhelimen huollosta, haen Arnoldsista bagelin ja suuntaan kotiin. Hengaillaan poikaystävän kanssa hetki kotona, ennenkuin matka jatkuu taas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

18:00 Lähdetään siskon koripallopelin kautta käymään mun porukoilla ja haettiin tämä meidän söpöläinen takaisin kotiin.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Loppuilta onkin sitten mennyt kotosalla ja kohta suuntaankin jo untenmaille, aamulla täytyy olla virkeänä aamupalaverissa klockan 8!

Kommentit

 • Nimetön Nimetön

  Wohoo päivä täynnä tohinaa! Ja hei täällä nälkäsenä lojuessani toi bagel on vähä liian kova pala katottavaks… Millä täytteellä?? Never tried mut pakko kyl joku päivä laittaa testiin !

   0
  • Emmi

   Haha Caritako se siellä 😀 Tais olla Mexicana-bagel eli kanaa, salsaa, jalopenoo jne, nami!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.