VALIKKO
13.1.2017 19:34

Flunssan tappaja kanawokki

Joko taas on se aika vuodesta, kun flunssa iskee päälle? Ja mihin silloin normaalisti ihminen mahtaa turvautua: lämpimään peittoon ja lääkkeisiin. Minä en oikein koe lääkkeiden auttavan, vaan uskon, että kaikista suurin vaikutus on ruualla. Yleensä, kun on kipeänä se ruokahalukin lähtee kävelemään. Mutta, oli kipeä tai ei, ruoka on aina tärkeää ja tämä ihana mausteinen kanawokki maistuu varmasti ja säikyttää pöpöt tiehensä.

Tarvitset:

  • Nuudelia
  • Broileria
  • Paprikaa
  • Sipulia
  • Valkosipulia
  • Inkivääriä
  • Oliiviöljyä
  • Wokkivihanneksia
  • Basilikaa, minttua
  • Mausteiksi ainakin currya, paprikajauhetta, chiliä, kurkumaa, pippuria.
  1. Kuori sipulit ja pilko ne ja parika. Lisää pannulle oliiviöljyä ja ruskista ne broilerin kanssa.
  2. Kun broileri on kypsää, laita joukkoon wokkivihanneksia, inkivääriä ja mausteita.
  3. Keitä nuudelit ja lisää ne joukkoon.
  4. Lisää lopuksi päälle tuoretta basilikaa ja minttua ja nauti.

xoxo, Jenna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.