VALIKKO
10.11.2017 09:34

5 suosituinta kuntosalipostaustani – muistatko nämä?

Kuten moni teistä tietää, niin blogini käsittele aika paljon kuntosalia, vaikka viime aikoina kuntosali on jäänyt hieman taka-alalle. Nyt kuitenkin olen pässyt taas treenin pariin ja sen kunniaksi, kun vielä uusia kuntosalipostauksia tulee, niin ajattelin kaivella hieman arkistoja ja koota yhteen viisi suosituinta kuntosaliaiheista postaustani.

Älä tee näitä virheitä kuntosalilla!

Kaikista suosituin postaukseni käsitteli kuntosalikäyttymistä ja annoin ohjeita, joita omasta mielestäni ei kannata kuntosalilla tehdä. Näihin virheisiin olen joskus itse sortunut, joten joskus sitä oppii kantapään kautta asioita ja haluaa jakaa niitä muille. Postaus jakoi paljon vahvoja mielipiteitä sosiaalisessa mediassa ja herätti keskustelua, mutta se on vain hyvä. Haluankin saada aikaan vuorovaikutusta. Sorrutko sinä näihin virheisiin?

Kun koululiikunta toi enemmän harmia kuin hupia

Tässä postauksessa kerroin millaisia muistoja minulla oli koululiikunnasta. Kuten otsikkokin sen toteaa, niin minulla ei ole koululiikunnasta kovin lämpöisiä muistoja, mutta on siellä kuitenkin joitakin kultaisiakin hetkiä vietetty. Tämä postaus myös herätti sosiaalisessa mediassa hyvää keskustelua puolin ja toisin ja huomasin, miten todella monella on ollut myös huonoja kokemuksia. Millaisia muistoja sinulla on koululiikunnasta?

Kuntosalilla sattuu ja tapahtuu vieläkin

Tämä on yksi osa jo klassikoksi muodostuneesta postaussarjastani, jossa kerron hassuja ja outoja sattumuksia ja asioita, mitä kuntosalilla on tapahtunut. Samalla teemalla olevia postauksia on jo kolme kappaletta ja lisää on luultavasti tulossa, sillä kuntosalilla sattuu ja tapahtuu aina. Mitä sinulle on sattunut kuntosalilla viime aikoina?

Erilaiset pukkarityypit kuntosalilla

Tämäkin postaus on osa postaussarjaa, jossa kerron erilaisista ihmisistä kuntosalilla. Huumoria ei säästellä ja sarkasmia on ilmassa, mutta nämä tekstit eivät sovi mielensäpahoittajille. Tässä postauksessa seikkaillaan hikisessä ja kuumassa pukuhuoneessa. Millainen pukkarityyppi sinä olet?

Erilaiset ihmistyypit kuntosalilla

Tämä postaus on blogini alkuajoilta ja tässä käsittelen myös erilaisia ihmisiä kuntosalilla ja nimenomaan erilaisia treenaajatyyppejä. Tämäkin postaus sisältää huumoria ja uskon, että jokainen treenaaja löytää tästä postauksesta itsensä. Millainen treenaaja sinä olet?

Tässä siis oli arkistojen kätköistä minun viisi suosituinta saliaiheista postaustani näin perjantain kunniaksi. Muistitko sinä vielä nämä? Ja mikä oli suosikkisi?

xoxo, Jenna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.