VALIKKO
12.3.2017 18:44

Kuntosalilla sattuu ja tapahtuu vieläkin

Olen pari kertaa aikaisemmin kirjoittanut kuntosalilla sattuneista kommelluksista ja mokista, joten tämä sarja saa nyt lisää jatkoa ja luvassa on lisää uusia hauskoja ja noloja tilanteita, joita kuntosalilla on sattunut ja tapahtunut.

Aika usein uudet tilanteet, joissa kokeilee esimerkiksi uutta laitetta ovat todella jännittäviä, mutta minun kohdallani vain noloja tilanteita. Kokeilin kerran juoksumatolla toimintoa, jolla laitetta saa nostettua ylemmäksi, jolloin sen jyrkkyysaste nousee. No se ei mennyt aivan putkeen sillä laite ei lopettanut nostamista, vaan se vain jatkoi ja jatkoi ja pelkäsin kaatuvani. Onneksi sain laitteen pysäytettyä ja jatkoin vain siitä ovelasti takavasemmalle, kun laite jäi hieman kummalliseen asentoon. Yhtenä aamuna olin menossa polkemaan kuntopyörällä ja en osannut säätää yhtäkään penkkiä ylemmäs ja ajattelin, että ne kaikki ovat rikki. Hetken päästä joku meni pyörän selkään ja huomasin nolona, että kyllähän ne kaikki olivat kunnossa. Minulla on aina ollut myös ongelmia reidenkoukistuslaitteen kanssa, sillä se on todella jäykkä säätää. Olen monta kertaa jäänyt siihen jumiin ja yrittänyt vaikka mihin suuntaan laitetta vemputtaa, että olen päässyt siitä pois. Vasta näin kolmen vuoden jälkeen ymmärsin, miten sen saa toimimaan ilman voimankäyttöä.

Välillä sitä joutuu kiusallisiin tilanteisiin toisten ihmisten kanssa. Kerran kun olin tekemässä vatsalihaksia, niin vahingossa potkaisin miestä selkään. Olen vallannut niin paljon tilaa kuntosalilta, että kahvakuulajumppaaja tuli jo kysymään, että tarvitsenko tätä kaikkea tilaa. Kun olen puhdistanut aerobisen jälkeen laitetta, niin olen vahingossa suihkuttanut pesuainetta toisen päälle. Ja kerran treenatessa joko a) näytin hassulta tai b) todella kärsivältä, kun eräs pappa vastapäätä vain naureskeli minulle.

Silloin tällöin on ongelmia juomien ja jauheiden kanssa. Lähes aina sotken paitani tai kuntosalin mattoa maltoon ja ihmettelen, kuka sitä taas on sotkenut joka paikkaan. Kerran minulla oli hiilihapollinen juoma sheikkerissä ja se räjähti auki repussa, ihmettelin vain mistä kamala pamaus kuului. Mutta kaikista eniten minua kerran huvitti, kun jollakin vieressä olevalla bodaajalla oli viinipullo kädessä. Vettähän siellä varmasti oli, mutta ei sitten parempaa keksinyt.

Sitten vielä lopuksi muutamia sattumia. Unohdin kerran rintaliivit kotiin ja olin sitten koko päivän koulussa ilman niitä. Ja joskus sattuu käymään niin, että laittaa kuulokkeet päähän ja ääni ei tulekaan sieltä, vaan puhelimesta ja juuri silloin siellä soi se kaikista noloin oma lempitreenibiisi. Joskus asuvalinta on mennyt hieman pieleen, kun on laittanut liian avonaisen paidan ja sitä on saanut koko ajan nostella.

Mutta neuvoksi sinulle, joka haluat välttää näitä noloja tilanteita, älä ainakaan koskaan ota liian isoja painoja, vaikka olisitkin iso mörkö, ja älä varsinkaan ajattele tiputtavasi niitä lattialle ja rikkovasi niitä, sillä silloin sinulle saatetaan kirjoittaa ihan vain kettumaisesti lappu kaikkien nähtäväksi: ”Jos et jaksa nostaa painoa takaisin, otathan pienemmät painot”. Ei muuta kuin iloa treeneihin!

Lue myös nämä: 

Kuntosalilla sattuu ja tapahtuu

Kuntosalilla sattuu ja tapahtuu edelleen

xoxo, Jenna

Kommentit

 • Anniina

  Hahhah 😀 Mulle on ihan perus, etten osaa säätää jonkin laitteen asentoa. Viimeksi en osannut laittaa juoksumattoa päälle, kun sellaiset mitä olin aiemmin käyttänyt eivät olleet vapaana. Samalla kertaa unohdin pyyhkeen ja edessä oli pitkä päivä yliopistolla. Onneksi oli kaveri mukana ja lainasin sitten pyyhettä 😀 Toinen tavallinen ongelma on, että kaadan juodessa vettä rinnuksilleni 🙂

   0
  • Jenna

   Voiei..laitteet on aina hankalia, jos ei aikaisemmin oo käyttänyt 😀 mut hädässä ystävä tunnetaan aina 🙂

    0
 • Matkatar

  Hei, ihan kuin meikäläisenkin elämästä 😀 Usein unohtuu kiireessä myös jotain kotiin tai tulee väärät kengät spinninkiin tms 😀 Kerran en muistanut kenkiä ottaa salille mukaan ollenkaan, oli tosi noloa treenata sukkasiltaan 😀

   0
  • Jenna

   Hah ihanaa 😀 Voiei..se on kyllä ärsyttävää jos kengät unohtuu matkasta:/

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.