VALIKKO
15.3.2017 19:00

Rakas salitoveri, voisitko laittaa painot takaisin paikoilleen?

Hei juuri sinä ihana salitoverini, joka et millään ymmärrä ja opi laittamaan painoja takaisin paikoilleen, tämä on juuri sinulle.

Oletko koskaan lukenut tai edes vilkaissut yleisiä sääntöjä tai kuuluuko sanavarastoosi yleiset käytöstavat ja toisten huomioon ottaminen? Minua välillä todella paljon ketuttaa, kun näen painoja ympäri kuntosalia tai kun en vain löydä mitään tavaroita ja saan pyöriä salia ympäri, että löydän edes kuminauhan, sillä se on taas piilotettu jumppapallojen ja kahvakuulien alle. Ei siinä mitään, jos kuntosali olisi autotallin kokoinen, mutta se vain sattuu minun kohdallani olemaan iso ja minä tiedän, että juuri sinä et vain viitsi raahata sitä jumppakeppiä salin toiselta puolelta sinne mistä sen otit.

Se, että painoja ei jakseta nostaa lattialta takaisin telineeseen ei ole niin ärsyttävää kuin se, että painoja ei voida laittaa oikeille paikoille. Jos niitä varten on tehty numeroitu hylly, niin miksi oi miksi laitat kympin painot vitosten paikalle? Onko laskupäässäsi jotain vikaa? Ei se hylly turhaan ole tehty. Yritä edes tai käy matikan tunneilla uudestaan. Ja jos millään viitsisit ottaa aina painot myös laitteesta pois, kun olet lopettanut. En tahdo palloilla ja odottaa laitteen vieressä, sillä en tiedä onko se varattu vai ei. Ja jos jaksat raahata scott-penkin taljan alle, niin varmasti sinulla on supersarjojesi jälkeen voimia kantaa se takaisin omalle paikalleen.

Minua myös ärsyttää, kun sinä pidät marttikerhoa laitteiden päällä tai lepäilet laitteessa, jossa et edes tee yhtään mitään. Istu vaikka lattialla tai nojaa seinään, jos alkaa heikottamaan, mutta älä varaa kaikkia laitteita, jos et niitä oikeasti yhtäaikaisesti käytä. Ja kun olet käynyt aerobisessa laitteessa, voisitko ystävällisesti pyyhkiä sen, että ihan kaikkien hygienia pysyisi hyvänä. Yleisestä puhtaudesta puheenollen haluan vielä muistuttaa, että nainen älä suihkuta koko VS-hajuvesipulloasi ympäri pukuhuonetta ja kuntosalia. Vähemmästäkin tukehtuu.

Oletko vain laiska vai etkö laisinkaan ajattele muita ihmisiä? Sinä rakas salitoverini. Minä niin haluaisin vain olla kiltti sinua kohtaan, mutta haluan silti sinulle sanoa, miten paljon tämä asia toisinaan minua ärsyttää. Ja kun tämä asia on kertakaikkisen ärsyttävää ja samalla häiritsevää, niin minä joudun ne painot sinun puolestasi roudaamaan takaisin. Ihan vain muita ajatellen. Olisi kiva, jos sinäkin tekisit niin.

Uskon, että sinulla varmasti olisi jäänyt voimia myös laittaa painot ja tavarat takaisin paikoilleen, jos vain olisit viitsinyt. Niin minäkin teen aina vuoksesi. Ryhdistäydy rakas salitoveri, sitä varten sinulla ne hauikset ovat.

xoxo, Jenna

Kommentit

 • Ystävä

  Ajatus hyvä. Toteutus väärä. Syö enemmän rakas lapsi.

   0
  • Jenna

   Tämän postauksen tarkoitus ei ollut olla vihapuhe, vaan humoristinen. Joten ei mielensäpahoittajille 😀

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.