VALIKKO
5.11.2018 18:36

Älä unohda itseäsi

Älä unohda itseäsi keskellä maailman pyörteitä, sillä sitä niin helposti unohtaa elää itseään varten. Sitä niin helposti kietoutuu kaikkeen siihen keinotekoiseen kiireeseen, jonka tanssittaessa unohtaa kaiken elämänsä tärkeyden.

Sillä vain niin paljon sinä voit itsellesi antaa kuin vain annat. Vain niin paljon sinä voit itseäsi rakastaa, kun vain rakastat. Kun vain uskallat rakastaa. Sitä kaikkea epätäydellistä keskeneräisyyttäsi, joka tekee sinusta sinut. Siinä kaikessa kauneudessasi voit nähdä itsesi kauniimpana kuin koskaan olet nähnyt. Jos vain uskallat antaa kätesi.

Jos vain uskallat antaa toiselle palan sinusta. Palan sitä suurempaa sinua. Antaa enemmän rakkautta itsellesi kuin toiselle, olet valmis kohtaamaan kaikki ne taivaan kauniit värit. Sillä sinä olet niin arvokas. Anna itsellesi arvoa. Anna itsellesi suuria halauksia.

Etsi ympärillesi niitä, jotka sinua eniten rakastavat. Jotka eniten antavat sinulle onnellisia kohtaamisia. Jotka eniten sinua haastavat olemaan yhä enemmän ja paremmin sinä. Kaikista peloista huolimatta, vain sinä voit löytää vierellesi kaiken sen lämmön ja rakkauden. Jos vain uskallat tarttua niihin hetkiin ja ihmisiin täydellä sydämelläsi.

Sinä olet suurta. Suurempaa kuin uskotkaan. Niin paljon sinussa on hyvää rakkautta, joka kantaa sinua pidemmälle kuin luulet kaiken kantavan. Anna itsellesi kaikkea sitä hyvää, mitä ansaitset.

Kaikki ne kivut ja haavat, joita haluat piilotella itsessäsi pimeässä, annan niiden avautua. Anna itsesi olla auki. Avoinna. Täysin aitona ja oikeana ihmisenä. Kerro, kuinka sinuun sattuu kun huudat yksin pelkoa pimeässä. Sano kuinka kaikki ne tuskan värit ovat piirtäneet myös sinun kasvojasi. Kuinka olet ollut niin rikki, ettei kukaan ole sinua koskaan ehjäksi saanut.

Mutta kaikesta huolimatta olet siinä. Selvinneenä. Kaikesta siitä pahasta, jossa maailma haluaa sinua pyörittää. Olet tarttunut elämäsi sarvista kiinni ja antanut kaiken olla auki. Haavoittuneena taistellut kaikesta läpi ja niin on sattunut. Niin on valunut kyyneleitä. Mutta siinä sinä olet. Voittajana.

Sinä vihdoin onnistut tekemään elämässäsi kaiken sen, mistä olet aina haaveillut. Kaikista niistä ihmisistä, joiden epäilykset eivät antaneet sinulla armoa, sinä päätit onnistua olemaan enemmän itsekkäämpi ja elämään itsellesi. Sillä sinä sen olet niin ansainnut.

Vaikka kuinka tahtoisit kiirehtiä tuleviin hetkiin ja menneisiin muistoihin, älä unohda pysähtyä ja käyttää jarrujasi. Välillä kaipaat hengitystäsi. Syvempää sieluasi. Sitä tuulessa tanssivaa sinua, joka loistaa valoa hymyllään. Niin sinä kaipaat läsnäoloa. Itseäsi.

Ole valmis tuntemaan. Tuntemaan itsesi. Sulkemaan silmäsi ja olemaan hetkessä niin syvällä, että tunnet kuinka sydämen lyönnit tanssivat samaan tahtiin. Vain sinä voit olla sinä. Ja kaikista eniten sinua rakastaa.

xoxo, Jenna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.