VALIKKO
27.1.2016 16:04

Miksi salilla pitää näyttää vihaiselta?

En tiedä oletteko huomanneet, mutta yleensä salilla on tiettyjä normeja, joita jokaisen tulisi noudattaa. Jos tekee jotain aivan eri tavalla, niin sitten on outo. Joku outo hippi, joka luulee, että kuntosalilla käyttäydytään samalla tavalla kuin joogatunnilla. Ei, ei todellakaan.

20160114_092720

Kohta yksi: Miksi salilla pitää näyttää vihaiselta?

Se on luonnollista. Aina kun menee salille, täytyy laittaa ihan oma aggressio moodi päälle ja näyttää keskisormea jokaiselle vastaantulijalle. Täytyy olla muriseva villieläin. Ärhäkkä peto, joka nostaa penkistä (ainakin unelmissaan) 500kg. Näin kerran salilla naisen, joka hymyili sydämensä kyllyydestä. Mietin, mikä hitto sitä vaivaa?

Kohta kaksi: Miksi salilla pitää olla kuin muotinäytöksessä?

Oletteko koskaan nähneet salilla ihmistä, jolla olisi halvat rytkyt yllään? En minä ainakaan. Värikkäät kahdensadan euron trikoot jalkaan ja menoks! Ihmiset panostaa nykyisin enemmän treenivaatteisiin kuin normaaliin pukeutumiseen. Jos ei ole Niken kenkiä jalassa, ei todellakaan ole cool. True story.

Kohta kolme: Miksi salilla ihaillaan omaa takamusta peilistä?

Ei tuijottelu koske pelkästään takamusta (miehet harvemmin omaa pyllyään peilistä ihastelee.. enemmänkin vieressä seisovan naisen takamukseen silmät harhailee). Vaikea peileiltä on välttyä, kun niitä on joka kulman takana. Voin silti sanoa; näytät todella rumalta treenatessasi, kun siinä irvistelet hikisenä ja hiuksesi ovat aivan sekaisin. Joten älä huoli. Kyllä ne lihakset siitä kasvavat ilman tarkkailuakin.

Kohta neljä: Miksi salilla puhuminen on sopimatonta?

Jos menet hiljaa kesken treenin joltain kysymään ”Saisinko vähän lainata tuota?”, niin sieltä tulee sen ärhäkän villipedon katse ja vaivaantunut nyökkäys. Mutta ei pidä unohtaa erityistapauksia. Personal trainereita, jotka huutavat kurkku suorana Painaa, painaa tai kohta oot vainaa!” (Minä ainakin kuolisin kuurona). Tai sitten niitä ihania martta – ja marttikerhoja, jotka valloittavat samaan aikaan viisi laitetta ja juttelevat kuulumiset tädinsiskonveljentyttärenkin puolesta ja siinä mietit, että: ”Ai voiko leukalihaksiakin treenata salilla?”.

Kohta viisi: Miksi naisia ei hyväksytä salilla?

Sali on aina ollut pelottavien angstimörköjen paikka, kunnes naiset valloittivat sen. Joskus salilla saattaa olla naisille ja miehille eri tilat. Möröt varmaan ajattelee: ”Omg, pelkään naisenergiaa ja kikatusta”. Ja sitten, kun sanotaan, että treenatut naiset näyttävät miehiltä. Hmm. Tällä logiikalla treenatut miehet alkavat muistuttamaan naisia. Varokaa vain.

xoxo, Jenna

Kommentit

  • Ansku

    Olitpa hyvin kiteyttänyt monia syitä, miksi minä treenaan kotona. Hymyillen ja välillä lähes ilman vaatteita!

     0
  • Minna

    Jaa-a? Me taidetaan käydä eri saleilla, koska siellä, missä mää käyn, ei oo kyllä tommosta! 😀 Onneksi! 😀

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.