VALIKKO
19.9.2016 17:36

Kun rauta on elämä

… Puuttuu sosiaalinen elämä. Vietät paljon mielummin aikaa salilla painavan, ymmärtävän, kovan ja tuskaisen raudan kanssa kun oikeiden ihmisten.

Kun et ole salilla mietit, mitä sitä seuraavaksi söisit. Ja kun et syö, mietit salilla mitä seuraavaksi treenaisit. Kun syöt, mietit saatko tarpeeksi proteiinia. Ei kai vain ole liikaa rasvaa? Kun olet menossa nukkumaan, lasket vain tunteja seuraavaan ateriaan.

Kun kosketat rautaa, mietit mikä petoeläin olisit tänään. Muriseva karhu vai ärjyvä leijona. Tuskailet, hikoilet, onnistut. Enemmän ja enemmän. Tänään kaikki on mahdollista.

Et viihdy enää kuin verkkareissa ja salipöksyissä. Lempifarkkusi ovat jo kauan olleet kaapin pohjalla, koska ne eivät vain enää mahdu pakaroiden kohdalta jalkaan. Mutta ainakin sait suuren pyllyn, sitähän sinä halusit!

Sinun on pakko mahduttaa itsesi yhä xs-kokoisiin vaatteisiin, vaikka tiedät, että ne kiristävät ja puristavat joka paikasta. Sinä et vain uskalla hyväksyä sitä totuttaa, että olet kasvanut. Sinusta on tullut rautainen lihaskimppu.

Sinä olet alkanut viihtymään itsessäsi. Pidät näkemästäsi. Olet tyytyväinen siihen työhön, mitä olet saanut aikaan. Et enää vertaile itseäsi muihin. Et kadehdi. Se on todellista ystävyyttä raudan kanssa.

Et millään malttaisi pitää lepopäiviä, sillä pidät siitä hyvänolon tunteesta kun te kohtaatte taas.

Et enää voi herkutella tai muuten poiketa arkirutiineistasi. Sinun täytyy elää joka päivä saman kaavan mukaan. Syöden kuivaa rahkaa ja pumpaten salilla. Oletko jäänyt vangiksi?

Pystytkö elämään elämääsi ilman suorituksia? Nauttimaan tästä hetkestä? Kun rauta on elämä, se katsoo sinua silmiin. Se kutsuu sinua luokseen. Tule tänään. Ja sinä seuraat perässä jälleen.

Olet itsevarmempi, rohkeampi, vahvempi ihminen. Voit hyvin.

Kun rauta on elämä sitä ei vain pysty olemaan ilman.

20160913_155336

xoxo, Jenna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.