VALIKKO
25.4.2017 18:49

Erilaiset pukkarityypit kuntosalilla

Reilu vuosi sitten kirjoitin erilaisista treenaajista kuntosalilla (ripauksella huumoria tietenkin) ja jos se postaus on jäänyt lukematta, se löytyy täältä. Meitä ihmisiä on erilaisia ja me kaikki ihmiset toimitaan eri tavalla. Kuntosalilla on myös erilaisia ihmisiä ja näin treenien ulkopuolella sitä on huomannut, että varsinkin pukuhuoneessa jokaisella on oma tapansa toimia. Saanen siis esitellä, minkälaisia ihmistyyppejä hikinen pukuhuone pitää sisällään.

Ehkä kaikista yleisin pukkarityyppi on levittäytyjä. Se tyyppi, joka varaa yhtä aikaa kolme kaappia vaatteilleen ja levittää ne pitkin lattiaa, penkkejä, kattoja ja vessankahvoja, koska hänen jokaisella tavarallaan pitää olla oma paikka. Ja sitten, jos jonkun toisen kaappi on vaatteiden alla, niin siinä äkkiä alkaa kamala siivous ja tavarat leviävät vain toiseen paikkaan. Eikä heillä ole kiire mihinkään.

Sitten joskus kuntosalilla on sellaisia ihania viereentunkeutujia, jotka tulevat jonkun kaapin viereen, vaikka koko pukkarin kaikki muut 300 kaappia olisivat tyhjiä. Koska heidän onnennumeronsa on varmaankin se kaapin numero tai sitten se kaappi tänään vain tuntui hyvältä.

Toiset ovat taas pukkarissa todella tehokkaita. He saapuvat pukkariin ja lähtevät treenaaman ennen kuin ehdit ”Päivää” sanoa ja poistuvat samalla tavalla. Näistä tehokkaista pukkarityypeistä puheen ollen on myös niitä tehopakkauksia, jotka syövät banaanin yhdellä suupalalla ja raivokkaan palkkarin sheikkauksen jälkeen juovat sen yhdellä kulauksella. Sairaan nopeeta ja värikästä. Ei hidas edes huomaisi.

Ja totta kai pukkareista löytyy aina niitä ihania ja pirteitä mummoja ja pappoja (tai no ei naistenpukkareista), jotka morjestavat aamu kuuden aikaan iloisesti. Mutta sitten on myös niitä kälättäjiä, jotka joko puhuvat ummet ja lammet ja elämäntarinat puhelimeen tai kaverin kanssa ja nauravat kovaan ääneen, niin että se positiivisuus ei voi kuin tarttua.

Mutta totta kai pukkareissa ja kuntosalin puolella pitää olla somettajia ja kuvien (belfieiden) ottajia. Mitäpä olisi treeni ilman kunnon somepäivitystä ja hastägejä? Ei mitään. Ja aina käy niin, että kun joku on sitä kuvaa ottamassa pukkarissa ja sitten nurkan takaa hiipii toinen pukkarityyppi, niin selfien ottaja äkkiä heittää puhelimen pois. Koska ihan kuin ei sitä tietäisi, kun somesta niitä kuvia aina löytyy ja siinä peilin edessä on vietetty tovi jos toinenkin.. Ja vaikkei sitä kuvaa välttämättä ottaisi, niin kyllä se pehva pitää peilistä tarkistaa ennen treenille menoa.

Ehkä eniten näistä pukkarityypeistä mainittakoon se hajustelija, joka kaikista varoituskolmioista ja lappusista huolimatta laittaa sitä hajustetta, koska ei ymmärrä, että kaikki eivät siedä hajusteita. Siis minä en edes haluaisi mennä miesten pukukoppiin, koska siellä varmaan haisee vain partavesi.

Mutta tästä kaikesta voimme päätellä, että kuntosalilla ja pukkareissa on myös se kyttääjä, jolla ei tosiaan ole muuta tekemistä kuin kirjoittaa omaan blogiin ihmisistä, jotka siellä salilla käyvät ja kertoa kaikki mitä he tekevät. Vitsi vitsi. Harrastakaa huumoria ja pakko sitä välillä on muita tiirailla, kun ei sitä silmät kiinnikään voi treenata/olla pukkarissa.

Ja jos siellä ruudun toisella puolella joku mielensäpahoittaja nyt otti nokkiinsa, niin älä suotta vedä sitä hernettä lopullisesti nenään. (Olen kokeillut, sen pois saamiseen tarvitaan lääkäriä ja pinsetit). Vaan tunnusta oitis kommenttiboksiin, kuka olet!

Minun somekanavien kautta voi ainakin päätellä, mitä tyyppiä minä edustan.

xoxo, Jenna

 

Kommentit

  • Jenna

   😀 hyvä! Ite oon kyllä aina vähän hidas! 😀

    0
 • ihailija

  wau – tämä on hieno kuva nätistä sporttisesta salitytöstä <3 sai aikaan todella lämpöisiä ajatuksia ja itsellekin halun palata salille. tsemiä ja voimia treeneihin

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.