VALIKKO
8.8.2016 20:18

Helppo ja herkullinen pizza

Minulla on syviä traumoja pizzasta enkä ole siihen sen jälkeen pahemmin koskenut, kun eräänä kauniina iltana sain ruokamyrkytyksen siitä, mutta pikkuhiljaa olen yrittänyt päästä eroon tuosta kammosta. Hitaasti, mutta varmasti. Yksi päivä tein ehkä valehtelematta maailman parasta pizzaa, joka ei tuonut mieleen laisinkaan kammottavia muistoja. Pakko tässä itseään on ihan kehua ja laittaa resepti jakoon.

Tarvitset:

  • Täysjyvävehnätortillaa
  • Vähärasvaista jauhelihaa
  • Sipulia
  • Tomaattia
  • Punasipulia
  • Basilikaa
  • Juustoa
  1. Kalttaa yksi iso tomaatti, pilko se pieneksi ja laita se sen jälkeen pannulle. Sekoittele sitä sen aikaa, kunnes tomaatti on sileää ja lisää joukkoon pippuria ja basilikaa.
  2. Levitä tomaattiseos tortillan päälle (tähän herkkuun ei mitään valmiita ketsuppeja käytetä).
  3. Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa. Mausta oman mielen mukaan ja lisää se tortillan päälle.
  4. Raasta jauhelihan päälle juustoa oman mielen mukaan.
  5. Laita tortilla 5-8 minuutiksi 200 asteiseen uuniin.
  6. Pilko tomaatti sekä punasipuli ja lisää ne tortillan päälle, kun tortillapizza on tullut uunista. Lisää päälle vielä basilikaa ja nauti!

20160804_190002

xoxo, Jenna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.