VALIKKO
23.9.2018 17:01

Kun sitä vain tietää elävänsä onnellista elämää

Meillä jokaisella on elämässä se juttu, joka saa sydämen tekemään iloisia kärrynpyöriä. Se asia, joka saa jokaisen päivän tuntumaan aivan uudenlaiselta seikkailulta. Se asia, jolle sydän sykkii ja intohimo liekehtii. Tiedättekö mistä minä puhun?

En tiedä miten sitä voisi parhaiten kuvailla enkä tiedä mikä on se juuri sinun juttusi. On edes vaikea sanoa, miten sen palon jotakin asiaa kohtaan voisi löytää. Sen vain tietää, kun se osuu omalle kohdalle. Kun huomaa elämässään olevansa niin onnellinen, ettei mikään tunnu työltä (varsinkaan se oikea (palkka)työ mitä elämässään tekee). Kun elämä ei pyörikään enää samanlaista oravanpyörää, kuin muutama vuosi sitten. Kun jokaisessa päivässä on jotain uutta ja inspiroivaa. Silloin elämästä vasta innostuu ja ilahtuu!

Omalla kohdallani olen löytänyt sen asian, mitä elämässäni haluan tehdä. Olen löytänyt elämäni. Itseni. Ja kun elän elämää, joka tuntuu hyvältä, huomaan miten samalla koko maailma hymyilee minulle. Tämä kaikki on sitä, mistä joskus unelmoin. Tätä kaikkea nyt elän ja hengitän.

Kun on päättänyt olla rohkea ja löytänyt oman juttunsa, kaikki on mahdollista. Samalla huomaa, miten elämä jatkuvasti tarjoaa mahdollisuuksia ja aivan uudet ovet avautuvat silmieni edessä – koko maailma avautuu aivan uudella tavalla.

On vaikea pukea sanoiksi miten hyvältä tuntuu elää sellaista elämää, joka tekee kertakaikkisen onnelliseksi ja tuntuu juuri oikealta minulle. Tämä ei ole se elämä, millaiseksi sen kuvittelin kymmenen vuotta sitten vielä pienenä ihmeenä täysin tietämättömänä maailmasta. Tämä on se elämä, joka minun kuului löytää kaikkien vastoinkäymisten, epävarmuuden ja pelkojen läpi. Se onnellinen elämä, johon mahtuu enemmän asioita, joita kehtasin edes pyytää.

Minulla on aivan ihana työ. Työ, joka ei edes tunnu työltä. Se tuntuu lähinnä kutsumukselta, joltain suuremmalta, mille sydämeni sykkii intohimoisesti. Sen lisäksi saan vihdoin opiskella unelmieni alaa avoimessa yliopistossa ja kaikista peloista ja epävarmuudesta huolimatta, voin sanoa tämän olevan juuri se minulle tarkoitettu paikka. Elämässäni on lisäksi niin paljon ihania ihmisiä, etten osaa heistä kylliksi kiittää.

Elämä ei tule hetkessä valmiiksi eikä ihminen yhtään sen tyytyväisemmäksi kuin eilen. Haluan koko ajan olla jo siellä, missä uskon olevani onnellisin: elämässä suurimpia unelmiani todeksi, rikkaana, hyvin syöneenä ja kauniina. Mutta samaan aikaan ymmärrän, miten onnelliseksi nykyinen elämäni minut tekee enkä kaipaa siihen mitään muuta. Vihdoin tiedän, miltä se todella tuntuu olla elämässä läsnä. Juuri tässä. Eikä mihinkään ole kiire.

xoxo, Jenna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.