VALIKKO

Maailman herkullisimmat ruishampparit

Tykkäätkö sinäkin hampurilaisista, mutta kaipaisit jotain uutta ja erilaista perinteisen burgerin tilalle? Nyt hamppari himoosi on ratkaisu – suussa sulavan herkullinen ruishampurilainen fetatäytteellä! Varma hitti ja vie kielen mennessään. Siihen kylkeen voit stailata oman maun mukaan perinteiset perunat, bataattiranut tai sitten kesäkurpitsasuikaleet. Tyyli on vapaa.

Jauhelihapihveihin tarvitset:

  • 400g Jauhelihaa (sika-nauta, nauta-sika, broileri, kalkkuna… kaikki käy, kunhan siitä mehevän pihvin saat aikaiseksi)
  • Sipuli
  • Fetajuustoa
  • Kananmuna
  • Minttua
  • Suolaa, pippuria
  • Öljyä paistamiseen

1.Kuori ja pilko sipuli pieniksi kuutioiksi ja sekoita kaikki ainekset kunnolla sekaisin keskenään. Tee sen kokoisia pihvejä kuin haluat ja laita ne pannulle öljyn kanssa porisemaan. Uuni käy myös, mutta pannulla saa mehevämpiä pihvejä.

Hampurilaisen tekoon tarvitset:

  • Mieluiten pyöreitä ruisleipiä
  • Kasviksia oman mielen mukaan: salaattia, kurkkua, tomaattia
  • Paprika-majoneesia tai hampparikastiketta ja ketsuppia
  • Juustoa

2.Paahda/lämmitä ruisleivät ja kokoa oman näköisesi ja kokoisesi hampurilainen suureen tai pieneen nälkään.

Ja jos kesäkurpitsa ”ranuja” kylkeen haluaa laittaa, niihin tarvitset:

  • Kesäkurpitsaa
  • Öljyä
  • Suolaa

3.Kuori kesäkurpitsa, pilko se suikaleiksi, laita pannulle öljyn kanssa ja paista kunnes ne ovat saaneet hieman väriä pintaan. Mausta suolalla.

Tätä herkkua kehtais kyllä vieraillekin tarjota.

xoxo, Jenna

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.