VALIKKO
15.10.2017 16:30

Bolero nesteytyksen tueksi

Reilu viikko sitten kävin Nordic Fitness Expo-messuilla. Messuilta mukaan tarttui kaikenlaista uutta treenien tueksi, mutta kaikista mielenkiintoisin ja minulle täysin uusi tulokas oli Bolero juomajauhe. Messujen tarjouksena oli 12 kappaletta 3 eurolla, joten päätin kokeilla miltä tämä juomajauhe oikein maistuu.

Mikä ihmeen Bolero?

Bolero on suunniteltu nesteytyksen tueksi kovasti treenaaville ihmisille, mutta sitä voi nauttia tietysti kuka tahansa. Bolero on sokeriton eikä sisällä keinotekoisia väri-, maku-, tai säilöntäaineita. Tuote on makeutettu Stevialla. Tuote sisältää jonkin verran vitamiineja, mutta periaattessa se on makeutettua vettä.  Erilaisia makuja löytyy 60 kappaletta. Löytyy perinteisiä makuja mansikasta päärynään, eksoottisempia makuja goji-marjasta minttuun, jääteetä sekä urheilujuomajauheita, jotka auttavat palautumiseen ja joita voi nauttia treenin aikana tai treenin jälkeen.

Valmistus on todella helppoa ja nopeaa: jauhe sekoitetaan 1,5-3l (riippuen kuinka makeaa haluaa) vettä ja on heti valmis nautittavaksi. Bolero on todella monikäyttöinen, sillä se soveltuu nautittavaksi sellaisenaan, smoothien joukkoon, treenin aikana juotavaksi, rahkan joukkoon tai leivontaan.

Bolero soveltuu hyvin sellaisille ihmisille, jotka kokevat veden juonnin vaikeaksi. Bolero on myös todella paljon mehun makuista, joten jos pitää mehuista, niin tämä on terveellisempi vaihtoehto sokerilitkulle. Vaikka Bolero onkin tarkoitettu nesteytyksen tueksi, niin itse tykkään juoda veden vetenä ja nauttia sitten juomajauhetta silloin, kun mieleni tekee jotain muuta juotavaa.

Itse pidän erittäin paljon tuotteesta, vaikka normaalisti hyvin vähän mitään mehuja juon. Juomajauheet maistuvat juuri siltä, miltä pitääkin. Vesimeloni on tällä hetkellä suosikkimakuni! Jauhe kannattaa ehdottomasti sekoittaa 3 litraan vettä, koska silloin siitä tulee sopivaa. 1,5 litraan sekoitettuna siitä tulee aivan liian makeaa. Tämäkin on tietysti makukysymys ja kannattaa kokeilla oman mielen mukaan.

Jos kiinnostuit tuotteesta ja haluat tilata sitä testiin, niin klikkaa tätä linkkiä.

xoxo, Jenna

Kommentit

 • Rosa

  Täytyy varmaan laittaa testaukseen jossain vaiheessa, minä kun kuulun yhtiin niistä jotka eivät pelkkää hanavettä juo koskaan ikinä 😀 Mikä näistä oli sun lempparimaku?

   0
  • Jenna

   Juu kannattaa kokeilla! 😀 Yksi pussi taitaa maksaa 45snt, mutta en sitten tiedä onko postikuluja.. Ja mä oon maistanut vasta mansikkaa ja vesimelonia ja se vesimeloni oli kyllä parempi. Mansikka on tosi imelä. 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.