VALIKKO
26.12.2015 17:23

Kuka? Mitä? Hä?

Kuka?

19-vuotias opiskelija, joka harrastaa salilla käyntiä, rakkauslaulujen ja runojen kirjoittamista, oppikirjojen sivujen räpläämistä, kirpputoreilla tuhlaamista, kenkien ostelua, oman hyvinvoinnin parantamista ja itsekurin kehittämistä. Olen iloinen, ystävällinen, auttavainen, seikkailunhaluinen, luova ja kärsimätön ihminen. Pidän suklaarusinoista, valkosuklaapähkinöistä, pinkeistä pörrösukista, suomalaisesta räpistä, napapaidoista, tummasta pastasta, kirkkaasta tähtitaivaasta, uusien asioiden oppimisesta, kuntosalilla hikoilusta, romantiikasta, valokuvaamisesta, Suomesta ja Antti Tuiskusta. En pidä narisevistä ovista, odottamisesta, yksinolosta, kauhuelokuvista, mustikoista, pörröisistä hiuksista, pimeästä, hisseistä, korkeista paikoista, näyteikkunan muovinukeista, hevimusiikista, alkoholista, kananmunan keltuaisista, myöhästelystä, ruuhkaisesta liikenteestä, joustamattomuudesta ja laiskottelusta.

lkjhbv

Mitä?

Haluan blogissani eniten painottaa hyvinvointia kaikessa muodossaan, niin henkistä kuin fyysistä. Kerron kuntosaliharrastuksen hyvistä ja huonoista puolista sekä tiukasta ruokavaliosta, josta myös oppii nauttimaan. Blogin nimi Fortuna on latinaa ja tarkoittaa onnea. Kannustan ihmisiä elämiseen ja nauttimaan arjen pienistä iloista. Mitä elämiseen tulee, se on tässä juuri nyt. Miksi heittää se hukkaan?

bhvgf

Hä? 10 random faktaa minusta

  1. Minulla on pakkomielle sulkea ovet ja turhat valot.
  2. En erota oikeaa ja vasenta.
  3. En tykkää eläimistä.
  4. Tykkään dubbailla ihmisiä.
  5. Keskustelen paljon itseni kanssa (en siis ainoastaan puhu satunnaisesti, vaan keskustelen ja pohdin elämän suuria iloja ja suruja).
  6. Minulla on lähes 60 kenkäparia ja silti käytän aina samoja kenkiä.
  7. En tykkää Fazerin sinisestä, pizzasta, sour and cream onion-sipseistä ja Coca-Colasta.
  8. Pesen hampaani kolme kertaa päivässä.
  9. Tykkään auttaa tuntemattomia.
  10. Minulla on aina vähintään kolme eväsrasiaa koulussa mukana.

xoxo, Jenna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.