VALIKKO
1.8.2018 09:53

Kokeilun arvoiset raflat: Naughty Brgr

Myönnettäköön, että olen hyvän ruoan ystävä. Kukapa ei olisi? Hyvin pitkän ja monien hyvien ja pitkien kehujen jälkeen pääsin vihdoin kokeilemaan Naughty Burgeria. Oliko paikka hyvien kehujen arvoinen?

Olen käynyt kyseisessä paikassa Jyväskylässä kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla päätin änkeä itseni avajaishuumaan ja toisella kerralla kävin siellä arki-iltana, jolloin paikalla oli silti paljon ihmisiä. Itse henkilökunta raflassa on äärettömän ystävällistä ja asiakaspalveluhenkistä. Kaikki asiakkaan toiveet ja tarpeet otettiin huomioon ja heti sisään astuessa tuli lämmin ja tervetullut fiilis. Siitä iso plussa! Hintataso ravintolassa on ehkä hieman korkea (pelkästä purilaisesta saa maksaa vähintään 10e), mutta laatu on aivan eri luokkaa kuin muissa pikaruokapaikoissa, joten sen hinnan olin valmis maksamaan.

Mutta itse asiaan eli ruokaan, sillä sitähän te odotatte. Ensimmäisellä kerralla odotimme ruokaa 45 minuuttia ja toisella kerralla puolet vähemmän, mutta odottaminen oli kyllä kaiken arvoista. Ensimmäisellä kerralla tilasin paikan nimikkohampurilaisen, Naughty:n ja bataattiranskalaiset. En tiedä edes mistä aloittaa. Kaikki oli aivan täydellistä. Se sämpylä, niin pehmeä, mutta omalla tavallaan mehukas ja hieman rapea. Ja pihvi, täydellinen kypsyys ja niin mehevä, että olisin voinut elää sillä koko loppuelämäni. Mutta sämpylän ja pihvin välissä oleva pekonihillo, en edes osaa sanoin kuvailla miten taivaallista se mahtoi olla. Ehkä maailmankaikkeuden mahtavin keksintö! Mutta jottei tämä menisi aivan liian yltiömäiseksi ylistämiseksi, niin bataattiranskalaiset olivat pettymys. Ne olivat vain bataattiranskalaiset.

Kun toisen kerran astuin raflaan sisään, ajattelin, että makukokemukseni voitaisiin vain ylittää ja päätin kokeilla toisen burgerin, Nyc Cheese:n ja klassisia ranuja. Odotukseni olivat todella korkeat ensimmäisen kerran jälkeen, mutta jouduin todella pahasti pettymään. Hampurilainen oli hyvin tavallinen ja klassinen. Sämpylä ja pihvi olivat edelleen yhtä taivaallisia kuin aikaisemmin, mutta sen täydellisen makukokemuksen jälkeen, kyseinen burgeri maistui vain juustohampurilaiselta ja sitähän se olikin. Mutta onneksi en joutunut lähtemään raflasta aivan pää painuksissa, sillä ranut olivat parhaimmat mitä olen koskaan eläissäni olen syönyt. Ne olivat niin rapeita, täydellisen suolaisia ja sopivan kypsiä! Jos sen reseptin saisin omakseni, itkisin onnesta.

Paikan omistaja, Akseli Herlevi, kertoo Naughty Burgerista löytyvän Suomen parhaat burgerit eikä hän ole laisinkaan väärässä. Tietyissä asioissa itsevarmuus kannattaa ja tämä mies on kyllä burgereiden mestari. Minä ainakin voin sanoa, että Naughty oli paras burgeri mitä olen koskaan eläissäni syönyt enkä usko, että ainakaan Suomesta toista vastaavaa tai parempaa tulen löytämään.

xoxo, Jenna 

Kommentit

  • Anu

    Omg, noi bataattiranut vetää puoleensa!

     1

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.