VALIKKO
15.7.2016 19:44

Kesän lempijuomat

Mikäs olisi sen mukavampaa kuin lämmin kesäilta ja sen kaveriksi joku ihana viilentävä kesäjuoma? Juuri siksi haluan esitellä minun lempijuomani tänä kesänä.

Makuvesi

Ehkä kaikista paras, terveellisin ja helpoin juoma on itsetehty makuvesi. Eikä siihen tarvitse kuin vettä ja oman maun mukaan jotain yrttejä ja hedelmiä viipaloituina. Itse kokeilin kurkku-minttu yhdistelmää ja se oli todella hyvää. Vettä on myös tärkeää juoda (varsinkin kesällä) paljon ja sellainen 3 litraa vettä menee päivässä hyvin, jos edes puolet siitä on makuvettä. Puhdistaa kehoa ja nopeuttaa aineenvaihduntaa.

IMG_20160706_201254

Coca-cola sitruunalla

En kauheasti juo mitään limsoja, enkä varsinkaan colaa, mutta joskus sitä tekee mieli kokeilla jotain uutta. Sitruuna tuo ihanan raikkauden colan makuun ja mikäs sen parempaa kesällä, kuin jääkylmä cola ja auringonpaiste. Jos uskaltaa olla rohkea, niin colan sekaan voi laittaa vaikka mitä; olen myös kokeillut minttua. Se on myös raikas ja uusi makuelämys.

IMG_20160513_200813

Kylmä proteiinikahvi

En ole kaikeksi onneksi vielä addiktoitunut kahviin, mutta satunnaisesti sitä juon ja kylmänä se maistuu kaikista parhaimmalta ja proteiinikahvi on suosikkini. Kahvin sekaan laitetaan reilusti maitoa, ruokalusikallinen suklaaproteiinijauhetta ja sekoitetaan kunnolla blenderissä. Niin hyvää ja virkistävää.

IMG_20160715_120003

xoxo, Jenna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.