VALIKKO
26.2.2017 18:47

Näitä asioita et luultavasti vielä tiennyt minusta

Nyt olisi luvassa kaikkea erikoista, omituista ja ehkä enemmän ja vähemmän tavallisuudesta poikkeavaa tietoa minusta, jota et luultavasti vielä tiennyt.

Rakastan yli kaiken kaikenlaisia kokkiohjelmia. Olen aina haaveillut kokin urasta ja pidän kokkaamisesta, vaikka taitoni eivät ehkä ulotu kuin kananmunan paistamiseen ja riisin keittoon, vaikka kyllä olen onnistunut keittämään kananmunatkin pohjaan. Kaikista parasta kuitenkin ohjelmissa on se kohta, kun ateriat on valmiita ja mielikuvituksen avulla katsoja niitä pääsee myös maistelemaan ja ihastelemaan. Ruoka on ihana asia!

Pelkään aika perinteisiä asioita, kuten pimeää, korkeita ja ahtaita paikkoja, mutta erityisesti pelkään liukuportaita ja vahanukkeja. Minulla kestää aina kauan astua liukuportaille enkä koskaan voi suoriutua siitä täysin coolisti. Vahanuket vain ovat karmivia ja joskus olen luullut jotain ihmistä vahanukeksi ja säikähtänyt, kun hän on liikkunut.

Pesen hampaani kolme kertaa päivässä. En tiedä mistä sellainen tottumus on tullut, mutta luultavasti se on peräisin lapsuudestani, kun pienenä minulla oli paljon reikiä ja pelkäsin hammaslääkäriä. Nyt haluan varmistaa, että en joudu hammaslääkäriin ainakaan reikien takia. Mutta toisaalta olen taas todella huono käyttämään hammaslankaa tai suuvesiä.

En erota oikeaa ja vasenta tai vasta, jos ajattelen sitä kunnolla, mutta nopeasti se ei onnistu, jos joku kehottaa kääntymään oikealle niin saatan mennä väärään suuntaan. Tämän takia minä olisin varmasti huono autokoulussa.

En osaa soittaa mitään soitinta, vaikka tykkään tehdä omia kappaleita, ja vaikka minulla on kolme kitaraa ja kotona on paljon erilaisia soittimia. En vain koskaan ole pitänyt muutakuin laulamisesta ja olen ollut tvof-koelauluissa.

Minulla on 64 kenkäparia ja käytän silti aina samoja kenkiä. Minulla on myös paljon sellaisia kenkiä, jotka on lojunut kaapissa monta vuotta ja en ole niitä kertaakaan käyttänyt. En vain osaa luopua niistä.

En ole koskaan ollut kesätöissä tai missään ”oikeissa” töissä. Olen toiminut vain isosena ja liikuntakerhonohjaajana.

Uskon Jumalaan ja olen aina ollut uskonnollinen ihminen.

Olen käynyt yökerhossa 16-vuotiaana, kun olin silloin Miss Jyväskylä-kisoissa. Tavoitteena olisi lähitulevaisuudessa osallistua kauneuskilpailuihin uudelleen.

Jos juon jotain, niin minulla on väliä millaisesta mukista juomat pitää juoda, esimerkiksi vesi aina lasista tai muovipullosta, smoothie sheikkeristä ja hiilihapotetut juomat muovisesta mukista. Koska ne vain maistuvat silloin erilaiselta.

En oikein pidä eläimistä paitsi eräistä leppoisista kissoista ja vaatekaapissani roikkuvasta minkkiturkista.

Käytän Instagramissa aina samoja tägejä, kuten #finnishgirl #selfie #gym ja laitan niitä yleensä vain pari, koska minua ärsyttää todella paljon sellainen puolen kilometrin mittainen tägijono.

Pidän erityisen paljon joululauluista ja gospel-musiikista ja laulan niitä myös paljon. Erityisesti joululauluja keskellä kesää.

En ole koskaan ollut lentokoneessa, mutta ulkomailla olen käynyt.

Minulla on tapana aina viestit aloittaa sanalla ”No…”. Se saattaa joskus kuulostaa töykeältä, vaikka en tarkoittaisi olla ilkeä.

xoxo, Jenna

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.