VALIKKO
28.6.2017 19:31

Näin otat kuvan, jossa näytät lihaksikkaalta

Kuten tässä aikaisemmin pähkäilin sitä asiaa, miksi kuvissa pitää aina näyttää hyvältä, niin nyt aiheena on lihakset ja miten ne saa kuvissa näkyviin. Oli kyse selfiestä tai suuresta hauiksesta, kaiken pitää olla justiisa eikä melkein, että täydellinen kuva onnistuu. Lihaksia täytyy hieman houkutella. Eivät ne hetkessä siellä salilla kasva, joten kuvia ottaessa täytyy olla myös kärsivällinen. Kerron mitä pitää huomioida kun haluaa, että ujo sixpack näkyy ja hauiksessa näyttää olevan edes hieman kokoa kuvassa.

Valaistus on kaiken A ja O. Selfieissä kannattaa hyödyntää mahdollisimman luonnollista valoa ja kohdistaa valoa kasvoihin. Mutta kun haluaa, että lihakset näkyvät kannattaa käyttää mahdollisimman vähän valoa. Valo kannattaa tuoda mielummin sivusta tai takaa kuin edestä.

  • Kun itse otan kuvan, laitan valot pois ja annan ikkunoista tulla hieman luonnonvaloa. Se ei tee kuvasta liian pimeää, mutta sopivan tumman, jotta kehoon muodostuu varjoja.

Asento merkitsee enemmän kuin uskotkaan. Tiedättekö miten usein sixpack saadaan näkyviin, jos sellaista ei ihan oikeasti ole? Asennolla. Ei tönötetä aivan suorassa, vaan puristetaan vatsalihaksia eteenpäin (eikä suinkaan vedetä vatsaa sisään), mutta työnnetään samalla selkää ja lantiota hieman taakse. Keskivartalo on ikäänkuin takakenossa, jolloin myös se korsetti näyttää paremmalta.

  • Kun itse haluan ottaa sixpack kuvan teen juuri tuon maagisen takakeno asennon ja puristan vatsalihaksiani. Mutta varma kikka on myös viiden sekuntin vatsalihakset, jotka syntyvät näin: 1) Pullista vatsa niin suureksi kuin saat. 2) Lyö vatsaa kovaa, jolloin se menee sisäänpäin. 3) Vola! Sixpack kuin suoraan tilauksesta.

Treenaaminen ennen kuvan ottamista. Uskokaa tai älkää kaikki suuretkaan heput eivät näytä lihaksikkailta aina. Niitä lihaksia pitää herätellä. Studiokuvauksissa minulle tyrkättiin käsipainot käteen ja sanottiin, että nyt kunnon pumppia päälle, jotta saatiin sporttikuviin lihaksia näkyviin. Tämä on ainakin varmin keino, jolla lihakset saa kuvissa näkyviin!

  • Kun itse haluan näyttää lihaksikkaalta, niin yleensä otan sen kuvan treenin jälkeen. Koska se on vain varmin nakki onnistua.

Lihaksien jännitys tekee kuvasta kuvan. Jos vain seisoo tumput suorana eikä yhtään jännitä hauista tai pakaroita, niin eivät ne kovin teräksisiltä näytä. Ja vaikka lihaksiin olisikin saanut pumpin treenin jälkeen, niin jännitys tuo niihin hieman enemmän muhkeutta.

  • Kun itse haluan elvistellä lihaksilla, niitä vain on pakko jännittää. Sillä tavoin ne vain näkyvät paremmin ja näyttävät paremmalta.

Toivottavasti näistä vinkeistä oli jollekin apua, joka haluaisi ottaa täydellisen salikuvan itsestään. Ja jos tämä oli tuttua juttua tai joku vinkki puuttui joukosta, niin heitä vain jakoon. Antoisia kuvaushetkiä ja treenejä jokaiselle!

Näiden kuvien välillä on eroa viisi sekuntia.

Ps. Taustan voisi valita paremmin myös.

xoxo, Jenna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.