VALIKKO
25.8.2016 19:40

Kuntosalilla sattuu ja tapahtuu

Kuntosali on minun toinen kotini, mutta jos tarkasti asiaa miettii, se on erittäin vaarallinen paikka. Väärillä tekniikoilla tehdyt liikkeet voivat aiheuttaa ties minkälaisia kipuja, hurjia jumppaajia saa varoa ja ärjyvät leijonat saattavat todellakin aiheuttaa kuulovaurion. En tiedä miksi, mutta tällä viikolla kuntosalilla on sattunut ja tapahtunut vähän kaikenlaista.

Maanantaina treenit alkoivat mukavasti uuden jalkaohjelman kanssa, mutta treenin jälkeen käsiini oli ilmestynyt ainakin kuusi mustelmaa. En tiedä edes miten ihmeessä se on mahdollista, että jalkapäivän jälkeen käsivarret ovat saaneet osumaa, mutta niin vain tapahtui. Treeni kyllä meni perille, kun seuraavana päivänä sai melkein kontata rappuset ylös. Eilen sain haavan sormeeni, kun liian innoissani tein supersarjaa. Niin ne hillityt ja hallitut liikkeet olisivat todellakin niitä parhaita suorituksia. Tänään sitten innoissani laitoin salihanskat käteen ja niksnaks, ne ratkesivat lopullisesti liitoksistaan. Ja nyt kädet ovat täynnä niitä inhottavia muhkuroita, jotka tulevat kun käsittelee paljain käsin rautaa. Hyvästi kauniit kädet, joita olen tässä kaksi viikkoa innokkaasti hoitanut. Tarinalla oli vain yksi opetus: älä koskaan, missään tilanteessa osta halpoja salihanskoja, sillä ne eivät kestä kolmea viikkoa pidempään.

Mutta onhan näitä hassuja sattumuksia tapahtunut aiemminkin. Harva se päivä pää osuu johonkin tankoon tai kymmenen kilon käsipaino putoaa varpaille. Siinä vain yrittää nätisti hymyillä ja pidättää ärräpäitä. Joskus sitä saattaa unohtaa, että salilla on muitakin ihmisiä. Kuten kerran, kun olin kaikessa rauhassa treenamassa hauista, takaapäin tulee potku selkään ja lujaa. En valehtele. Siellä papparainen veteli pakarapotkuja ja ajatteli, että kyllä ne varmasti hyvin nuoren naisen selästä kimpoavat. Noh, vahinko se vain oli, vaikka yhä anteeksipyyntöä odottelen.

Olen kyllä yllättynyt siitä, että treenivaatteet ovat kestäneet yllättävän hyvin. Kaksi vuotta sitten ostamani H&M:n treenihousut eivät ole kuluneet mistään suunnasta. Se on aplodien arvoinen suoritus. Kyllä halvalla hyvääkin saa. Treenivälineisiin kyllä aion silti jatkossa panostaa enemmän.

Kaikista eniten rohkeutta salilla vaatii uusien laitteiden käyttö. Muistan kerran, kun itsevarmasti menin ensimmäistä kertaa kyykkylaitteeseen. Kaikki meni hyvin ja osasin kaiken, mutta sarjan lopussa lukko ei mennytkään paikoilleen ja pam, koko laite rämähti maahan. Siinä naama punaisena vain kysyin ihmisiä auttamaan, kun en sitä itse jaksanut nostaa ylös. Jos siis haluat olla rohkea, ota edes kaveri mukaan niin vältyt noloilta tilanteilta.

Paljon on salilla sattunut ja tapahtunut, mutta onneksi kaikesta on kuitenkin selvitty ja virheistä opittu. Suunta on vain ylöspäin, eikä pienet vastoinkäymiset lannista.

Snapchat-8633508701944410089

xoxo, Jenna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.