VALIKKO
27.10.2017 10:50

Kehoni, kirjoitan sinulle

Rakas kehoni,

haluan kertoa miten kiitollinen olen sinusta. En aina osaa sitä kunnolla sanoa. En oikeastaan muista edes päivittäin sinua kiittää, sillä olen liikaa tarttunut puutteisiin ja virheisiin, joita kukaan muu ei edes huomaa. Olen liikaa ajatellut sinun löllyvää pyllyä ja vatsamakkaroita. Olen liikaa miettinyt, miksi et voisi olla juuri sitä, mitä minä haluaisin sinun olevan? Miksi et voisi olla niin kuin nuo muut?

Anteeksi, että en ole antanut sinun levätä silloin, kun olet sitä eniten tarvinnut. Anteeksi, että en ole osannut jarruttaa, vaikka olen ollut kävelemässä päin punaisia. Tiedän, että sinä kaipaat lepoa joka päivä. Kaipaat palautumista elämän pyörteistä. Tiedän, että olet täynnä stressimöykkyjä. Haluaisit vain rentoutua ja olla. Tiedän, miten rakastat nukkua ja nollata akkuja. Olen niin pahoillani, että olen jättänyt sen tekemättä.

Kun joskus sinä olet mennyt aivan sekaisin, olen ollut täysin pulassa. En vain aina tiedä, mitä sinä tarvitsisit. En aina osaa ymmärtää sinua. Sinä kyllä yrität sen kertoa minulle todella hyvin. Kaikki ne virheet, joita näen itsessäni ja kaikki ne kivut ja sairaudet ovat sinun merkkejä siitä, ettet ole kunnossa. Minä niin kovasti haluan pitää sinusta hyvää huolta. Haluan suojella sinua ja antaa sinulle sitä, mitä sinä ansaitset.

Olen pahoillani siitä, että välillä ahdan sinut täyteen kaikkea paskaa. Täytän sinut vain sellaisella ruualla, josta sinä et pidä. Sinä kuitenkin pidät siitä huolen, että minä selviän. Et anna minun kuolla. Pidät minut hengissä, vaikka väkisin. Anteeksi ne kerrat, kun olen ollut ajattelematon ja antanut sinun vain syödä ruokaa, jota vastaan sinä kapinoit. Mutta miten ihmeellinen sinä oletkaan. Pidät minut aina hengissä ja turvassa, vaikka olisin ollut pitkäänkin syömättä.

Tiedän, miten rakastat liikkua, mutta olen pahoillani, että en ole päässyt liikuttamaan sinua pitkään aikaan. Anteeksi, kun en ole vain ehtinyt ja päässyt sitä tekemään. Sinä varmasti haluaisit jo niin kovasti kärsimään lihaskivuista. Sinä niin kovasti haluaisit jo kyykkäämään. Tiedän, että ansaitset sitä. Tiedän, että nautit siitä hyvänolon tunteesta. Minä vielä annan sinulle sitä. Sinä vielä pääset liikkumaan ja elämään tavalla, johon sinut on tarkoitettu.

Kehoni, anteeksi kun en osaa arvostaa aina terveyttäsi. Minua vain välillä ärsyttää niin paljon, kun olet antanut minulle maailman huonoimman vastustuskyvyn ja pidät minua sairaana pitkään. En saisi syyttää sinua, sillä vika on enemmän minussa kuin sinussa. Sinähän se yrität koko ajan taistella pöpöjä vastaan. Olen kiitollinen siitä, että saan olla terve. Liikutat käsiäni ja jalkojani. Saat sydämeni sykkimään. Kiitos, että saan hengittää. Kiitos, että olet terve keho.

Anteeksi, etten aina osaa kunnioittaa sinua. Olen pahoillani, että välillä minä ahdistun olla sinussa. Ahdistun siitä, miksi sinä et toimi haluamallani tavalla. En aina ymmärrä, että sinä muutut jatkuvasti. En aina ymmärrä sitä asiaa, ettet ole enää sama kuin puoli vuotta sitten. En aina osaa elää siinä muutoksessa. Anteeksi, kun välillä niin kovasti moitin ja haukun sinua. Anteeksi, kun joskus häpeän sinua. Anteeksi, kun teen virheistäsi niin suuren numeron. Minä tiedän, että sinä yrität parhaasi etkä koskaan luovuta suhteeni, vaikka minulla se olisi käynyt mielessä. Sinä taistelet minusta viimeiseen hengenvetoon asti.

Niin harvoin sen sinulle osaan sanoa, mutta minä rakastan sinua. Rakastan niin paljon ja tiedän, että sinäkin rakastat minua. Tiedän, että välillä tämä meidän yhteinen matkamme on hankalaa. Minun on vaikea välillä hyväksyä sinua, mutta sinä olet minun kehoni. Rakas kehoni, josta olen äärettömän onnellinen ja kiitollinen.

xoxo, Jenna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.