VALIKKO
3.7.2017 19:22

Jumppatrikoot vaihtui kesämekkoon

Minä olen pukeutumisessa yleensä aina mukavuusalueellani. En halua, että vaatteet puristavat tai ahdistavat. Ne eivät saa olla liian kireitä, mutta eivät myöskään liian löysiä. Valitsen mielummin ne mukavat jumppatrikoot kuin kireitä farkkuja olin sitten kotona tai koulussa. Mutta joskus on ihana kokeilla jotain täysin erilaista.

Minähän en siis laisinkaan ole mekkonainen. En sitten yhtään. Ainakaan sellainen, joka viihtyy kukkaisissa kesämekoissa päivät pitkät. Minä puen mekon ylleni vain, jos minulle tulee sellainen mekkofiilis (eli aika harvoin) tai jos on juhlat kyseessä. Ja eilen oli aihetta juhlaan. Puin ylleni ihanan pitkän, kroppaa myötäilevän mekon, joka olikin itseasissa todella mukava yllä. Ei ahdistanut eikä puristanut.

Ehkä voisin useammin käyttää mekkoja, vaikka jotenkin ne ovat ahdistavia vaatteita. Tuntuu, että niiden kanssa saa koko ajan vahtia. Miten sitä nyt istuu ja ettei vaan vilahda ja vilku. Ja voi sitä kiskomisen määrää, kun aina se mekko tai hame tuppaa nousemaan ylöspäin. Mekon kanssa ei vaan voi olla. Sillä tavalla ihan rennosti. Tuosta noin vain. Sen kanssa pitää elää harkiten.

Toisaalta mekot ovat kyllä ihan kivoja. Ja joskus kyllä tulee sellainen mekkofiilis. Minulta kyllä löytyy paljon mekkoja ja hameita, vaikka käytän niitä korkeintaan viisi kertaa vuodessa. Mutta kaikkea pitää löytyä naisen vaatekaapista kaiken varalta. Ja ehkä minä tänä kesänä innostun, käyttämään mekkoa edes useammin kuin kerran.

xoxo, Jenna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.