VALIKKO
21.12.2016 13:51

Kuntosalilla sattuu ja tapahtuu edelleen

Kirjoitin aiemmin syksyllä kömmähdyksistä, joita kuntosalilla on sattunut ja tapahtunut ja nyt ajattelin jatkaa tätä tarinaa ja kertoa hieman lisää mokista ja hauskoista kohtauksista. Jos edellinen postaus ei ole osunut silmään, se löytyy täältä.

Meillä naisilla tai ainakin minulla on tunnetusti aina asukriisi, mutta harvemmin kuntosalilla. Paitsi silloin, kun ne omat salivaatteet unohtuu kotiin ja huomaat sen vasta, kun olet pukukopissa lähtemässä jumppailemaan. Kerran olin vahingossa ottanut kaksi toppia mukaan ja unohdin salihousut kotiin. No en jaksanut matkata 30km hakemaan housuja, joten jumppasin farkuissa. En tiedä kuinka moni katsoi minua silmät pyöreinä, mutta minä ainakin sain ihan hyvän käsitreenin silti aikaiseksi. Kerran unohdin taas ottaa paidan mukaan eikä minulla ollut kuin neule ylläni. Mutta onneksi sain kaverilta hupparin lainaan, joten treeni sujui kaikesta huolimatta, vaikka kyllä siinä hiki tuli. Mutta eivät nämä vaateongelmat vielä tähän loppuneet. Kerran laitoin Ebaysta(tämä tarina ei voi edes päättyä hyvin) hankkimani housut jalkaan ja kun kyykkäsin kuului kamala rusaus. No ei onneksi housuihin tullut reikää, mutta ne silti hieman repesivät.

Joskus sitä salilla sattuu olemaan ihan omissa maailmoissaan ja sillä ”Tänään painetaan rautaa vihaisella ilmeellä”-asenteella, eikä sitä sitten huomaa ollenkaan, kun kaveri vilkuttaa ja tervehtii vieressä. Siinä vain täytyi tokaista ”Kato enhän mä huomannut sua ollenkaan, anteeksi vihaisesta ilmeestäni”. Joskus kyllä muut ihmiset taas eivät huomaa minua ollenkaan, kun kerran menin alkulämmittelemään crosstraineriin ja siivoja vetäisi vahingossa johdon seinästä. Siinä vain hiljaa siirryin takavasemmalle.., jäi se alkulämmittely lyhyeksi.

Aika usein on ollut ongelmia painojen kanssa. Välillä ne tippuu varpaille, mutta kerran kun olin tekemässä mutkatangolla hauista ja en tietenkään laittanut stoppareita (älkää kysykö miksi…luulin, että painolevyt pysyvät ilmankin), niin kaikki painot lensivät lattialle ihan joka suuntaan. Siinä nolona sitten keräilin niitä ihmisten jalkojen juuresta. Kerran taas kokeilin vinopenkissä maksimia ja koko ajan vain suurempia painoja ja oli todella kova meno päällä, mutta sitten jossain vaiheessa ei enää noussut ja näytin varmaan kärsivältä ja rimpuilevalta rotalta, kun yritin siinä nostella käsipainoja rimpula käsilläni.

Salilla pitää aina varmistaa, että noudattaa yleisiä sääntöjä eikä varsinkaan sotke paikkoja. Noh, kerran aivan vahingossa aloin sheikkaamaan palkkaria ja eikös se kaikki lentänyt valkoiselle matolle. Siinä yritin piilotella ja pyyhkiä, mutta ne jäljet olivat siinä monta viikkoa.

No näihin muistoihin ja näihin tunnelmiin onkin hyvä lopettaa. Älkää hölmöilkö ja jos hölmöilette, niin poistukaa tyylillä.

xoxo, Jenna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.