VALIKKO
26.11.2017 19:13

Näitä asioita et ainakaan tiennyt minusta

Nyt olisi taas aika paljastaa minusta kaikenlaista erikoista tai vähemmän eriskummallista tietoa, jota et ainakaan tähän mennessä vielä tiennyt minusta.

Minulla ei ole ajokorttia enkä ole edes ajatellut, että ainakaan tällä hetkellä minulla olisi tarvetta hankkia sitä.

Inhoan todella paljon sitä, kun joku nuolee lautaset puhtaiksi, mutta itse nuolen aina proteiinivanukkaan kannen ettei yhtään herkkua menisi hukkaan.

Olen aikamoinen haaveilija ja usein mietin, että mitä tekisin jos voittaisin miljoona euroa. Päädyn usein aina samankaltaisiin lopputuloksiin, mutta tykkään aina pohtia sitä miten ensimmäisenä haluaisin rahat käyttää.

Tykkään niistää nenäni mielummin vessapaperiin kuin nenäliinaan ja tästä olen saanut kuulla huomautuksia, kun minulla ei ole ollut koskaan nenäliinaa vaan vessapaperia, kun olen niistänyt nenäni. Nyt olen opetellut käyttämään ihan niitä oikeita nenäliinoja. Minulla on myös aina nenäliina taskussa mukana, vaikka ei olisi nuha.

Käytän pyöräillessä tosi harvoin kypärää, vaikka harrastankin maantiepyöräilyä ja se olisi ehdoton olla aina päässä, mutta minä vain en aina muista ottaa sitä mukaan. En myöskään käytä melkein koskaan bussissa turvavyötä. 

Luen todella vähän uutisia, koska ne antavat minusta maailmasta todella kaaottisen kuvan. Olen aina usein se, joka on keskusteluissa aivan pihalla, kun puhutaan maailmanmenosta. Seuraan uutiset Facebookista, koska sieltä usein löytää kaiken oleellisen.

Ostan lähes aina kaikkea, mikä voisi parantaa vastustuskykyäni. Minut on todella helppo saada vakuuttuneeksi, kun puhutaan parantavista lisäravinteistä tai elintarvikkeista. Syön todella paljon kaikenlaista ruokaa, joka on vain terveellistä, vaikka se ei olisi niinkään hyvää. Kerran ostin epätoivossa nokkosuutetta ja se toi minulle kamalan kutinan ja ihottuman.

Maksan kaupassa lähes aina käteisellä enkä koskaan käytä etämaksua. Olen ehkä hieman vanhanaikainen, mutta pidän enemmän kahisevasta rahasta kuin kortilla vinkuttamisesta. Se myös auttaa minua shoppailureissuilla. Kun käteiset loppuvat, niin sitten on aika lopettaa.

Inhoan yli kaiken kyselyitä varsinkin sellaisia missä on jokin asteikko. En vain koskaan jaksa tehdä niitä ajatuksella.

Käytän todella harvoin puhelinta koulussa tai töissä tauolla. Minulla usein onkin koulupäivän jälkeen mukava selaaminen kaikkien päivitysten kanssa, mutta en vain koskaan jaksa vaivautua olemaan puhelimella. Sitten se puhelinaika usein siirtyy sinne iltaan, kun pitäisi mennä nukkumaan.

Onnittelen aina ihmisiä heidän nimipäivänään, vaikka he eivät pitäisi sitä erikoisena päivänä, niin minä ainakin tykkään jos itse saan onnitteluja ja tykkään muistaa ihmisiä pienillä asioilla.

Tykkään kerätä kortteja lompakkooni. Haluan lähes aina kaikki kanta-asiakaskortit, jotta lompakkoni näyttää hienolta ja täydeltä. Ei siinä mitään muuta syytä ole. Kaikki korttini eivät mahdu lompakkooni, joten sen jälkeen piti lopettaa niiden keräily.

Keräilen myös erikoisia kolikkoja ja en tiedä toivonko rikastuvani niillä joskus, jos niille tulee arvoa, mutta se on mukavaa keräilyä.

Kuuntelen televisiota aina todella hiljaisella. En pidä volyymia koskaan yli 10, koska en pidä siitä, että televisio huutaa.

En katso yleensä elokuvien trailereita, jos kyseessä on joku elokuva, jonka haluan nähdä sillä haluan sen pysyvän yllätyksenä.

Jännitän aika usein asiakaspalvelutilanteita, jos itse olen asiakkaana, mutta en silloin, kun olen myyjänä. Se on hieman outoa, mutta kaikki lääkärikäynnit ja viralliset tapaamiset ovat vain jännittäviä.

En pidä yhtään ryhmäkeskusteluista. Varsinkaan sellaisista, joissa on todella paljon ihmisiä, koska en jaksa koskaan lukea viestejä ajatuksen kanssa enkä ole niin paljon puhelimella päivän aikana, että pystyisin vastaamaan viesteihin ajantasalla.

Puhallan aina pattereihin ja akkuihin siinä toivossa, että niihin saisin lisää virtaa. Se on toiminut ainakin kaukosäätimeni pattereiden kanssa, jotka ovat kestäneet ainakin parisen vuotta, vaikka monta kertaa on virta hyytynyt.

Rakastan yli kaiken postikortteja, mutta saan niitä todella harvoin. Tykkään lähettää ystävilleni joulukortteja ja onnittelukortit mietin myös ajatuksella ja lämmöllä. Olen säilyttänyt kaikki postikorttini, mitä olen saanut lapsesta asti.

Lue myös nämä

Näitä asioita et luultavasti vielä tiennyt minusta

Näitä asioita et varmasti tiennyt minusta

xoxo, Jenna

Kommentit

 • Jasu

  Mä vihaan trailereita! Ne ei aina vastaa todellista elokuvaa ja sit mä joko petyn, tai hämmennyn kun trailerista oli saanut ihan erilaisen kuvan leffasta. Mut jee, näitä sun postauksia on aina kiva lukee! 🙂

   0
  • Jenna

   Aijaa! Jep, seki on totta 😀

    0
 • Sanni

  mäki käytän enemmän käteistä, kun viilaan korttia!! ei tuu nii paljoo heräte ostoksia ja pysyy paremmin budjetti kurissa! 🙂

   0
  • Jenna

   Juu, totta! 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.