VALIKKO
24.9.2017 18:10

Parhaat kauneus jutut nyt

Ihonhoitoni ja meikkirutiinit ovat muuttuneet viimeisen vuoden aikana todella paljon. Tällä hetkellä minulla on paljon erilaisia rutiineja, joita teen ihonhoidossa päivittäin. Nyt ajattelin listata minun suosikkini tällä hetkellä kauneudessa. Näistä tuotteista en missään nimessä luopuisi ja näitä tuotteita kyllä suosittelen!

Cien meikinpoistoliinat. Olen pitkään etsinyt täydellistä tuotetta meikinpoistoon, joka olisi hellävarainen, mutta samalla toimiva. Olen kokeillut kaikenlaista: erilaisia geelejä, silmämeikinpoistoaineita ja puhdistusmaitoja, mutta sitten löysin nämä todella helpot ja kätevät liinat. Nämä liinat eivät yhtään ärsytä silmiä tai kirvele naamalla ja näillä lähtee myös vedenkestävä silmämeikki! Aivan parhautta <3 Kulkevat myös kätevästi matkalla mukana.

Lumene Lähde-sarja. Erityisesti näin syksyllä, kun mennään jo kovaa vauhtia talvea kohti, niin iho tarvitsee kosteutusta ja nämä tuotteet toimivat siihen aivan loistavasti! Erityisesti pidän geelimäisestä naamiosta, jonka voi jättää kasvoille yön ajaksi ja aamulla iho on ihanan pehmeä ja kaikki kiristävä karheus on tiessään. Tykkään myös suihkuttaa meikin päälle ihanan virkistävää kasvovesisuihketta, joka antaa heti fressin ilmeen. Näissä tuotteissa on myös aivan ihana koostumus ja tuoksu.

Lumene Valo-sarja. Käytän päivittäin näitä ihania kirkastavia ja kosteuttavia tuotteita, sillä ne saavat ihon näyttämään hetkessä aivan upealta. Oma suosikkini tästä sarjasta on hoitovesi. Hoitovesi on seerumia valmistava tuote, joka laitetaan kasvoille kasvoveden jälkeen auttamaan sitä, että seerumi ja myös kaikki muut aineet ja tuotteet pääsevät paremmin imeytymään iholle. En tiennyt tälläista tuotetta edes olevan tai sitä tarvitsevani, mutta nyt minä todellakin tiedän ja tästä en luovu. Myös näissä tuotteissa on aivan taivaallinen tuoksu.

Lumene Invisible Illumination-sarja. Siis jos jotain voi rakastaa, niin se on tätä: luonnollista hehkua kasvoilla, joka vielä tuntuu ja näyttää aivan ihanalta. Erityisesti nämä valopisarat ovat jo ensimmäisestä kosketuksesta sellaista rakkautta, että niihin vain jää koukkuun. Myös Lumenen korostuspaletti on aivan täydellinen ja se sopii myös käytettäväksi luomilla.

Oh Yeahh-huulirasva! Oletteko te vielä kuulleet tästä onnellisuutta lisäävästä huulirasvasta? Minä ehkä hieman olen mainoksen uhri, sillä minun oli aivan pakko kokeilla miten tämä tuote toimii. Tuote siis sisältää kaakaopapua, kiiviä ja serotoniinia, joka lisää hyvänolon tunnetta. Ja voin sanoa, että tuote toimii! Se luo kihelmöivän tunteen ohimoille ja laittaa hymyilemään. Se onko vaikutus vain omassa päässäni vai todellinen, sitä on vaikea sanoa.

Lumene mattahuulipunat. Minä rakastan käyttää huulipunia ja en ole koskaan kokeillut mitään niin hyvää ja kestävää kuin nämä huulipunat. Ne levittyvät hyvin huulille, ovat todella pigmenttisiä ja kestävät syömiset ja puhumiset eivätkä myöskään kuivata huulia. Omat suosikkini ovat syksyinen, ruskeanpunainen sävy 1 ja kirkkaan pinkki sävy 7.

Revolution poskipunapaletti ja Lumene CC-voide. Tätä palettia olen varmasti jo aiemmin hehkuttanut, mutta se on vain niin loistava! Paletti ei ole hinnalla pilattu ja sävyjä löytyy paljon erilaisiin meikkeihin. Lumenen CC-voide on ollut suosikkini siitä asti, kun se on tullut markkinoille.

Fudge. Hiusongelmani hävisivät, kun löysin tämän tuotteen. Tämä on ehdottomasti paras tuote poistamaan keltaisuutta ja pitämään hiukset vaaleina. Tästä hopeashampoosta hiuksiin myös oikeasti jää hieman hopean vivahdetta. Tehokas ja ei tarvitse odotella se päässä kauaa, sillä se tekee taikansa alle minuutissa. Ainoa miinus on se, että tuote on hyvin kuivattava, mutta käytän tuotetta siksi vain kerran viikossa.

Mitkä ovat sinun suosikkejasi kauneudessa tällä hetkellä?

xoxo, Jenna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.