VALIKKO
11.6.2019 15:08

Karmivia faktoja


Tässä blogipostauksessa kerron teille 7 karmivaa faktaa!
Kuvat ja teksti saattaa järkyttää herkkää lukijaa.

 1.
Mike oli kukko, joka eli 18 kuukauden ajan ilman päätä. Maanviljelijä Olson meni tappamaan kukon ruuaksi, mutta hän epäonnistui ja jäljellä jäi toinen korva, sekä osia aivoista. Kukkoa syötettiin pipetillä suoraan kaula-aukkoon. Maaliskuussa 1947 Mike-kukko tukehtui keskellä yötä ja menehtyi.

2. Muinaisessa Roomassa useat ihmiset uskoivat, että jos he joivat tuoretta ja lämpimää verta kuolleesta sotilaasta, he saisivat lisää voimia ja epilepsia parantuisi.

3. Neljä näyttelijää kuoli Poltergeist -kauhuelokuvan kuvausten jälkeen. Kuolemat olivat hyvin väkivaltaisia ja odottamattomia. Tämän vuoksi ihmiset uskovat, että elokuva oli kirottu. Jopa lapsitähti Heather O’Rourke kuoli äkillisesti vuonna 1988.

4. 1800-luvulla ihmiset tarvitsivat hammasproteeseja. Siihen aikaan heillä ei ollut pääsyä meidän nykyaikaisiin teknologioihimme, 1800-luvulla hammasproteesit tehtiin kuolleiden ihmisten, yleensä sotilaiden, hampaista.

5. Joskus aivohalvauksen seurauksena ihminen saattaa menettää kykynsä tunnistaa kasvoja. Vaikka se olisi paras ystäväsi, et enää pysty erottamaan muiden ihmisten kasvoja. Ihmiset, jotka kärsivät tästä eivät välttämättä tunnista itseään, kun katsovat peiliin.

6. Vuonna 1994 Los Angelesin poliisi pidätti miehen, joka katsoi vanhoja ihmisiä talojen ikkunoista. Mies oli pukeutunut mustaan kaapuun ja kuljetti mukana viikatetta. Viikatemiestä pidetään kuoleman kuvana, joka varastaa ihmisten sielut ja murhaa ne. Tämän takia vanhukset pelästyivät, koska luulivat, että myyttinen olento onkin totta.

7. St. Louisissa nainen allekirjoitti vuokrasopimuksen asunnosta. Pian sen jälkeen, kun hän oli muuttanut, hän huomasi dokumenttielokuvan sarjamurhaajista. Katsellessaan dokumenttia hän tajusi, että se talo, jonka hän oli vuokrannut, oli se, jota sarjamurhaaja käytti. Maury Travis oli kiduttanut naisia ja tappanut heidät kyseisessä asunnossa. Nainen halusi, että vuokrasopimus purettaisiin, mutta vuokranantaja ei kuitenkaan suostunut.

Hän sai vuokrasopimuksen lopulta purettua St. Louis Housing Authorityn puututtua peliin. Taloa vuokrasi naiselle tappajan äiti.

Lähteet: Factinate.com ja Unbelievable-facts.com


Aiemmat fakta -aiheiset postaukset:

Faktoja Titanicista

Viisi julmaa kidutusvälinettä

Selvittämättömät murhat

Omituisia sairauksia

Faktoja Instagramista

10 psykologista faktaa

15 faktaa ihmiskehosta

15 faktaa maasta

Omituiset pelot

Omituisia faktoja


Mitä tykkäsit faktoista? 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.