VALIKKO
1.8.2017 17:30

Tällä keinolla saat valkoisista kengistä kuin uudet!

Ärsyttääkö sinuakin se, että valkoiset kengät eivät vain pysy puhtaana? Tai se, ettet ehkä uskalla ostaa valkoisia kenkiä arkiseen käyttöön, koska niiden kanssa saa aina olla lähes kirjaimellisesti varpaillaan. Minä haluan tarjota sinulle nyt ratkaisun. Ratkaisun, joka saa valkoiset kengät loistamaan kirkkaana.

Olet varmasti jo kokeillut aivan kaikkea: kynsilakanpoistoainetta, klooria, ruokasoodaa, sitruunaa, Vanishia, pesukonetta tai jopa epätoivoisesti valkoista kynsilakkaa, mutta tuloksetta. Vaikka oikeasti valkoisten kenkien puhdistamiseen tarvitset vain kaksi asiaa: Marseille -saippuaa ja hammasharjan.

Toimi näin!

  • Ota likaiset valkoiset kenkäsi ja laske niihin hieman vettä.
  • Pyöritä hammasharjaa saippuassa ja sen jälkeen puhdista kengät kunnolla hinkaten, jotta lika irtoaa. Jos tuntuu, että lika on hieman pinttynyt, niin anna saippuan hetkeksi jäädä vaahdotettuna tekstiilin pintaan.
  • Lopuksi pese kengät kunnolla kuumalla vedellä. Hyvin usein valkoisiin ja vaaleisiin kenkiin jää pesuainetta, ja se saattaa näkyä keltaisena värinä kun kengät kuivuvat, joten huolellinen huuhtelu on tarpeen.
  • Jos mahdollista, niin kuivata kengät auringossa, jottei niihin tule kellastumia.
  • Kun kengät ovat kuivat, sokaistu ja häikäisty niiden valkoisesta kirkkaudesta!

Le chat Savon de Marseille -saippua sopii moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Itse olen tutustunut siihen kosmetiikan parissa, sillä kyseisellä saippualla saa puhdistettua siveltimet täydellisesti ja hygieenisesti! Kyseinen saippua on erittäin riittoisa, iso (400g kimpale) ja maksaa alle 5e. Sitä saa melkein mistä vain marketeista ja sopii todella hyvin kenkien ja muidenkin tekstiilien puhdistukseen. Itse olen käyttänyt sitä niin kangaskenkien kuin tekonahkaisten kenkien puhdistukseen ja jälki on loistavaa.

Joten älä enää pelkää valkoisten kenkien käyttöä tai ostoa, sillä tällä keinolla saat niistä jokaisen pesukerran jälkeen kuin uudet.

xoxo, Jenna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.