VALIKKO
22.2.2017 17:17

Oudot tapani kuntosalilla

Meillä kaikilla on varmasti normaalissa arjessa kaikkia outoja tapoja tai sanontoja, mitä me tehdään tai sanotaan automaattisesti ilman sen suurempaa numeroa. Mutta minä aionkin paljastaa oudot tapani kuntosalilla, mitä en ainakaan näe kovin useasti muiden ihmisten tekevän.

Kiroilu

Apua, tämä on hieman noloa, koska en yleensä kiroile kun vain jos minuun sattuu oikein kovasti tai jos vain elämässä tulee hetki, kun kaikki menee alamäkeen, mutta kuntosalilla minulla on tapana kiroilla, jos ja kun sarjat ovat niin raskaita, että hyvä kun kerkeää hengittämään välissä. Ja kiroilen siis ääneen, joten anteeksi vain kaikki mummot, papat, pirkot ja pekat, jotka joudutte siitä kärsimään.

Tuskaiset ilmeet

Minulla on oikeasti varmasti ehkä tuskaisimmat ilmeet kuntosalilla. Irvistelen ja väännän naaman aivan solmuun, kun tuntuu pahalta. Kerran yksi pappa nauroi minulle.. Se oli kyllä huvittavaa. Näytän varmasti siltä, että kohta kuolen, mutta tästä kategoriasta antaisin itselleni pisteitä vähintään 6/5.

Jammailu

Tätä tulee tehtyä aika usein, varsinkin jos on ottanut hieman kofeiinia tai tehonlisääjää ennen treeniä ja tekisi mieli pyöriä kärrynpyöriä ja hyppi seinille. Joskus saataan lausua lauluja (ainakin toivottavasti) äänettömästi, ainakin silloin kun kukaan ”ei muka” näe.

Kuulokkeiden jatkuva korjailu

Siis teen tätä ihan koko ajan, vaikka kuulokkeet olisivat hyvin päässä niin korjailen ja räplään niitä koko ajan sarjojen välissä. Varmaan joku räpläys-syndrooma sormissa. Tähän liittyen vaihtelen myös biisejä usein, vaikka minulla onkin soittolista. Tarvitsen vain tietyt biisit tiettyinä päivinä.

Silmät kiinni treenaaminen

Tätä tulee harrastettua ainakin vatsalihaksien kohdalla ja silloin, jos liike tuntuu vain liian raskaalta tehdä silmät auki. Kun laittaa silmät kiinni, se paino ainakin tuntuu hieman kevenevän. Ainakaan toistaiseksi kukaan salitoveri ei ole luullut, että olen torkahtanut penkkiin.

Itseni tsemppaaminen

Treenaan lähes aina yksin, joten kukaan ei ole vieressä huutamassa kannustavia tsemppejä, kun tulee se hetki ettei millään enää jaksaisi. Joten olen päättänyt tehdä sen itse. En kuitenkaan ihan ääneen, mutta kannustavasti sisäisellä äänellä. No ehkä joskus saattaa ääneenkin tulla, kun niitä biisejäkin tulee laulettua.

Paita housujen sisässä

En tiedä onko tämä kovin outoa, mutta pidän aina paidan housujen sisässä, koska a) mitä virkaa sillä kauniilla ja värikkäällä resorilla muuten olisi ja b) en halua, että paita nousee korviin jos ryömii ja pyörii ympäriinsä. Myös pukeutumiseen liittyen ehkä hieman outoa on se, että en käytä koskaan urheilurintsikoita (paitsi kesällä ja juostessa)

Vaatteiden säilytys samassa kaapissa

Minulla on joka vuosi joku uusi lempikaappi, mutta olen lähes aina (jos kaappi ei ole varattuna) niin samalla kaapilla. Viime vuonna kaappi oli ihan eri paikassa kuin tänä vuonna, niin saa nähdä miten ensi vuonna käy.

Huutaminen sarjojen lopussa

Siis yleensä ihmiset huutavat siinä kohtaa, kun sitä rautaa nostetaan, että se nousisi tietysti paremmin pienen äänitehosteen kanssa, mutta minä huudan tuskaiset huudot vasta, kun olen lopettanut liikkeen. Logiikkaa, ehkä ei, mutta toimii!?

Itseni (lihaksien) ihasteleminen peilistä

Tätä tulee tehtyä usein, ainakin käsitreeniä tehdessä ja tietysti sellaisissa liikkeissä, joissa haluan nähdä onko asento oikea, kuten maastavedossa. Mutta oletteko huomanneet sen, että kuntosalin peileistä lihakset näyttää tosi hyviltä ja olevan pumpissa, mutta kotona ja valokuvissa ne eivät ole enää samanlaiset…? Minäkin haluan sellaiset peilit kotiin, joissa on lihaksikas.

Tässä minä ja ne suuret hauikset, jotka jäivät kuntosalin peiliin kurkkimaan.

xoxo, Jenna

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.