VALIKKO
6.7.2019 14:25

Elisa Lamin kuolema

Elisa Lam oli kanadalainen opiskelija, joka opiskeli Britannian Columbian yliopistossa Vancouverissa. Hän matkusti yksin Los Angelesiin 26. tammikuuta 2013 Cecil-hotelliin. 24 päivää myöhemmin Elisa Lamin alaston ruumis löydettiin hotellin vesisäiliöstä. Elisa Lamista oli alun perin tehty katoamisilmoitus helmikuun alussa ja hänet löydettiin vasta, kun hotellin asiakkaat valittivat veden mausta ja väristä.

Säiliö, josta Elisa Lam löydettiin tyhjennettiin ja sen jälkeen säiliö leikattiin irti, koska sen huoltoluukku oli liian pieni ruumiin nostamiseen. Los Angeles Country Coronerin toimisto valmisteli neljän kuukauden ajan ruumiinavausraporttia, josta ei selvinnyt yhtikäs mitään.

Syytä Elisa Lamin kuolemalla ei ole löydetty, mutta hänen epäillään tehneen itsemurhan. Elisalla oli diagnosoitu kaksisuuntainen mielialahäiriö ja masennus, sekä hän käytti paljon erilaisia masennuslääkkeitä. Perheen mukaan Elisalla ei ole ollut koskaan itsetuhoisia ajatuksia, vaikka hän on välillä karannut kotoa ja pakotettu suljetulle osastolle. Perhe ei hyväksy sitä, että Elisa Lam olisi tehnyt itsemurhan.


Useat asiantuntijat ovat myös samaa mieltä, ettei kyseessä ollut itsemurha. Valvontakamera videon perusteella Elisa Lam vaikutti ahdistuneelta ja pelokkaalta. Hän vaikuttaisi puhuvan jonkun kanssa videolla, mutta ei ole tietoa kenen kanssa hän puhui. Psykologit arvelivat, että Elisa Lamilla saattoi olla psykoosi.

Vesisäiliöt olivat valtavia, joista jokaisella oli tuhat litraa vettä. Asiantuntijoiden mukaan Elisa Lam ei olisi jaksanut avata luukkua yksin, koska se oli erittäin raskas. Itsemurha -teoria muuttui entistä enemmän epätodennäköisemmäksi, kun asiaa alettiin tutkimaan, sillä katto oli täynnä hälyttimiä, jotka eivät toimineet Elisa Lamin ollessa siellä.

Mikään ei viittaa itsemurhaan, kun mietitään todisteita, tutkimusta ja epätavallisen pitkään odotettua ruumiinavausraporttia – jotain hyvin kummallista Elisa Lamin kuolemaan liittyy. Viranomaiset ovat kertoneet, että kaikkia tietoja ei olla julkaistu, koska ne tarjoaisivat enemmän kysymyksiä, kuin vastauksia.

Onko paranormaalinen toiminta syy Elisa Lamin kuolemaan?

Cecil-hotellin historia on hyvin synkkä. Siellä on tapahtunut useita murhia ja itsemurhia, joihin ei ole koskaan löydetty syytä, jonka takia joidenkin mielestä Cecil-hotelli on riivattu. Salaliittoteoreetikot väittävät, että Elisa Lam näki jotain, jota me emme voi nähdä.

Teorian mukaan näkymätön henkilö tappoi Elisa Lamin, riisui hänet ja hukutti vesisäiliöön. Viranomaiset eivät ole hylänneet tätä teoriaa, sillä he eivät ole varmoja, että murhattiinko hänet vai liittyykö hänen kuolemaan paranormaalista toimintaa.

Mitä Elisa Lamille tapahtui mielestäsi? Kommentoi alas!


Parhaat fakta -aiheiset postaukset:

Kuuta ei ole olemassa?

Karmivia faktoja

Maailman omituisimmat lait

Viisi julmaa kidutusvälinettä

Selvittämättömät murhat

Omituisia sairauksia

Faktoja Instagramista

99942 Apophis

Omituisia faktoja


 

Kommentit

  • Nimetön Jokuvaa

    Psykoosi, paranormaalinen toiminta tai murha

     2

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.