VALIKKO
8.3.2018 12:41

Haluan astua vastarintaan naisten puolesta!

Naiset, te ihanaiset!

Nyt se saa luvan loppua. Haukkuminen. Kateus. Juoruilu. Halveksunta. Alistaminen. Miksi olemme toisiamme kohtaan niin ilkeitä? Miksi me naiset kohtelemme toisiamme aivan kuin jatkuvasti kilpailisimme kaikesta maailman mammonasta ja kunniasta? Miksi nainen ei voi olla naiselle nainen vaan ilkeä susi?

Vertailemme itseämme helposti muihin. Haluamme tulla hyväksytyksi. Mietimme paljon, että kelpaammeko me juuri tällaisina kuin olemme? Sosiaalinen media luo meille kuvia täydellisistä naisista. Sosiaalinen media luo meille kuvia vahvoista, itsenäisistä, rohkeista ja kauniista naisista. Mutta eikö jokainen ole omalla tavallaan kaikkia näitä?

Naiset eivät lyö. Paitsi henkisesti päin naamaa ilkeillä kommenteillaan. Toinen nainen ei voi olla toista parempi. Naisille ajetaan tasa-arvoa, mutta samalla unohdetaan, että myös me kaikki naiset olemme tasa-arvoisia keskenämme. Mikä oikeus toisella naisella on astua itse korokkeella ja katsella muita alentavasti?

Haluan astua vastarintaan. Haluan, että jokaisella naisella on oikeus olla juuri niin vahva, itsenäinen, rohkea ja kaunis kuin haluaakaan olla. Haluan, ettei kenenkään tarvitse pelätä muiden ilkeitä kommentteja. Haluan, että myös jokainen, joka kokee katkeruutta tai vihaa siskoaan kohtaan kääntää sen rakkaudeksi.

Meistä kukaan ei ole yhtään sen parempi ihmisenä kuin toinen. Meistä kukaan ei ole naisena yhtään sen parempi kuin toinen. On aika laskeutua korokkeelta ja katsoa jokaista naista silmiin samalta tasolta. Itsevarmuus ei aina tarkoita ylimielisyyttä, vaan sitä, että on ylpeä itsestään ja tietää oman arvonsa.

Tiedä oma arvosi ja elä sen mukaisesti. Kohtele jokaista ihmistä niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan. Ole nainen, jolla on taitoa kehua itseään ja muita. Ole nainen, jolta löytyy arvostusta ja rakkauttaa myös muille.

Rakkauden täyteistä naistenpäivää jokaiselle upealle naiselle!

xoxo, Jenna

Kommentit

  • Jenna

   <3 Samoin!

    0
 • Paula

  Tosi hyvin kirjotettu ja sanottu!
  Ihanaa naistenpäivää <3

   1
  • Jenna

   Kiitos! Samoin <3

    0
 • Inka

  Mahtavasti sanottu! Oikein hyvää naistenpäivää <3

   1
  • Jenna

   <3 Samoin!

    0
 • Reetta

  Puit mun ajatukset sanoiksi!

  ”Gentle Reminder: you can uplift yourself without having to bring others down. You can embrace your curves without having to insult skinny girls. You can appreciate your natural beauty without having to shame girls who wear a lot of makeup or have gotten plastic surgery. You can be the girl who likes staying home without having to criticize the girl who likes to party and have a good time. You can be proud of your unique individuality without having to brag about how different you are from ”other girls”. Similarly, you can empower yourself without having to tear other women down”

  Ihanaa naistenpäivää Jenna! <3

   1
  • Jenna

   Vau! Mahtavaa <3 Samoin sulle!

    0
 • Heta

  Me puhuttiin tästä just mun tyttöystävän kanssa, kuinka on jännää, että ollaan koettu elämämme haasteellisimman ja myös parhaimmat hetket juuri muiden naisten kanssa. Kuinka on outoa, et ei osata olla olematta ajoittain tosi kamalia toisia naisia kohtaan. Sää osut tässä postauksessaniin asian ytimeen! Muutos lähtee meistä! 🙂

   1
  • Jenna

   Tuo on kyllä niin totta, myös omassa elämässä! Ja näin se on 🙂 Hienoa, jos teksti herätti ajatuksia 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.