VALIKKO
16.1.2018 10:42

Q&A- Kysy, minä vastaan!

Tiesitkö, että blogini ja Stoori-blogiyhteisö täyttää kaksi vuotta?

Sen kunniaksi ajattelin laittaa ilmoille kysymyspostauksen, jonka toteutan livenä Instagramissa tulevana sunnuntaina. Jos joku ei pääse silloin liveä seuraamaan, niin kirjoitan kysymykset vastauksien kanssa myös blogini puolelle.

Elikkä homman nimi on sellainen, että toivon teidän kysyvän minulta kaikkea mikä mieltä askarruttaa. Kysymyksiä saa esittää yleisesti hyvinvoinnista, kuntosalista, treenaamisesta, inspiraatiosta, elämästä, henkisestä hyvinvoinnista, ruoasta ja kaikesta mikä oleellisesti tai epäoleellisesti liittyy hyvinvoinnin sisäpuolelle tai ulkokehälle.

Jotta tähän hommaan saisi hieman enemmän motivaatiota, niin haluan antaa parhaan kysymyksen esittelijälle yllätyspalkinnon!

Paras kysymys voi olla hauska, yllättävä, nerokas, viisas, ihan täysin tavallinen tai elämää syvästi pohtiva. Uskon, että kaikki kysymykset ovat hyviä, mutta jos parhaita kysymyksiä tulee paljon, arvontakone suorittaa parhaimman valinnan. Ei muuta kuin nerokkaan hauskoja kysymyksiä kehiin!

xoxo, Jenna

Kommentit

 • Nimetön AlienAted

  Maailmankaikkeushan syntyi alkuräjähdyksessä.
  Miten on kuitenkin mahdollista että kun katsomme mihin tahansa suuntaan tarpeeksi voimakkaalla kaukoputkella, näemme lähemmäs ja lähemmäs alkuräjähdystä; esim 13mrd:n valovuoden päähän? Aivan kuin olisimme itse alkuräjähdyksen keskipisteessä tai että alkuräjähdys olisi tapahtunut jokapuolella, pallopinnalla ympärillämme.

   0
 • Anniina

  Onko sinulla jotain ”epäsuosittua mielipidettä”, jota ei ehkä aina tee mieli kuuluttaa ympäriinsä?

   0
 • Rosa

  Millaisista asioista hyvinvointi rakentuu sun mielestä? Mikä on sun mielestä sellainen hyvinvoinnin osa-alue, jonka ihmiset liian usein laiminlyövät? Minkälaiset asiat arjessa inspiroivat sua jatkamaan, vaikka väsyttäisi ja tekisi mieli luovuttaa?

   0
 • Katri

  Mitä söit tänään?
  Mikä asia ärsytti sua viimeks?
  Milloin viimeksi itkit ja miksi? Milloin taas nauroit vedet silmissä ja miksi?
  Kerro viisi erikoisinta unelmaasi.
  Ootko mielummin yksin vai ihmisten parissa?
  Mikä on sun motto?

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.