VALIKKO
28.1.2019 18:08

Näitä asioita et uskoakseni tiennyt minusta

Nyt olisi taas aika paljastaa minusta sellaisia outoja, erikoisia, ihania ja ihmeellisiä asioita, joita et uskoakseni tiennyt vielä minusta.

Pelkään hirveästi korkeita ja ahtaita paikkoja ja vielä enemmän pelkään huvipuistoja. Kun olin pieni ja menin johonkin oikeasti tosi mammarilaitteeseen, niin itkin ja kiljuin niin paljon, että se laite piti pysäyttää minun takia. Drama queen.

Aina jos menen ravintolaan, katson ruokalistaa monta kertaa etukäteen ja mietin mitä aion tilata. Näin säästyy aikaa ja ehkä vähän vaivaakin. Koska ruoan valitseminen ravintolassa on usein aika vaikeaa, vaikka hampurilainen ei usein mene pieleen.

Istun yleensä aina melko bussin etuosaan, enkä todellakaan ymmärrä niitä jotka istuvat takapenkillä jalat ja kamat levällään. Siis c’moon. Bussissa on muitakin ihmisiä.

Sanon bussikuskille aina ”Hei” ja ”Kiitos”, kaikki kuskeja se ei edes kiinnosta, mutta olen ainakin kohtelias ja kiitollinen siitä, että jollakin pääsen aina paikasta A paikkaan B.

Nyt kun vielä bussiteemalla mennään, niin poistun yleensä aina etuovesta. Vaikka en tiedä saako niin tehdä? Nimimerkillä kokemuksia on siitä, että bussi ei ole jättänyt pysäkille tai bussin takaovi ei aukea pakkasella. Etuovi ja etupenkki paras!

Siis minulla on joku pakkomielle aina laittaa kaikkien tavaroiden etiketit eteenpäin (johtuu varmaan siitä, että olen ollut kaupassa töissä). Lisäksi aina kaupassa, jos joku vaate on rytyssä kasan päällä niin menen taittelemaan sen siististi. Hei, teidän kaikkien pitäisi palkata minut, joiden vuoksi olen tehnyt arvokasta työtä!

Ostan lähes aina kaikkiin juhliin uuden asun, koska en kehtaa tai halua käyttää samaa asua uudelleen. Tai sitten vain aina ostan jotain liian juhlavaa, mitä ei voi käyttää arkisemmissa tilaisuuksissa.

Katson aina omia stoorejani päivän aikana, mitä olen lisännyt sosiaaliseen mediaan. Ehkä hieman noloa myöntää, mutta on ihan kiva katsoa kuviaan ja videoitaan.

Olen todella hyväuskoinen ja uskon lähes kaiken, mitä ihmiset sanovat. En siis ymmärrä sarkasmia. Tai usein toisinpäin, jos joku on tosissaan jostakin asiasta ja uskon sitä sarkastiseksi, en usko todeksi.

Keksin aina salaliittoteorioita ja pelkään pahinta. Joku hyppää kulman takaa tai talo syttyy tuleen. Se on kammottavaa, mutta onneksi aina kaikki on vain ajatuksia.

En uskalla pitää sijaintia päällä puhelimessa, koska pelkään, että joku stalkkaa minua tai varastaa tietoni.. En kyllä tiedä onko se millään tavalla mahdollista, mutta hei; salaliittoteoriat..

Suljen aina puhelimesta netin, kun en käytä sitä. Tämä on vaikeaa silloin, jos joku yrittää tavoittaa minua.. En muutenkaan käytä puhelinta kovin usein päivän aikana, jos olen töissä tai luen kokeisiin. Illalla sitten sometankin urakalla.

Teen yleensä viikon eväät kerralla töihin. Helpottaa kummasti elämää ja säästää aikaa muilta päiviltä. Yritän tehdä erilaisia ruokia, koska muuten alkaa kyllästyttämään parin päivän päästä.

Olen lähes aina vähintään 15 minuuttia etuajassa, jos on joku tapaaminen tai menen töihin. En pidä myöhästelystä.

Mietin usein aina elämäni etukäteen valmiiksi eteenpäin. Rakastan rutiineja ja sitä, että asiat menevät samalla tavalla. Haluaisin olla spontaani, mutta en ole enkä todellakaan mikään hetkessä eläjä.

En pidä yhtään käsitekarttojen tekemisestä tai alleviivaamisesta. Niin turhaa ja typerää, vaikka olen silti huomannut, että ne auttavat kyllä opiskelussa.

Aamuisin aina kun herään, avaan puhelimen heti ensimmäisenä. On niin ihana saada aamuisin viestiä, mutta sitten en kuitenkaan silmät ristissä jaksa niihin vastata.

Minulla on kaksi vaatekaappia täynnä vaatteita, mutta käytän lähes aina samoja vaatteita. Koska mukavuus edellä.

Käytän lähes aina yliampuvasti emojeita ja jos joku muu ei käytä, niin oletan heti, että hän joko suuttunut minulle tai hän on vain tylsä ihminen. Uskotte varmasti, että minulle on haastavaa kirjoittaa asiallisia viestejä.

Lue myös nämä

Näitä asioista et luultavasti vielä tiennyt minusta

Näitä asioita et varmasti tiennyt minusta

Näitä asioita et ainakaan tiennyt minusta

 

xoxo, Jenna

Kommentit

 • Sini

  Samaistun niin hyvin tuohon vikaan kohtaan! 😀 Mustakin tuntuu aina siltä, että toinen osapuoli on vihainen, jos hän ei käytä hymiöitä.

   0
  • Jenna

   Hahh 😀 Ihana etten ole ainoa 🙂

    0
 • Nimetön jeps

  Tää ”En uskalla pitää sijaintia päällä puhelimessa” on oikeesti hyvä, kun nykyään kuitenkin tuo tieto menisi kolmansille osapuolille jne. Yksityisyysasioissa ei voi olla liian tarkka! Terveisin asiaa paljon opiskellut :,D

   0
  • Jenna

   Niinpä 😀

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.