VALIKKO
18.1.2017 10:40

Pitääkö olla huolissaan, kun vaatteet eivät mahdu enää päälle?

Olen törmännyt muutamien viikkojen aikana suureen ongelmaan, joka samalla tuottaa iloa, mutta samalla se on surullista. Kun on viettänyt suurimman osan ajastaan kuntosalilla ja pitkästä aikaa vaihtaa jumppatrikoot tavallisiin vaatteisiin, niin huomaa etteivät vanhat lempifarkut mahdu enää jalkaan ja kaikki paidat tuntuvat kiristävän olkapäistä. En tiedä pitäiskö tässä tilanteessa nauraa vai itkeä.

Tämä on sitä bodaajan arkea tai ainakin minun arkeani. Kun tavoitteena on lihasmassan kasvatus, on hyvin vaikeaa mahtua enää niihin farkkuihin, jotka osti vuosi sitten. En vain tahdo uskoa, etten enää ole pitkään aikaan ollut kokoa XS. Toisaalta minusta tuntuu, että kaikki vaatteet kutistuvat vaatekaupassa jatkuvasti. En tiedä kenelle kukkakepille ne vaatteet ovat suunniteltu ja kuka oikeasti mahtuu XXS-kokoiseen mekkoon? Minä ehkä mahduin joskus ala-asteella, kun en tiennyt edes mikä kuntosali on.

On minulla kerrottavani tästä todella traaginenkin tapahtuma, joka sattui muutama viikko ennen wanhoja. Mekko ei mennyt kiinni, ei sitten mitenkään päin. Olin pumppaillut liikaa selkälihaksia. Siinä alkoi sitten tiukka kiristely ja kuinkas kävikään, kun wanhojen päivänä laitoin mekon päälle se valui päältäni. Tuli kiristeltyä vähän liikaa. Ei auttanut muuta kuin teipata mekko ihoon kiinni ja toivoa sormet ristissä, että pari ei tallo sitä päältä pois. Silloin kyllä olin todella huvittunut. Ensin sitä ollaan liian isoja ja sitten taas liian pieniä. Ainakin opin, ettei juhliin enää koskaan kannata laittaa olkaimetonta mekkoa.

Ei kai tämä asia niin vakavaa ole, vaikka se minua välillä hieman häiritseekin. Ennen käytin aina korkeavyötäröisiä farkkuja ja napapaitaa, mutta nykyisin viihdyn mukavissa vaatteissa, jotka on tehty joustaviksi ja hyviksi liikkua. Niin, olihan ne korkeavyötäröiset farkut vielä silloin pari vuotta tosi mukavat, kun ne eivät puristaneet.

Ehkä vielä hauskinta tässä kaikessa on se, että en minä ole mitenkään lihonut, ainakaan niin, että sen puntarilla huomaisi. Lihas on vain tarttunut juuri niihin kohtiin (olkapäät, pakarat, selkä), joiden takia on todella vaikea löytää sopivia vaatteita. Minä taidan vain luovuttaa ja jatkan elämääni jumppatrikoot jalassa. Kyllä minä sitten huolestun, jos nekään eivät enää mahdu jalkaan.

Onko kenelläkään salilla käyvällä samoja ongelmia vai olenko ainoa?

Tässä kuvassa hyvä esimerkki, tämä paita oli S-kokoinen napapaita, mutta minun päälläni vain huonosti istuvat rintsikat! 😀

xoxo, Jenna

Kommentit

 • sanni

  Onglema tunnistettu! Mun poikaystävällä on ollut kanssa samanlaisia ongelmia, etenkin työvaatteiden kanssa, ei meinaa istua. esim. jakkuja on jäänyt käyttämättä, koska lihakset.. no mutta ainakin voi huomata tuloksia! Ois ihanaa suunnitella ite treenivaatteita!

   0
  • Jenna

   Juu, miehillä toi ongelma on varsinkin noiden pukujen kanssa 😀 ja niin kyllä olisi! 🙂

    0
   • Sanni

    Joo juhlapuvut ja sitte juhlakauluspaidat ja housun lahkeet 😀 veikkaan, että miehillä voi elämä jopa olla hankalampaa!! Mulla on myöskin ongelmana löytää hyviä jumppahousuja joista ei näy läpi! jalkapäivinä käytän yleensä semmosia massaadduja, mutta mukavempi on olla jumppahousuissa..

     0
    • Jenna

     Niinpä! Olisi vaikeaa olla mies 😀
     Juu, se on kyl vähä ikävää ku housuista näkyy läpi.. mä onneks oon löytänyt aika hyviä housuja 🙂

      0
     • Sanni

      tee joskus postaus salivaatteista! 🙂

       0
     • Jenna Hokkanen

      Mulla on oikeestaan aika vähän salivaatteita tai no paitoja vähän enemmän, ku housuja 😀 mut juu voin mä tehdä 🙂

       0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.