VALIKKO
9.6.2019 10:45

Viisi julmaa kidutusvälinettä

Kidutus on tahallista henkisen tai ruumiillisen kivun aiheuttamista..” – Wikipedia

Minusta on hurjaa ajatella, että jotkut nauttivat siitä, kun saavat uhrin näihin kidutusvälineisiin. Minulle tuli jo huono olo ensimmäisen kidutusvälineen jälkeen, joten en suosittele lukemista herkille! Jos tykkäät tästä postauksesta, muista kertoa myös kavereille, jotka pitävät tällaisista postauksista. 🙂

Viisi julmaa kidutusvälinettä

Kuparisonni

Moni on varmasti kuullut tämän karmivan kidutusvälineen, jossa uhri laitettiin kuparisonnin sisään. Kuparisonnin alle sytytetään tuli, joka saa uhrin huutamaan kivusta, kun hän palaa hiljalleen elävältä. Kuparisonni vaimentaa hieman huutoa, jotta se kuulostaisi eläimelliseltä, kuten sonnilta.

Heretic’s Fork

Heretic’s Fork oli julma kidutusväline, joka oli tarkoitettu henkilöille, jotka puhuivat katolisesta kirkosta keskiajalla. Kidutusvälineessä on kaksi piikkiä päässä, joka kiinnitettiin uhrin kaulaan ja poistettiin vasta sen jälkeen, kun uhri oli sanonut ”I recant”.

Rotta kidutus

Uhrin päälle laitettiin kulho, jonka sisällä oli rotta. Kulhon päälle laitettiin kuuma hiilen palanen, joka saa rotan paniikin valtaan, jonka seurauksena rotta alkaa kaivamaan ja jyrsimään uhrin vatsaa, jotta pääsisi pakoon kuumuudelta.

The Iron Maiden

The Iron Maiden on arkun muotoinen kidutusväline, jonka sisäpuolella on piikkejä. Uhri sijoitettiin arkun sisään ja teloittaja sulki oven. Monet epäilevät, että tätä kidutusvälinettä ei oikeasti koskaan käytetty, vaan tarkoitus oli pelotella vankeja.

Ihon kuorinta

Muinaisessa Assyriassa oli erittäin kivulias kidutusmenetelmä, jota kaikki pelkäsivät. Kyseisessä kidutusmenetelmässä uhri riisuttiin alasti ja kiinnitettiin paaluun, minkä jälkeen uhrilta kuorittiin iho hitaasti pois veitsellä. Nylkeminen aloitettiin päästä ja se oli niin kivulias, että uhri menehtyi ennen kuin kiduttaja ehti edes rintakehään.

Lähteet: Buzzfeed.com, Historianet.fi ja Carnivalofhorror

 


Aiemmat fakta -aiheiset postaukset:

Selvittämättömät murhat

Omituisia sairauksia

Faktoja Instagramista

10 psykologista faktaa

15 faktaa ihmiskehosta

15 faktaa maasta

Omituiset pelot

Omituisia faktoja


Mitä tykkäsit tästä postauksesta? 🙂

Kommentit

 • Nimetön Nimetön

  Ei tää niin pelottava ollu

   6
 • Nimetön Nimetön

  Kuparisonni, Hertic’s fork ja Rotta kidutus ovat ennaltaan tuttuja, mutta nuo kaksi alimmaista kuulostivat mielenkiintoisilta. Saatan lukea lisää niistä.

   2
 • Nimetön Nimetön

  Ihan hyvä

   0
 • Nimetön Nimetön

  Lisää tämmösii

   0
 • Nimetön Puska paska

  Ihan hyvä oli ei aine kaa mulle tullu mitää pahempaa oloo

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.