VALIKKO
28.9.2017 10:22

Oranssi on uusi musta

Minun vaatekaapissa ei kauheasti ole värejä. Pukeudun mielummin mustaan tai harmaaseen. Käytän harvoin vaatetuksessa värejä, mutta tykkään yhdistellä värejä sitten asusteiden tai meikin kautta. Nyt olen kuitenkin löytänyt aivan ihanan ja uuden värin, joka sopii varsinkin näin syksyllä pimeyden keskelle tuomaan hieman piristystä ja se väri on oranssi.

Käytän tosi harvoin hameita, koska ne eivät vain tunnu oikein omalta jutulta. Tämä hame on kuitenkin lähtöisin serkun vaatekaapista ja se on aivan ihana. Hametta on myös kiva käyttää sukkahousujen kanssa näin syksyllä, kun ei vielä ole liian kylmä, mutta ei tule kuitenkaan liian kuuma, jos vaikka aurinko vielä paistaa päivällä.

Oranssia voi helposti yhdistellä erilaisiin väreihin ja kokonaisuuksiin, mutta minusta se näytti tällä kertaa parhaalta kokomustan kanssa. Vielä kun oranssiin hameeseen yhdistää oranssin huulipunan ja minä myös hurjana laitoin oranssin silmämeikin, niin kokonaisuus on tosiaan yllättävä, mutta tyylikäs. Ei kai mitään väriä voi koskaan vaatekokonaisuudessa olla liikaa. Jos ei sitten vedä aivan överiksi.

Minä ainakin pidän kovasti tästä asukokonaisuudesta ja ehkä myös tämän värikkään hameen myötä uskaltaudun vielä tämän syksyn ja vuoden aikana pukemaan enemmänkin värikkäitä vaatteita. Mikä väri sytyttää sinut tällä hetkellä?

xoxo, Jenna

Kommentit

 • Jasu

  Kiva postaus! Mulle iskee ihan hulluna keltainen. Sellanen ”vanha keltainen”, haha. Niin ja toi hame sopii sulle tosi hyvin! 🙂

   0
  • Jenna

   Kiitti! 🙂 ja kiva kuulla, että sielläkin pidetään väreistä! 😀

    0
 • Linda / Revontulipalo

  Ihana hame! Ja toi voimakkaan värinen asu luo mun mielestä tosi kivan kontrastin sun valkoisiin hiuksiin. Muhun iskee eniten just oranssi, mut sen lisäks myös sinapinkeltainen ja sellainen jännä murrettu vaaleanpunainen 🙂

   0
  • Jenna

   Kiitos kommentista! 🙂 Ja ihanaa kun sinullekin värit iskevät. 🙂

    0
 • Liisa

  Upea hame!

  Mä olen ihan samanlainen, tykkään mustasta ja harmaasta. Ne nyt vaan käy kaiken kanssa. Jostakin syystä sinapinkeltainen on alkanut näyttää hyvältä, olen päättänyt haluta sellaisen neuleen. Jos päätän neuloa sen itse niin menee varmaan ensi syksyyn ennen kuin se valmistuu 🙂 Työkaverilla on viininpunaiset tennarit ja kaulahuivi samaa sävyä, ihan tosi kivan näköiset nekin. Että ehkä viininpunainen lyö itsensä läpi mun sisimpään 🙂 Mun mies on ihan oranssin ystävä, ollut aina. Oranssi sopiikin hänellä todella hyvin.

   0
  • Jenna

   Kiitos!
   Juu, ollaan siis pukeutumisessa samanlaisia 😀 Ja juu, mäki tykkään tosi paljon viininpunaisesta! 🙂 Mutta hei vähän kiva kuulla, että miehesi tykkää oranssista, harvoin miehetkään käyttää värikkäitä vaatteita 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.