VALIKKO
25.1.2018 19:01

Stoorit Instagram-kuvien takana

Tälläisiä postauksia on varmasti nähty todella monia, viimeksi Rosa Camillan-blogissa. Minäkin halusin heittää nyt jakoon omani! Olen innokas Instagram-kuvien ottaja ja ehkä tulevaisuudessa haluan enemmän keskittyä myös visuaalisesti luomaan näyttämän feedin ja panostamaan enemmän myös laadullisesti kuviini.

Instagram feedini sisältää lähinnä selfieitä ja ruokakuvia, mutta kyllä mukaan mahtuu myös hyviä fiiliksiä ja maisemia. Tykkään kuvata sellaista, mikä miellyttää silmää (eli siis kyllä, itseäni). Välillä jotain hieman kliseistä kamaa, mutta enimmäkseen tunteita ja ajatuksia elämästä. Nyt kuitenkin esittelen millaisia tarinoita minulla on ollut Instagram-kuvien takana.

 

EKA

Olin nähnyt monesti sosiaalisessa mediassa kehuttavan paikkaa Friends & Brgrs ja halusin myös itse kovasti päästä käymään tuolla kyseisessä paikassa ja tietysti postata siitä someen! Pitkän odotuksen jälkeen viime kesänä kävimme Tampereella ja hetken pyörimme ympyrää ja eksyimme moneen kertaan, vaikka mapsi näytti määränpään olevan 300 metrin päässä. Lopulta saavuimme paikalle ja annos oli ihan ok, mutta ainakin sain hienon kuvan muistoksi ja ruokaa kuitenkin mahan täyteen.

TOKA

Olin jo pitkään haaveillut hienosti smoothiekuvasta ja lopulta päätin sellaisen toteuttaa. Tämän kuvan saaminen vaati sen, että jouduin raahaamaan ikkunan eteen pöydän, jonka päälle laitoin melkein kuolleen kukan ja siihen viereen smoothien, johon kävin hakemasta kukkapenkistä multaisen orvokin ja kaiken lisäksi lainasin vielä äidin puhelinta, koska omassani ei ollut niin hyvä kamera, että olisin hienoa kuvaa saanut. Kun kuva oli otettu, niin pöytä oli täynnä smoothieta, koska olin laittanut mukin hieman täyteen. Kamala vaiva yhden kuvan takia eikä se kuva lopulta edes saanut hurjia tykkäyksiä! Mutta hieno kuva se on silti, ainakin taiteellinen jos ei muuta.

KOLMAS

Tämä syksyinen kuva syntyi päivänä, kun minua erityisesti otti kaikki asiat päähän ja olin juuri menossa lääkäriin keskustelemaan mahdollisesta nielurisojen leikkaamisesta. Lopulta kaikki ne negatiiviset tunteet kaikkosivat, kun näin miten kaunis luonto oli ja hypin lehtikasoissa ja ihastelin luonnon värejä ja lääkärireissun jälkeen en joutunutkaan leikkaukseen.

NELJÄS

Tätä kuvaa varten minä aivan huvikseni meikkasin ja puin ylleni jotain erikoista, koska halusin saada uudenlaista sisältöä Instagramiin. Oikeasti istun tässä kuvassa verkkareissa ja vintage-takki päällä, jota en muuten ole koskaan käyttänyt kuin vain tätä kuvaa ottaessa. Ja noitakaan kaulakoruja en ole varmaan koskaan käyttänyt, mutta ostin ne vain koska ne näyttivät kaikilla niin hyviltä kuvissa.

 

VIIDES

Tämä kuva on täysi klisee, tiedän ja niin on myös sen tarina. Minulla oli kyllä oikeasti 20-vuotissynttärit, mutta halusin ehdottomasti ostaa sinne ylihintaiset ilmapallot, jotta saisin tälläisen ihanan ”poseeraan ilmapallojen kanssa kuvan ja en voi katsoa kameraan, koska minulla on roska silmässä”-kuvan! Pallot päätyivät kyllä moniin kuviin, mutta lopulta ne olivat lojumassa huoneessani reilun kuukauden kunnes ne olivat aivan kurttuiset.

KUUDES

Monelle tämä kuva saattaa olla pelkkä talo, mutta minulle se merkitsi jotain suurta. Silloin, kun tuon kuvan otin olin tulossa pääsykokeista. Koin suurta onnellisuutta ja iloa siitä vapauden tunteesta, kun vihdoin luku-urakka oli ohi ja sain keskittyä muuhunkin kuin opiskeluun. Kävelin aivan rauhassa koululta bussille, ihastelin maisemia ja juttelin pitkän tovin herttaisen mummon kanssa. Oi, mikä ihana päivä! Ja kuva on siksi mustavalkoinen, koska talo oli niin ruman keltainen, että en halunnut sen pilata feediäni.

SEITSEMÄS

Syksyllä halusin keksiä jonkun hienon ja omaperäisen kuvan lehtikasojen kanssa, koska se lehtien heitteleminen on jo niin klisee. Niinpä päätin mennä kylmään ja märkään lehtikasaan toppahousut jalassa ja asettelin lehtikasan päälle vielä pyyhkeen etten kastuisi aivan märäksi. Hetken siellä lehtikasassa makasin ja mietin vain, että kaikkea sitä ihmisen pitää tehdä kuviensa eteen.

 

KAHDEKSAS

Olin jo pitkään haaveillut tuosta kyseisestä paidasta ja vihdoin kesällä se oli alennuksessa ja tässä kuvassa halusin esitellä sitä eikä minulla ollut aikomustakaan punnertaa tai kyykätä sen jälkeen. Kuvasimme urheiluhallin vieressä kylläkin ja ohikulkijat vain odottivat pääsevänsä juoksemaan portaisiin, joissa kuvasimme. En ole kyllä kertaakaan käyttänyt tuota paitaa urheillessa, joten ehkä se olikin enemmän kuvauspaita.

YHDEKSÄS

Tämä kuva syntyi eräänä päivänä, kun minulla ei ollut mitään tekemistä ja katsoin Youtubesta meikkivideoita. Löysin sitten meikin, jota halusin myös itse kokeilla ja siitä sitten syntyi tämä meikki! Minulla ei kyllä ollut nuden väristä huulipunaa, joten väritin huuleni nuden värisellä rajauskynällä. Kokeilin myös hieman bitch-ilmettä, mutta se ei ollutkaan minun juttuni.

KYMMENES

Tämän kuvan tarina kertoo siitä, kun olimme viime syksynä #streetjkl-tapahtumassa ja olimme ystäväni kanssa odottaneet sitä todella kauan. No lopulta sinä päivänä satoi vettä ja kävelimme kojuja melkein tunnin, kun emme meinanneet löytää mitään mieleistä syötävää. Melkein päätimme jo kävellä Heseen sisälle, mutta lopulta päädyimme japanilaiseen kojuun ja ruoka maistui aivan taivaalliselta sateen suojassa pulujen kanssa!

 

Lue myös tämä

Miltä hyvinvointibloggaajan elämä oikeasti näyttää?

 

xoxo, Jenna

Kommentit

 • Rosa

  Hauskoja tarinoita! 😀 Vinks vinks, voisit vaikka linkata mun blogitekstiin tuolla tekstin alussa!

   4
  • Jenna

   😀 Joo, mä laitan 😉

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.