VALIKKO
21.6.2017 10:47

Pitääkö kuntosalia varten meikata?

Olen aika monesti törmännyt elämässäni niihin ihmisiin, jotka etsivät jotain helppoa ja kevyttä tuotetta, jota voi käyttää kuntosalilla treenin aikana. Ettei vaan yhtään näkyisi se, että hikoilee kuin pieni sika ja ettei varmasti naama ala punoittamaan. Että on niin vedenkestävää ripsiväriä ettei varmana valu poskille. Usein minulla aina näissä tilanteissa herää kysymys: ”MIKSI?!”.

Tämä asia kyllä jakaa mielipiteitä. Toiset ovat sitä mieltä, että meikit naamassa treenaava nainen ei voi olla tosissaan, mutta toisille se on ihan sama millaiselta se toisen naama näyttää. Mutta ei tämä meikkiasia kenenkään tasosta ja kehityksestä mitään sano. Vaikka olisi pakkelikerros naamassa, niin voi silti olla todella kova ja hyvä siinä mitä tekee. Ja vaikkei olisi laisinkaan meikkiä koskaan, niin voi silti olla yhtä hyvä.

Minä itse olen sellainen ihminen, että minähän valun hikeä ja punoitan siellä salilla ihan vapaasti eikä minua haittaa, vaikka meikit leviävät poskille. Minusta se vain kuuluu siihen hommaan eikä sitä pitäisi yhtään peitellä. Mutta totta kai minulla joskus on meikkiä naamassa ja on se ok. Jos menen suoraan koulusta salille, niin en minä siinä välissä jaksa niitä meikkejä pois pestä. Mutta se, että ihmiset käyttävät jotain meikkiä ihan vain siksi, että treenatessa näyttäisi hyvältä tai vähemmän puhkivalta pieneltä sialta, niin sitä en ymmärrä.

Minusta on hieman outoa sellainen käsitys, että kuntosalilla muutenkin pitäisi näyttää hyvältä. Sinulla on jo ne täydellisesti pakaroita muotoilevat pöksyt jalassa, joten eiköhän se riitä. Eikä siellä kuntosalilla muita olla tultu tuijottelemaan enkä usko, että ketään muutakaan kiinnostaa se onko naamassa sotamaalausta vai ei. Kuntosalilla mennään epämukavuusalueelle ja rytinällä. Ei silloin pitäisi ajatella kiiltääkö naama ja onko huulipunat menneet yli rajojen. Kaiken lisäksi se ei tee kasvoille kauhean hyvää, jos koko ajan on meikit naamassa ja varsinkin treenatessa.

Mutta kuten meistä jokainen treenaa omalla tyylillään ja pukeutuu juuri sellaisiin vaatteisiin kuin haluaa, niin myös salille saa meikata niin kuin haluaa tai olla meikkaamatta. Enkä minä ketään halua syyllistää. Kyllä minäkin joskus treenaan meikit naamassa ja sitä saattavat toiset ihmiset ihmetellä. Kerran erehdyin jopa olemaan huulipunat naamassa, se ei näyttänyt varmastikaan yhtään normaalilta. Mutta on myös ihana viettää niitä meikittömiä päiviä niin kotona kuin kuntosalilla. Ihon pitää antaa hengittää välillä.

Jos jotain todellista pakkelia kuntosalille etsii ja haluaa näyttää hyvältä treenatessa, niin suosittelen Joe Blascoa. Se meikki ei lähde mihinkään. Ei sitten millään keinoilla. Voit ihan vapaasti uhkia ja puhkia ja hikoilla mielin määrin. Nimimerkillä testattu on.

xoxo, Jenna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.