VALIKKO
15.12.2017 12:40

Onko kuntosalilla kiellettyä…

jammailla? Sillä minä haluaisin tehdä sitä usein, kun olen kofeiinipärinöissäni ja minulla on todella hyvä fiilis treenistä. Joudun kuitenkin aina tyytymään pelkkään varvasjammailuun, sillä kaikki kaapin kokoiset bodarit varmaan katsoisivat minua oudosti ja huutaisivat penkistä: ”Ei tämä ole mikään aerobic-tunti!”

tulla treenaaman juhlakampauksessa ja överisti meikattuna? Sillä minä olen niin tehnyt eikä kyllä yhtään hävettänyt, vaikka aika moni saattoi katsoa minua hieman sillä silmällä, että mitä tuollainen pintaliitäjä täällä tekee. Olisihan ne meikit voinut pestä pois ja kampauksen purkaa, mutta en jaksanut vaivautua. Ihan yhtä tosissaan kuitenkin treenasin oli sitten meikkiä tai ei.

treenata liian pienillä painoilla? Monia saattaa hävettää omat painot, varsinkin jos ne ovat liian pienet, mutta siinä saattaa myös käydä niin, että treenataan liian raskailla painoilla puolikkaita liikkeitä, koska ei uskalleta myöntää sitä, että kehitys ei ole ihan vielä siellä, missä kaikilla muillakin. Mutta kuka määrittää pienet painot? Minä en saanut alkuaikoina edes jalkaprässi jaloillani nousemaan, joten jokainen saakoon puolestani treenata sellaisilla painoilla kuin haluaa.

hymyillä? Eikös salilla aina kuulua ärjyä ja karjua? Karjuminen kyllä toisaalta lisää voimaa 8%, joten ymmärrän, miksi kaikki sitä tekevät. Harvoin näen, että kukaan olisi salilla minulle tai treenikaverilleen hymyillyt. Se homma varmaan kuuluu jammailun kanssa sinne aerobic-tunnille.

vilautella? Nimittäin niin, että alushousut näkyvät housujen läpi tai nännit paistaa paidasta. Monet etsivät sellaisia treenivaatteita tai varsinkin housuja, joista ei näy läpi, mutta ketä se oikeasti kiinnostaa onko sinulla tänään pinkit alkkarit vai mustat. Tuskin siellä kukaan kyyläämällä kyylää sinua ja ahteriasi tai rintavarustustasi.

neuvoa tuntematonta kesken treenin? Ehkä siinä tilanteessa kyllä, jos hän selvästi kapuaa prässiin väärinpäin ja yrittää saada kelkkaa liikkumaan tai jos hän selvästi näyttää siltä, että hänen terveytensä on vaarassa. Toisille ihmisille salille tuleminen voi olla todella vaikeaa ja liikkeet hakusessa, mutta ei välttämättä ole kovin kohteliasta huomautella toisen treenitavoista. Tietenkään avun antaminen ja avun kysyminen ei ole kiellettyä.

istua laitteessa, vaikkei tekisi mitään? Kuntosalilla, kuten muutenkin elämässä olisi hyvä oppia jakamaan asioita. Olisi tietysti kohteliasta nousta laitteesta sen ajaksi kun huilaa, jotta muutkin salilla kävijät pääsisivät treenaamaan.

jättää painoja mihin sattuu? NO KYLLÄ ON. Se painojen ja tavaroiden takaisin vieminen omille paikoilleen ei paljon aikaa ja voimia vie.

Lue myös nämä

Älä tee näitä virheitä kuntosalilla!

Rakas salitoveri, voisitko laittaa painot takaisin paikoilleen?

xoxo, Jenna

Kommentit

 • Tuija

  Tää oli hyvä postaus! Viimeisestä täysin samaa mieltä!

   0
  • Jenna

   Hyvä! 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.